Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

LEGO®

LEGO®

LEGO Stimulerer barns nysgjerrighet til å utforske og lære gjennom lek! Lego gir barn en unik sjanse til å utvikle fantasi, kreativitet, motorikk, logikk og problemløsing samtidig som det er veldig gøy! LEGO® Education produkter
Trinn
Varemerke
Mål
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
30 Produkter
 • LEGO® Classic Mange klosser

  LEGO® Classic Mange klosser

  Art.nr: 144959
  1000 deler. Fra raske bygg til mer utfordrende prosjekter, dette settet fokuserer på fri lek med et fullt spekter av farger og kreativitet. Settet inneholder et blad med masse byggeanvisninger og forslag hvis du ikke vil komme med egne modeller. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 305,00
 • LEGO® Kreative kjøretøy

  LEGO® Kreative kjøretøy

  Art.nr: 144978
  900 deler. Et fargerikt byggesett med en blanding av byggeklosser og deler for uendelige ombyggbare kjøretøy: en politibil, en isbil, en firhjuling, en frontlaster, en lastebil, en stasjonsvogn, en SUV og en limousin. Inspirasjon er inkludert med 10 fantasifulle ideer for å kickstarte morsomme og gratis byggeleker. Instruksjoner er også tilgjengelig i LEGO Builder-appen, der barna kan zoome inn, rotere modeller og spore fremgangen deres. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 156,00
 • LEGO® Kreative hus

  LEGO® Kreative hus

  Art.nr: 144984
  850 deler. Bygg 6 fargerike hus med forskjellige design, høyder og former. Legg til byggeklosser for å gjøre husene høyere og bytt dører, vinduer, tak, hager og mer for å endre utformingen av husene. Sjekk ut de 8 byggeideene som følger med, eller last ned den gratis LEGO Builder-appen for enda flere muligheter. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år.
  kr 1 156,00
 • LEGO® Friends Autumns hus

  LEGO® Friends Autumns hus

  Art.nr: 144971
  853 deler. Et detaljert hus fylt med morsomme aktiviteter. Inkluderer 4 minifigurer og mye tilbehør, som teleskop, notatbok og kikkert, bakeingredienser, gresskar, epler, krus og mat til gjeterhunden Daisy. Huset er over 23 cm høyt, 30 cm bredt og 9 cm dypt. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 7 år
  kr 1 569,00
 • LEGO® City Politistasjon

  LEGO® City Politistasjon

  Art.nr: 137744
  668 deler. En 3-etasjers politistasjon med mange detaljer som et interneringssenter, en luftegård og et treningsområde for hunder. Inkluderer også 5 minifigurer, en politibil, et helikopter og skurkenes spesialtilpassede søppelbil, pluss en veiplate for å koble til andre sett. Dette byggesettet inkluderer en trykt byggeveiledning med trinnvise instruksjoner samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i den gratis LEGO Byggeveiledning-appen. Med den interaktive guiden kan barna visualisere hver modell fra alle vinkler mens de bygger. Fra 6 år
  kr 1 370,00
 • LEGO® Classic Kreativ festeske

  LEGO® Classic Kreativ festeske

  Art.nr: 144958
  900 deler. Byggeklosser i alle regnbuens farger fordelt på 6 poser, hver med deler og instruksjoner for 2 enkle å bygge modeller: en bamse, en klovn, en enhjørning, en piñata, en regnbue, en kake, popcorn, ballonger og små gaver. Inviterer til felles skaperverk for flere barn samtidig. En digital versjon av settets byggeinstruksjoner er også tilgjengelig i den gratis LEGO Builder-appen. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 5 år.
  kr 1 040,00
 • LEGO® DUPLO® 3-i-1 Tretopphus

  LEGO® DUPLO® 3-i-1 Tretopphus

  Art.nr: 144975
  126 deler. Bygg og bygg om og om igjen for å ha det gøy med 3 forskjellige scener: en vakker hage, et tre-etasjers lekeområde med en sklie og en koselig trehytte. Settet inneholder en rekke lekekarakterer og tilbehør, som en bestemor, 4 barn, en fugl, en katt og et ekorn, piknikdeler, en paraply, et skateboard og en hjelm, pluss en trillebår og et gresskar. Fremmer barnas sosiale, motoriske og kreative ferdigheter. Den gratis LEGO® Builder-appen inneholder en digital versjon av settets byggeinstruksjoner. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 3 år.
  kr 1 916,00
 • LEGO® Minecraft™ Den nedlagte gruven

