Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

LEGO®

LEGO®

LEGO Stimulerer barns nysgjerrighet til å utforske og lære gjennom lek! Lego gir barn en unik sjanse til å utvikle fantasi, kreativitet, motorikk, logikk og problemløsing samtidig som det er veldig gøy! LEGO® Education produkter
Trinn
Varemerke
Mål
 • Barneskole 1.-7. klasse 1
 • Barneskole 1.-7. klasse
 • Ungdomsskole 8.-10. klasse
 • Videregående og høyskoler
 • Spesialundervisning
 • SFO
 • Tøm filter
48 Produkter
 • LEGO® Classic Mange klosser

  LEGO® Classic Mange klosser

  Art.nr: 144959
  1000 deler. Fra raske bygg til mer utfordrende prosjekter, dette settet fokuserer på fri lek med et fullt spekter av farger og kreativitet. Settet inneholder et blad med masse byggeanvisninger og forslag hvis du ikke vil komme med egne modeller. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 305,00
 • LEGO® Fantasiklosser i eske, stor

  LEGO® Fantasiklosser i eske, stor

  Art.nr: 122499
  En stor kasse med mange deler i regnbuens farger. 790 deler.
  kr 1 271,00
 • LEGO® Kreative kjøretøy

  LEGO® Kreative kjøretøy

  Art.nr: 144978
  900 deler. Et fargerikt byggesett med en blanding av byggeklosser og deler for uendelige ombyggbare kjøretøy: en politibil, en isbil, en firhjuling, en frontlaster, en lastebil, en stasjonsvogn, en SUV og en limousin. Inspirasjon er inkludert med 10 fantasifulle ideer for å kickstarte morsomme og gratis byggeleker. Instruksjoner er også tilgjengelig i LEGO Builder-appen, der barna kan zoome inn, rotere modeller og spore fremgangen deres. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 156,00
 • Oppbevaringspose

  Oppbevaringspose

  Art.nr: 19630
  Posen kan også brukes som leketeppe noe som gjør oppryddingen enkel. 100% bomull. Ø150 cm. Maskinvask 40°C.
  kr 696,00
 • LEGO City Godstog

  LEGO City Godstog

  Art.nr: 122521
  Bygg en togstasjon og opplev alt som skjer der. Inneholder et motorisert lok med Bluetooth-fjernkontroll med 10 hastigheter, en tømmervogn, en kranvogn, en containervogn, et konstrollsenter, skinner og veksel, en verditransportbil og en gaffeltruck. 1226 deler.
  kr 5 373,00
 • LEGO® Classic Kreativ festeske

  LEGO® Classic Kreativ festeske

  Art.nr: 144958
  900 deler. Byggeklosser i alle regnbuens farger fordelt på 6 poser, hver med deler og instruksjoner for 2 enkle å bygge modeller: en bamse, en klovn, en enhjørning, en piñata, en regnbue, en kake, popcorn, ballonger og små gaver. Inviterer til felles skaperverk for flere barn samtidig. En digital versjon av settets byggeinstruksjoner er også tilgjengelig i den gratis LEGO Builder-appen. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 040,00
 • LEGO® Friends Autumns hus

  LEGO® Friends Autumns hus

  Art.nr: 144971
  853 deler. Et detaljert hus fylt med morsomme aktiviteter. Inkluderer 4 minifigurer og mye tilbehør, som teleskop, notatbok og kikkert, bakeingredienser, gresskar, epler, krus og mat til gjeterhunden Daisy. Huset er over 23 cm høyt, 30 cm bredt og 9 cm dypt. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 7 år
  kr 1 569,00
 • LEGO byggeplate, grønn

  LEGO byggeplate, grønn

  Art.nr: 117461
  En grønn byggeplate som passer både Lego- og duploklosser. Mål: 25,5x25,5 cm.
  kr 209,00
 • LEGO® DUPLO® Talltog - Lær deg å regne

  LEGO® DUPLO® Talltog - Lær deg å regne

  Art.nr: 133290
  23 deler. Små barn kan sette inn og fjerne tallklossene, stille dem opp i riktig rekkefølge og stable dem for å lage en tallvegg. En plakat som kan brukes som lekematte gjør det morsomt å bygge. Nummertoget har bevegelige hjul, åpningsbart tak og glade figurer.
  kr 312,00
 • LEGO® Harry Potter Galtvortborgen

  LEGO® Harry Potter Galtvortborgen

  Art.nr: 133271
  6020 deler. Et superstort sett hvor alle eventyr på Galtvort kan finne sted. Inneholder stor hall med bannere, benker, bord, brennende fakler og bevegelige trapper, klasserommet for trylledrikk, klasserommet for forsvar mot svartekunster, skapet med boggarten, sjakkrommet med sjakkbrikker, behovsrommet, det hemmelige kammeret med basilikaen og Tom Venster's dagbok, djevelsnare, Griffings stue med peis og møbler. 4 minifigurer og 27 mikrofigurer inkludert.
  kr 6 254,00
 • LEGO® Kreative hus

