Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Klistremerker

FILTER

16 Produkter
 • Grader nøytralt klistremerke

  Grader nøytralt klistremerke

  Art.nr: 81713
  Klistremerke for gulv med ekstra slitesterk overflate. En tradisjonell gradeskive. Kan med fordel plasseres i en døråpning. Kan monteres for både høyre- og venstrehenglset dør. Materiale: Selvklebende klistremerke med sklibeskyttelse og ekstre slitersterk overflate. Akryløbasert lim. Mål: 1800x894 mm. Monteringssett må kjøpes
  kr 2 042,00
 • Klistremerke multiplikasjon 1-10

  Klistremerke multiplikasjon 1-10

  Art.nr: 81687
  Multiplikasjonstabeller i sett med tabell 1-10. Plasseres på vindu eller andre glatte iverflater. Kan tas av og på. Kun statisk montering uten lim. Dersom det ikke fester oredentlig, vask bort støv og skitt med vann og monteres på nytt når det er tørt. Stimulerer læring av amtematikk, fargelære og samarbeid på en morsom måte. Materiale: statisk film. Mål: b520xh483 33 (10 deler).
  kr 4 138,00
 • Klistremerke - leksetavle WB

  Klistremerke - leksetavle WB

  Art.nr: 81718
  Klistremerke med whiteboard. Skriv direkte på tavlen, ta bilde av det og vask bort, så er det klart for neste gangs bruk. Monteres permanent på vegg, whiteboard eller møbler. Mål: 40x80 cm. Monteringssett 81719 selges separat.
  kr 766,00
 • Klistremerker - kretsløp

  Klistremerker - kretsløp

  Art.nr: 81716
  Klistremerke med whiteboard. Fyll selv i formler på det som lages i kretsløpet. Skriv direkte under bildet. Når du så tar det bort igjen er det klart for enste gangs bruk. Monteres permanent. Materiale: Selvklebende klistremerke med whiteboard overflate. Akrylbasert lim. Mål: 900x900 mm. Monteringssett selges separat.
  kr 1 931,00
 • Monteringssett klistremerker

  Monteringssett klistremerker

  Art.nr: 81719
  Monteringssett til våre klistremerker for vegg og gulv. Inneholder skrape, rengjøringsklut og tape som brukes fro å feste merket i riktig posisjon ved montering.
  kr 219,00
 • Hele verden klistremerker whiteboard

  Hele verden klistremerker whiteboard

  Art.nr: 81396
  Klistremerke med whiteboardflate. Monteres på vegg. For best feste må all luft mellom klistremerket og vegg arbeides bort, bruk skrapen. Kun verdendeler og hav er avmerket. Resten kan man skrive direkte på kartet. Jobb med geografi, språk, farge, samarbeid mm. Materiale: Walltex, en tynn selvklebende polyester. Mål: 200x140 cm Monteringssett må kjøpes separat.
  kr 5 511,00
 • Null-hundre klistremerker

  Null-hundre klistremerker

  Art.nr: 81682
  Klistremerke for gulv med ekstra slitesterk overflate.0-100. Her jobber man enkeltvis eller i par. Bruk fatasien og lag egne varianter. Stimulerer fargelære, matematikk motorikk og samarbeid. Selvklebende klistremerke med sklibeskyttelse og ekstra slitesterk overflate. Akrylbasert lim. Mål: 2000x2000 mm, leveres i to deler. Monteringssett 81719 må kjøpes i tillegg.
  kr 4 138,00
 • Klistremerker kildesortering

  Klistremerker kildesortering

  Art.nr: 110270
  8 ulike klistremerker for kildesortering. Ø16 cm. Passer på Olli og Retro søplebøtter.
  Ingen pris
 • Klistremerke - klokken i farger

  Klistremerke - klokken i farger

  Art.nr: 81714
  Nye innlæringsmåter på uventede steder.
  kr 2 042,00
 • Hoppe paradis klistremerke