  LEGO® Minecraft™ Den nedlagte gruven

  Art.nr: 133268
  248 deler. Gi liv til et klassisk Minecraft-eventyr i den virkelige verden mens du graver i gruven, bygger og utforsker samtidig blir du angrepet av fiendtlige skapninger. Dette gir fantasifull lek i timevis. Fra 7 år.
  kr 312,00
 • LEGO® DUPLO® En dag i barnehagen

  LEGO® DUPLO® En dag i barnehagen

  Art.nr: 144974
  67 deler. Her er det mange morsomme aktiviteter for barnehagebarna og du lærer også den viktige rutinen med å vaske hendene på badet, hvor det også er toalett og vask. Utenfor kan barna kjøre rundt på scooteren før de slapper av i det koselige hjørnet. De fargerike byggeklossene er designet for å være attraktive å plukke opp og bygge med, samtidig som tallmatten i tekstil stimulerer sansene på en annen måte. LEGO DUPLO-sett hjelper barn å forstå verden de ser rundt seg og skildre gjenkjennelige miljøer. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 007,00
 • LEGO® City Brannstasjon og brannbil

  LEGO® City Brannstasjon og brannbil

  Art.nr: 144956
  153 deler. Alt du trenger for å bygge en brannstasjon. Brannbilen har vannslange og løftestige. Gjennom historier og scenarier som reflekterer virkeligheten lærer barna om verden utenfor på en morsom og spennende måte. Trykte og digitale byggeanvisninger er tilgjengelige. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år
  kr 685,00
 • LEGO® City anleggsmaskiner og kran med rivningskule

  LEGO® City anleggsmaskiner og kran med rivningskule

  Art.nr: 144954
  235 deler. Inkluderer 3 kjøretøy, et forlatt hus med rivningsfunksjon, 3 arbeidere minifigurer og morsomt tilbehør for fantasifull lek. Bildeinstruksjoner er inkludert i den gratis LEGO Builder-appen, som også lar barn zoome inn, rotere og visualisere modellene fra alle vinkler mens de bygger. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 4 år.
  kr 1 139,00
 • LEGO® DUPLO® 3-i-1 Familiehjem

  LEGO® DUPLO® 3-i-1 Familiehjem

  Art.nr: 144976
  218 deler. Iscenesett leggerutiner som tannpuss og lesestund. Sett et par av de fem figurene i lekekøyesengen og skap en koselig atmosfære ved hjelp av lysklossen i stjernelampen (3 x LR44-batterier inkludert). Barna kan også lære om sunn mat på kjøkkenet eller i hagen. Inne i garasjen står en byggbar elektrisk lekebil som er "ladet" med solcellepaneler og har en morsom push-and-drive funksjon. Huset kan bygges på 3 måter for å variere spilletidene: bygge et stort hjem med 3 etasjer, et høyt lekebygg eller 2 mindre boliger med hage. Den gratis LEGO® Builder-appen inneholder en digital versjon av settets trykte byggeinstruksjoner. Utvikler barnas sosiale ferdigheter og finmotorikk. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 3 år
  kr 3 103,00
 • LEGO® DUPLO® Gøyal lekeplass

  LEGO® DUPLO® Gøyal lekeplass

  Art.nr: 144979
  75 deler. Bygg den ultimate moderne lekeplassen. Karakterene representerer mangfold og inkluderer en søt førerhund. Det er massevis av fantasifullt utstyr å utforske, for eksempel et rakettformet tårn eller en tradisjonell vippe og huske. Små barn kan lære om bokstaver og tall mens de klatrer i det hvalformede klatrestativet. Når barn leker og har det gøy med figurene, lærer de sosiale ferdigheter som de kan bruke i det virkelige liv. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 106,00
 • LEGO® Minecraft® Skjelettfengselet

