Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Støydempende innredning

Støydempende innredning

Læring, lek og samtale bidrar til et livlig, men også ganske støyende læringsmiljø. Men støynivået kan reduseres med lyddempende innredning i skoler og barnehager, for eksempel med lyddempende bord. Her finner du stort og smått under kategoriene lydmiljø barnehage og lydmiljø skole.

Støydempende innredning

Læring, lek og samtale bidrar til et livlig, men også ganske støyende læringsmiljø. Men støynivået kan reduseres med lyddempende innredning i skoler og barnehager, for eksempel med lyddempende bord. Her finner du stort og smått under kategoriene lydmiljø barnehage og lydmiljø skole.
Lydabsorberende
Miljømerking
Produktserie
Mål
Farge
  • Barnehage 1
  • Spesialundervisning
  • Tøm filter
13 Produkter
  • Small Silent Space 2 stk

    Small Silent Space 2 stk

    Denne støydempende bordskjermen er utmerket når man trenger å være avskilt fra en større gruppe. Den er et flott hjelpemiddel for alle som trenger hjelp med å fokusere på sin egen oppgave, man skaper sitt eget stille rom i rommet. Skjermen består av tre deler som lett vinkles etter ønsket behov. Etter bruk henges skjermen på veggen og fungerer da som lydabsorbent i rommet. Mål: 50x50x35 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
    Pris fra:
    kr 2 491,00
  • Silent space 2 stk

    Silent space 2 stk

    Denne støydempende bordskjermen er utmerket når man trenger å være avskilt fra en større gruppe. Den er et flott hjelpemiddel for alle som trenger hjelp med å fokusere på sin egen oppgave, man skaper sitt eget stille rom i rommet. Skjermen består av tre deler som lett vinkles etter ønsket behov. Etter bruk henges skjermen på veggen og fungerer da som lydabsorbent i rommet. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
    Pris fra:
    kr 3 028,00
  • Bordskjerm 50x50x35 cm

    Bordskjerm 50x50x35 cm

    Art.nr: 135040-79
    Skjerm i støydempende filt for effektiv avskjerming mellom elever når de skal arbeide selvstendig eller ved prøver. Skjermen kanhenges opp og er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring. Mål: 50x50x35 cm. Minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
    kr 806,00
  • Silent Space Blazer Lite 50x50x50 cm 2 stk

    Silent Space Blazer Lite 50x50x50 cm 2 stk

    Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det oppstår behov for enkel avskjerming. Ved å lage et stille rom i rommet er det enklere å fokusere på en oppgavbe. Skjermen består av tre deler som du enkelt kan vinkle til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer som en lydabsobent. Borrelås holder skjermen på plass. Grå kantlist. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar. Stoff 100% ull.
    Pris fra:
    kr 2 970,00
  • Small Silent Space Blazer Lite 50x35x35 cm 2 stk

    Small Silent Space Blazer Lite 50x35x35 cm 2 stk

    Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det oppstår behov for enkel avskjerming. Ved å lage et stille rom i rommet er det enklere å fokusere på en oppgavbe. Skjermen består av tre deler som du enkelt kan vinkle til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer som en lydabsobent. Borrelås holder skjermen på plass. Grå kantlist. Mål: 50x50x35 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar. Stoff: 100% ull.
    Pris fra:
    kr 2 733,00
  • Bordskjerm 50x50x50 cm

    Bordskjerm 50x50x50 cm

    Art.nr: 135039-79
    Sjerm i støydempende filt for effektiv avskjerming mellom elever når de skal arbeide selvstendig eller ved prøver. Skjermen kanhenges opp og er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring. Mål: 50x50x50 cm. Minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
    kr 952,00
  • Saga bordskjerm B50xD50xH50 cm

    Saga bordskjerm B50xD50xH50 cm

    Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det er behov for privatliv i en større gruppe. Den hjelper deg med å fokusere på en oppgave ved å skape din egen stille plass i rommet. Skjermen består av tre deler som enkelt kan vinkles til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer da som lydabsorbent. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt laget av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
    Pris fra:
    kr 1 030,00
  • Elme fotplate dobbel

    Elme fotplate dobbel

    Rombeformet og stabil fotplate i pulverlakkert metall. Passer til Elme gulvskjerm bredde 135 cm.
    Pris fra:
    kr 2 517,00
  • Elme fotplate enkel

    Elme fotplate enkel

    Rombeformet og stabil fotplate i pulverlakkert metall. Passer til Elme gulvskjerm bredde 60 cm.
    Pris fra:
    kr 1 414,00
  • Edge kobling 2 skjermer L-form 90°

    Edge kobling 2 skjermer L-form 90°

    2 stk/pakke. Passer til Edge gulvskjerm. For sammenkobling av to skjermer i L-form, 90°. Hver skjerm krever to føtter som støtte. Ta hensyn til stabiliteten når du velger type fot. Koblingen kan brukes uten skruer, men for den sikreste og mest stabile monteringen anbefaler vi å bruke de medfølgende skruene.
    Ingen pris
  • Edge kobling 2 skjermer rett

    Edge kobling 2 skjermer rett

    2 stk/pakke. Egnet for Edge gulvskjerm. For sammenkobling av to skjermer. Hver skjerm krever to føtter som støtte. Ta hensyn til stabiliteten når du velger type fot. Koblingen kan brukes uten skruer, men for å få den sikreste og mest stabile monteringen anbefaler vi å bruke de medfølgende skruene.
    Ingen pris
  • Edge kobling 3 skjermer T-form 90°

    Edge kobling 3 skjermer T-form 90°

    2 stk/pakke. Passer til Edge gulvskjerm. For sammenkobling av to skjermer i T-form, 90°. Hver skjerm krever to føtter som støtte. Ta hensyn til stabiliteten når du velger type fot. Koblingen kan brukes uten skruer, men for den sikreste og mest stabile monteringen anbefaler vi å bruke de medfølgende skruene.
    Ingen pris
  • Edge kobling 4 skjermer X-form 90°

    Edge kobling 4 skjermer X-form 90°

    2 stk/pakke. Passer til Edge gulvskjerm. For sammenkobling av to skjermer i X-form, 90°. Hver skjerm krever to føtter som støtte. Ta hensyn til stabiliteten når du velger type fot. Koblingen kan brukes uten skruer, men for den sikreste og mest stabile monteringen anbefaler vi å bruke de medfølgende skruene.
    Ingen pris
  • Glemt passord?

    Vil du bli kunde hos oss?

    Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

    Registrere meg

    Tilbakestil passord

    Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.