  Hoppe paradis klistremerke

  Art.nr: 81681
  Klistremerke for gulv med ekstra slitesterk overflate. Tiervenner i form av paradis. Her jobber man enkeltvis eller i par. Bruk fatasien og lag egne varianter. Stimulerer fargelære, matematikk motorikk og samarbeid. Selvklebende klistremerke med sklibeskyttelse og ekstra slitesterk overflate. Akrylbasert lim. Mål: 320x3890 mm, leveres i to deler. Monteringssett må kjøpes i tillegg.
  kr 4 579,00
 • Vannrett og loddrett klistremerker

  Vannrett og loddrett klistremerker

  Art.nr: 81974
  Klistremerke for vegg i et tapetlignende materiale som kan tas av og lime opp igjen flere ganger. For beste feste må all luft mellom vegg og klistremerket fjernes, bruk skrapen i vårt monteringssett. Passer perfkt til å montere rundt døråpninger slik at barna kan lære om retninger. Nye innløringsmuligheter på uventede steder! Materiale: WALLTEX. Mål: vannrett 900x142 mm, loddrett 163x1500 mm. Monteringssett må kjøpes i tillegg.
  kr 878,00
 • Klistremerker - rundt bord WB

  Klistremerker - rundt bord WB

  Art.nr: 81717
  Klistremerke med whiteboard til rundt bord. Skriv direkte på bordet, ta bilde av det og vask bort, så er det klart for neste gangs bruk. Mål: 1200 mm. Monteres permanent. Materiale: Selvklebende klistremerke med whiteboard overflate. Monteringssett selges separat.
  kr 2 042,00
 • Tilde 10er klistremerke

  Tilde 10er klistremerke

  Art.nr: 81683
  Klistremerke for gulv med ekstra slitesterk overflate. Tiervenner. Her jobber man enkeltvis eller i par. Lag egne varianter, Stimulerer fargelære, matematikk, motorikk og samarbeid. Lyser opp et kjedelig gulv. Monteres permanent. Monteringssett må kjøpes separat.
  kr 1 760,00
 • Klistremerke - klokken

  Klistremerke - klokken

  Art.nr: 81715
  Et klistremerke for gulv eller vegg som kan tas av og settes opp flere ganger. For best feste må all luft mellom underlaget og klistremerket arbeides bort, bruk skrapen i monteringssettet. Materiale: Walltex, tynn selvklebende polyester. Mål: 1300x1300 mm. Monteringssett kjøpes separat.
  kr 4 138,00
 • Grader klistremerker

  Grader klistremerker

  Art.nr: 81689
  Klistremerke med ekstra slitesterk overflate. En moderne enkel gradeskive. Kan med fordel plasseres i en døråpning. Gradene plasserer man selv, de finnes på et eget ark som følger med. Kan monteres både på høyre- og venstrehengslet dør. Stimulerer fargelære, matematikk, motorikk og samarbeid. Selvklebende klsitremerke med sklibeskyttelse og ekstra slitesterk overflate. Akrylbasert lim. Mål:1800x903 mm, leveres i to deler. Monteringssett må kjøpes i tillegg.
  kr 2 042,00
 • De fem store - klistremerker for vegg

  De fem store - klistremerker for vegg

  Art.nr: 81977
  Her trener vi på våre evner. Tekster til hver evne følger med. Kan monteres separat. Et klistremerke for vegg som kan tas av og sette opp igjen flere ganger. For best feste må all luft mellom vegg og klistremerke fjernes, bruk skrapen som følger med i monteringssettet. Nye innlæingsmuligheter på uventede steder. Inneholder 5 dyr og 5 tekster. Materiale: Walltex, en tynn selvklebende polyestertapet. Mål: dyr 480x480 mm, tekster 480x60 mm. Monteringssett må bestilles separat.
  kr 1 760,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.