Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

LEKOLAR ER ISO MILJØ- & KVALITETSSERTIFISERT
Det er noe vi er svært stolte av!

ISO14001 ISO9001 Lekolar AB Certificate SE009742 45k 2024_Page_1.jpg

Vi er sertifisert av Bureau Veritas i henhold til internasjonale standarder - miljøstyringssystem ISO14001 og kvalitetsstyringssystem ISO9001. For å bli sertifisert her gjennomgår bedriften en miljø- og kvalitetsanalyse som definerer de viktigste dokumenterte miljø-/kvalitetsaspektene som må forsvares og dokumenteres årlig.

Vi får mange spørsmål vedrørende Miljøfyrtårn og ISO14001. Vi vil forsikre dere om at ved ISO-sertifisering ivaretas alle miljømessige aspekter og krav som definerer en miljøfyrtårn-godkjent bedrift, i tillegg til mye mer.  

Det er mange grunner til at Lekolar har valgt ISO som vårt miljøstyringssystem, blant annet fordi vi er en nordisk organisasjon med miljøsatsing i flere land enn Norge, og da stilles det strengere krav til oss enn for de forhåndsdefinerte bransjeanalysene som norske Miljøfyrtårn presenterer, og deres løsning vil ikke være godkjent hos oss. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om miljøsystemer eller vår miljøsatsing. 

VI HAR ALLE ET ANSVAR FOR PLANETEN VÅR!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.