Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Lekeplassutstyr & utemiljø

Lekeplassutstyr & utemiljø

Der er mange faktorer som spiller inn når man skal oppgradere uteområdet - spesielt i forhold til sikkerhet og funksjonalitet. En lekeplass skal være et fristed hvor barn kan utfolde sin kreativitet samtidig som at de trener deres fysiske og motoriske evner. Vi er spesialister på lekeplasser og hjelper dere gjerne med råd og veiledning fra produkter...
Lekeplassutstyr & utemiljø

Lekeplassutstyr & utemiljø

Der er mange faktorer som spiller inn når man skal oppgradere uteområdet - spesielt i forhold til sikkerhet og funksjonalitet. En lekeplass skal være et fristed hvor barn kan utfolde sin kreativitet samtidig som at de trener deres fysiske og motoriske evner. Vi er spesialister på lekeplasser og hjelper dere gjerne med råd og veiledning fra produkter...
Miljømerking
Trinn
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
54 Produkter
 • SWING huskeset flatt m/bøyle R5

  SWING huskeset flatt m/bøyle R5

  Art.nr: 100269
  Leveres med 180cm lang kjetting
  kr 6 600,00
 • Hengekøye LA SIESTA® Green Bay

  Hengekøye LA SIESTA® Green Bay

  Art.nr: 121442
  Værbestandig hengekøye i strålende farger. Den kan stå ute hele sommeren fordi den består av HamacTex® (PP), en værbestandig og hurtigtørkende fiber som i utseende og tekstur ligner bomull. Mål: total lengde 300 cm, liggelengde 200x140 cm. Maks vekt 120 kg.
  kr 592,00
 • SHOCKPAD LEK 35

  SHOCKPAD LEK 35

  Art.nr: 138641
  Shockpad brukes for å gi en mykere opplevelse når du skal gå på kunstgresset. Materialet er XPE som er gjenvunnet materiale og leveres i store puslespill brikker på 0,9m x 2,25m/ 2,025m². Shockpad har lang levetid og gode drenerende egenskaper. Å bruke padding gir en optimal støtabsorbering og er en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Monteringen er svært enkel og rask. Fallhøyde 1,6m/ fallhøyde 1,7m med 25kg sand pr m² som innfyll i kunstgresset. Pris pr m².
  kr 500,00
 • SHOCKPAD LANDSKAP 12

  SHOCKPAD LANDSKAP 12

  Art.nr: 138639
  Shockpad brukes for å gi en mykere opplevelse når du skal gå på kunstgresset. Materialet er XPE som er gjenvunnet materiale og leveres i store puslespill brikker på 0,9m x 2,25m/ 2,025m². Shockpad har lang levetid og gode drenerende egenskaper. Å bruke padding gir en optimal støtabsorbering og er en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Monteringen er svært enkel og rask. Pris pr m².
  kr 200,00
 • SHOCKPAD LEK 25

  SHOCKPAD LEK 25

  Art.nr: 138646
  Shockpad brukes for å gi en mykere opplevelse når du skal gå på kunstgresset. Materialet er XPE som er gjenvunnet materiale og leveres i store puslespill brikker på 0,9m x 2,25m/ 2,025m². Shockpad har lang levetid og gode drenerende egenskaper. Å bruke padding gir en optimal støtabsorbering og er en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Monteringen er svært enkel og rask. Fallhøyde 1,2m/ fallhøyde 1,3m med 25kg sand pr m² som innfyll i kunstgresset. Pris pr m².
  kr 400,00
 • Robinia sand- og vannlek RB2856

  Robinia sand- og vannlek RB2856

  Art.nr: 139664
  Et spennende sand- og vannsystem fra Robinia med slitesterke vannkanaler laget av rustfritt stål, oppsamlingsbasseng og en morsom vannpumpe. For å unngå skarpe kanter er de rustfrie delene dekket med gjennomsiktig polykarbonat. Vannpumpen øker lekeverdien og kobles enkelt sammen med hageslangen. Flytt sand og vann med heisen i det frittstående Robinia-elementet. Robinia er et værbestandig tre som absorberer lite vann og er derfor ekstremt slitesterkt. Vannlek blir verdsatt, underholder og stimulerer de fleste barn i det uendelige. La barna utforske vannets egenskaper, kontrollere vannets bevegelse og fremdrift i renna ved hjelp av slusen. Når flere barn leker sammen, øves det samarbeid og å vente på tur.
  kr 111 000,00
 • Steady Junior Piknikbord u/rygg

