Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Laminat_1200x500.jpg

Vedlikehold møbler og innredning

Møbler i skoler, barnehager og institusjoner bør vedlikeholdes for å vare lenger. Den beste måten å forlenge levetiden til møbler og innredning er godt vedlikehold og regelmessig rengjøring. Nedenfor finner du veiledninger med pleieråd og tips om gode metoder for å fjerne eventuell smuss og flekker fra ulike materialer. Veiledningene viser vedlikehold av linoleum, laminat, lakkerte overflater, plastoverflater, gass-stoler og tepper. Husk også at når møbler utsettes for hyppig bruk, bør skruer og beslag kontrolleres og etterstrammes om nødvendig for å opprettholde stabilitet og funksjon.

Kontakt oss gjerne for spørsmål og mer informasjon på telefon 33 72 98 00 eller info@lekolar.no.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.