Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

GDPR og personopplysninger

GDPR og dine personopplysninger

Du har registrert deg som kontaktperson i vår nettbutikk i forbindelse med etablering av kundeforhold med oss. Lekolar vil derfor behandle personopplysninger om deg, og er ansvarlig for denne informasjonen. Det vil forekomme personlig informasjon om deg i våre e-postsystemer, webtrafikk, lagrede dokumenter og vil således behandles automatisk i våre systemer.

 

Personopplysninger som vil brukes er navn, epost og telefonnummer, og vil håndteres av alle relevante avdelinger i vår organisasjon. Har du ved tidligere anledning bedt om eller samtykket til å motta nyhetsbrev fra oss vil også ditt navn, postnummer, bedriftsnavn og e-post bli lagret i vårt mailsystem. Du kan som alltid melde deg av vårt nyhetsbrev når som helst ved å bruke avmeldingsfeltet nederst i alle våre nyhetsbrev. Vi vil da slette deg fra tjenesten. 

Ved henvendelse til vårt kundesenter, enten direkte eller digitalt, vil de kunne benytte eventuell informasjon om deg til videre dialog og personlig oppfølging/betjening.

 

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med andre selskaper, virksomheter eller samarbeidspartnere. Det er du som eier dine personopplysninger, og du kan når som helst få innsyn i informasjon vi har om deg eller rette eventuelle feil. Er din opplevelse at vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt eller i henhold til lovverket, ta kontakt med oss eller Datatilsynet. 

 

Vi benytter såkalte «cookies» i kombinasjon med dine personopplysninger.

Har du spørsmål eller det er annet i forbindelse med dette ta kontakt med oss.

info@lekolar.no

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.