  Steady Junior Piknikbord u/rygg

  Art.nr: 62512-89
  Utebord Junior uten rygg i massiv skandinavisk norrlandsfuru med et stabilt galvanisert stålunderstell. Bordet har plass for 4 personer (opptil 8 barn, 2 på hvert sete) og 2 rullestoler. Bordet er forberedt for fast installasjon i bakken. Treet er behandlet for utendørsmiøjø. Mål: L2200xB1630 mm. Sittehøyde 330 mm, bordhøyde 560 mm.
  kr 13 000,00
 • Inkluderende regnbuehjul

  Inkluderende regnbuehjul

  Art.nr: 138734-9512
  Dette snurrende hjulet skaper fantastiske sanseopplevelser. Dagslyset som reflekteres i de regnbuefargede panelene stimulerer synssansen. Hjulet settes i bevegelse ved å dreie håndtakene og gjennom hjulets bevegelse oppleves det som om du beveger deg selv. Konstruksjonen gjør at barn med ulike funksjonsvariasjoner kan delta i leken og samhandle sosialt med hverandre. Hvis en person med bevegelseshemninger ikke kan rotere hjulet selv, er det nok at én person snur hjulet for å dreie det. Det rullestoltilpassede hjulet kan brukes av alle. Å kunne rotere hjulet selvstendig ved hjelp av egne muskler gir en fin følelse av kraft. Rotasjonen trener også skulder-, håndledd- og armstyrke. Det medfølger ferdig betongfundament. Monteres i henhold til installasjonsmanualen.
  kr 246 500,00
 • SHOCKPAD SPORT 20

  SHOCKPAD SPORT 20

  Art.nr: 138640
  Shockpad brukes for å gi en mykere opplevelse når du skal gå på kunstgresset. Materialet er XPE som er gjenvunnet materiale og leveres i store puslespill brikker på 0,9m x 2,25m/ 2,025m². Shockpad har lang levetid og gode drenerende egenskaper. Å bruke padding gir en optimal støtabsorbering og er en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Monteringen er svært enkel og rask. Pris pr m².
  kr 300,00
 • Bakkepiano XS

  Bakkepiano XS

  Art.nr: 100139
  Baby Floor Piano C5 - C6 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 13 noter er det kompakt, men høres ut like imponerende som det større Grand Piano. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 200 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 330 kg.
  kr 469 400,00
 • Bakkepiano XL

  Bakkepiano XL

  Art.nr: 100140
  Grand Floor Piano C5 - C7 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 25 toner er det plass til flere samtidig. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 340 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 660 kg.
  kr 959 400,00
 • ROBINIA trekantet solseil 1387

  ROBINIA trekantet solseil 1387

  Art.nr: 144622
  Et komplett solseil til barnehage eller skole, som gir en fin og avkjølende skygge på varme dager og beskytter mot sterke UV-stråler. Et solseil skaper muligheter for romskapere i utemiljøet og forutsetninger for å kunne forlenge oppholdet utendørs. Lettere regn og vind slipper gjennom stoffet. Duken er ikke snøbestandig og for å forlenge levetiden anbefaler vi på det sterkeste at den tas ned om vinteren. Duken er et sterkt nettingstoff med høy tetthet (340 gm/mw) som blokkerer 91-98,8 % av skadelige UV-stråler. Solide stolper laget av Robinia, som er en værbestandig og ekstremt slitesterk tresort.
  kr 20 600,00
 • Piknikbord Rørvik furu rullestolvennlig 195x70xh72 cm

  Piknikbord Rørvik furu rullestolvennlig 195x70xh72 cm

  Rullestoltilpasset piknikbord. Understell av lakkert varmgalvanisert stål. Bordplate i oljet furu. Sittehøyde 44 cm. Vi anbefaler behandling med vannbasert treolje før utendørs bruk. Gjenta behandlingen om nødvendig.
  Pris fra:
  kr 12 500,00
 • 2-komponent lim

  Art.nr: 138596
  2- komponent lim til kunstgress inkl herder.
  kr 1 400,00
 • Inkluderende karusell