  LEGO® Minecraft® Skjelettfengselet

  Art.nr: 144966
  364 deler. Dette actionfylte leketøyet for Minecraft-spillere består av en dryppsteinshule med stalagmitter og dryppsteiner, busker, klatreplanter, vann, gjørme og fakler, og et skjelett fangehull. Med håndgripelige funksjoner som steiner som styrter ned mot fiendens mobber når du trykker på en stalagmitt og en roterende vegg som avslører et tredje skjelett. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 8 år.
  kr 621,00
 • LEGO® DUPLO® Disney Campingeventyr

  LEGO® DUPLO® Disney Campingeventyr

  Art.nr: 144973
  37 deler. Opplev et actionfylt utendørseventyr. Ta med bobilen, følg skattekartet, bygg bål, padle kano og sov i det koselige stoffteltet. Inneholder 4 LEGO® DUPLO®-figurer: Dolly Duck samt Ole, Dole og Doffen. Barna utvikler sine finmotoriske ferdigheter når de bygger med denne pedagogiske byggeleken. Å spille familiescener hjelper også barna å lære om empati, selvuttrykk og samarbeid. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 130,00
 • LEGO® Minecraft® Konstruksjonsboks 4.0

  LEGO® Minecraft® Konstruksjonsboks 4.0

  Art.nr: 144962
  605 deler. Her kan barna oppleve det populære spillet på en ny måte. Et allsidig lekesett som tilbyr to forskjellige scenarier å bygge: tårnene ved elven eller kattehuset. Med en rekke Minecraft-detaljer og funksjoner. Last ned den gratis LEGO® Builder-appen for digitale verktøy for å zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremgang. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 8 år.
  kr 1 687,00
 • LEGO® Minecraft® Jerngolemens borg

  LEGO® Minecraft® Jerngolemens borg

  Art.nr: 144963
  868 deler. Med massevis av kjente Minecraft-detaljer og tilbehør, er lekemulighetene uendelige. Bygg først et golemfort og akkompagner en krystallridder og en gylden ridder mens de beskytter dem mot fiender. For enda mer action kan barna bygge om fortet til en enorm golem med store, bevegelige armer. Den gratis LEGO Builder-appen har intuitive zoom- og rotasjonsverktøy som lar barna visualisere modellen sin mens de bygger. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 9 år.
  kr 2 463,00
 • LEGO® Friends Hunderedningssenter

  LEGO® Friends Hunderedningssenter

  Art.nr: 144972
  617 deler. Et actionfylt dyreredningssett for barn som elsker å ta vare på dyr. Hjelp karakterene med å bade, børste og mate hundene. I tillegg er det nok av plasser for lek, som treningsområde og sklie. Med 3 minidukker og 3 hundefigurer og massevis av dyretilbehør. Oppdag byggeinstruksjoner i LEGO® Builder-appen, der barna kan zoome inn og rotere modeller i 3D, spore fremgangen deres og lagre sett mens de utvikler nye ferdigheter. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 7 år.
  kr 1 222,00
 • LEGO® Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort

  LEGO® Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort

  Art.nr: 133273
  1.176 deler. Et stort modulsett med minifigurer: Harry Potter, Gulla Wiltersen, Tom Venster, Frodrik Fromm, Julius Finkenfjær, Lulla Lunekjær, Gyldenprinz Gulmedal, Albus Humlesnurr, professor Schkummel og Nesten-hodeløse Nikk. Den bevegelige basilisken har munn som kan åpnes, et hode med to roterbare ledd og en hale med bevegelige deler.
  kr 2 650,00
 • LEGO® City Brannvesenets kommandobil

  LEGO® City Brannvesenets kommandobil

  Art.nr: 144957
  502 deler. Funksjonsrikt LEGO® City Fire Department-lekesett med en moderne brannbil med tonnevis av funksjoner, pluss 3 minifigurer og mye morsomt tilbehør. Trykte og digitalt illustrerte trinnvise instruksjoner og den gratis LEGO Builder-appen er tilgjengelig. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 7 år
  kr 1 222,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.