  LEGO® Kreative hus

  Art.nr: 144984
  850 deler. Bygg 6 fargerike hus med forskjellige design, høyder og former. Legg til byggeklosser for å gjøre husene høyere og bytt dører, vinduer, tak, hager og mer for å endre utformingen av husene. Sjekk ut de 8 byggeideene som følger med, eller last ned den gratis LEGO Builder-appen for enda flere muligheter. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år.
  kr 1 156,00
 • LEGO byggeplate grå

  LEGO byggeplate grå

  Art.nr: 122518
  Passer både til LEGO og DUPLO. Mål: 38x38 cm.
  kr 241,00
 • LEGO® City Politistasjon

  LEGO® City Politistasjon

  Art.nr: 137744
  668 deler. En 3-etasjers politistasjon med mange detaljer som et interneringssenter, en luftegård og et treningsområde for hunder. Inkluderer også 5 minifigurer, en politibil, et helikopter og skurkenes spesialtilpassede søppelbil, pluss en veiplate for å koble til andre sett. Dette byggesettet inkluderer en trykt byggeveiledning med trinnvise instruksjoner samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i den gratis LEGO Byggeveiledning-appen. Med den interaktive guiden kan barna visualisere hver modell fra alle vinkler mens de bygger. Fra 6 år
  kr 1 370,00
 • LEGO® DUPLO® 3-i-1 Tretopphus

  LEGO® DUPLO® 3-i-1 Tretopphus

  Art.nr: 144975
  126 deler. Bygg og bygg om og om igjen for å ha det gøy med 3 forskjellige scener: en vakker hage, et tre-etasjers lekeområde med en sklie og en koselig trehytte. Settet inneholder en rekke lekekarakterer og tilbehør, som en bestemor, 4 barn, en fugl, en katt og et ekorn, piknikdeler, en paraply, et skateboard og en hjelm, pluss en trillebår og et gresskar. Fremmer barnas sosiale, motoriske og kreative ferdigheter. Den gratis LEGO® Builder-appen inneholder en digital versjon av settets byggeinstruksjoner. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 3 år.
  kr 1 916,00
 • LEGO® Grå byggeplater 2-pack

  LEGO® Grå byggeplater 2-pack

  Art.nr: 142720
  Passer både til LEGO og DUPLO. Mål: 38x38 cm. Av ABS. PVC-fri. Fra 3 år.
  kr 469,00
 • LEGO® DUPLO® Disney Campingeventyr

  LEGO® DUPLO® Disney Campingeventyr

  Art.nr: 144973
  37 deler. Opplev et actionfylt utendørseventyr. Ta med bobilen, følg skattekartet, bygg bål, padle kano og sov i det koselige stoffteltet. Inneholder 4 LEGO® DUPLO®-figurer: Dolly Duck samt Ole, Dole og Doffen. Barna utvikler sine finmotoriske ferdigheter når de bygger med denne pedagogiske byggeleken. Å spille familiescener hjelper også barna å lære om empati, selvuttrykk og samarbeid. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 130,00
 • LEGO® DUPLO® En dag i barnehagen

  LEGO® DUPLO® En dag i barnehagen

  Art.nr: 144974
  67 deler. Her er det mange morsomme aktiviteter for barnehagebarna og du lærer også den viktige rutinen med å vaske hendene på badet, hvor det også er toalett og vask. Utenfor kan barna kjøre rundt på scooteren før de slapper av i det koselige hjørnet. De fargerike byggeklossene er designet for å være attraktive å plukke opp og bygge med, samtidig som tallmatten i tekstil stimulerer sansene på en annen måte. LEGO DUPLO-sett hjelper barn å forstå verden de ser rundt seg og skildre gjenkjennelige miljøer. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 007,00
 • LEGO® City anleggsmaskiner og kran med rivningskule

  LEGO® City anleggsmaskiner og kran med rivningskule

  Art.nr: 144954
  235 deler. Inkluderer 3 kjøretøy, et forlatt hus med rivningsfunksjon, 3 arbeidere minifigurer og morsomt tilbehør for fantasifull lek. Bildeinstruksjoner er inkludert i den gratis LEGO Builder-appen, som også lar barn zoome inn, rotere og visualisere modellene fra alle vinkler mens de bygger. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år.
  kr 1 139,00
 • LEGO byggeplate blå

  LEGO byggeplate blå

  Art.nr: 122519
  Passer både til LEGO og DUPLO. Mål: 25,5x25,5 cm
  kr 225,00
 • LEGO® City Brannstasjon og brannbil

  LEGO® City Brannstasjon og brannbil

  Art.nr: 144956
  153 deler. Alt du trenger for å bygge en brannstasjon. Brannbilen har vannslange og løftestige. Gjennom historier og scenarier som reflekterer virkeligheten lærer barna om verden utenfor på en morsom og spennende måte. Trykte og digitale byggeanvisninger er tilgjengelige. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år
  kr 685,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.