Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

 

COLOR ME HAPPY

Velkommen til Lekolars fargerike verden. Med vår nye fargepalett skapes flere kreative muligheter og idéer til innredning og læringsmiljøer i skoler, barnehager og institusjoner. Fargekoordinering kan gjøres på mange måter - med understell, bordplater og oppbevaringssystemer, som deretter matches med lek- og læringsmateriell i samme fargetoner.

Lek med farger skaper stemning, inspirasjon, funksjon, identifikasjon, orientering i tillegg til å forsterke pedagogiske læringsmiljøer.

SJEKK UT VÅRT FARGEKART

Med farger som harmoniserer med hverandre er mulighetene til å skape den perfekte innredningen i lek- og læringsmiljøene nesten uendelig. Et innbydedende og gjennomtenkt miljø påvirker våre sanser og kan være både inspirerende, men også hjelpe med å nå de pedagogiske målene.

Vårt fargekart inneholder både premiumfarger og standardfarger. Velg og vrak i farger på understell, overflater, dører og seter på flere av våre møbelserier som elevstoler Matte og Karoline, elevbord 12:38 og bord Rabo i tillegg til lekemøblene Fixa Play og oppbevaringsserien Fixa Storage.

Flere møbelserier finnes her.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.