  Inkluderende karusell

  Art.nr: 138732-9512
  En unik rullestoltilpasset karusell som gjør at barn med funksjonsvariasjoner kan delta i den morsomme leken og samhandle sosialt med hverandre. Ved å selvstendig kunne trekke håndtaket i midten mot deg, får karusellen fart. Gjennom bevegelsen trenes også skuldermuskulaturen og gripestyrken. Karusellen er også utstyrt med bremser på begge sider slik at du har full kontroll og kan stoppe når du måtte ønske det. Hvis en bevegelseshemmet person ikke kan kjøre enheten, er det nok at én person drar for å akselerere og spinne. Karusellen er utstyrt med to sammenleggbare stoler som også gir gode ryggstøtter for rullestoler. På denne tilgjengelige karusellen er det plass til to personer i rullestol, eller én person i rullestol og én person uten funksjonshemming, eller to personer uten funksjonshemming. Konstruksjon av stål på aluminiumsplate. Det medfølger ferdig betongfundament. Monteres i henhold til installasjonsmanualen.
  kr 194 000,00
 • FOTBALL/ SPORT 30

  FOTBALL/ SPORT 30

  Art.nr: 137259
  Fotball/ sport 30 er et tett og veldig slitesterkt kunstgress for sport. Kunstgresset har en høyde på 30mm og er godt drenerende. Kunstgresset kombinert med 20mm shock pads og innfill sand er godkjent med Nordisk sertifikat. Husk å beregne ekstra m² for avskjær. Kunstgresset kan kombineres med shock pads for fallhøyder opp til 3m og med sports pad. Fotball/sport 30 passer for ballbinger, trening og fotball opp til 7’er. Gresset har en miks av 2 farger. Anti UV-behandlet non infill kunstgress som er RoHS sertifisert. Innfyll sand anbefalt pr. m²: 5-10 kg. Dtex: 18.500. Lim, limbånd, pads og hvite linjer følger ikke med, men bestilles separat. Hel rull: lengde 25m/ bredde 4m/ 100 m². Minimumskjøp er 4 m², pristillegg på 1900,- for kapp dersom ikke hel rull bestilles.
  kr 600,00
 • SHOCKPAD LEK 45

  SHOCKPAD LEK 45

  Art.nr: 138642
  Shockpad brukes for å gi en mykere opplevelse når du skal gå på kunstgresset. Materialet er XPE som er gjenvunnet materiale og leveres i store puslespill brikker på 0,9m x 2,25m/ 2,025m². Shockpad har lang levetid og gode drenerende egenskaper. Å bruke padding gir en optimal støtabsorbering og er en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Monteringen er svært enkel og rask. Fallhøyde 2m/ fallhøyde 2,1m med 25kg sand pr m² som innfyll i kunstgresset. Pris pr m².
  kr 700,00
 • Inkluderende labyrint

  Inkluderende labyrint

  Art.nr: 138736-9512
  En rullestoltilpasset og pedagogisk labyrint som gjør at barn med funksjonsvariasjoner kan delta i leken og samhandle med hverandre. Det handler om å få ballen i bevegelse ved å koordinere bevegelser og retning for å flytte ballen til motstanderens side. Ergonomiske håndtak med behagelig grep gjør det lettere slik at også personer med bevegelseshemninger kan bevege ballen selvstendig. Trener balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Stålkonstruksjon. Ferdig betongfundament medfølger. Monteres i henhold til installasjonsmanualen.
  kr 31 200,00
 • Inkluderende fjærvippe

  Inkluderende fjærvippe

  Art.nr: 138735-9512
  En rullestoltilpasset fjærhuske som gjør at barn med funksjonsvariasjoner kan delta i leken og samhandle sosialt med hverandre. Ved å trekke skinnene uavhengig, vipper opphenget sidelengs under plattformen. Konstruksjonen har to ulike høyder på håndtakene for å kunne tilpasses avhengig av bruker. Gyngebevegelsen vil indirekte påvirke muskulaturen, bygge balansestrategier og forbedre koordinasjonen. Vippen har plass til to personer samtidig, hvorav den ene sitter i rullestol. Konstruksjon av stål på aluminiumsplate. Det medfølger ferdig betongfundament. Monteres i henhold til installasjonsmanualen.
  kr 81 500,00
 • Robinia huskestativ m/sete for 1 voksen og 1 barn RB0520

  Robinia huskestativ m/sete for 1 voksen og 1 barn RB0520

  Art.nr: 121622
  Tverrbjelke av varmforsinket stål. Av robinia som er en tresort som er veldig værbestandig og ekstremt holdbar. Sikkerhetssone: 735x260 cm. Sikkerhetsareal: 12,9 m². Fri fallhøyde 175 cm.
  kr 57 300,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.