Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Læringsmiljø utendørs

Miljømerking
Produktserie
Mål
Material
Trinn
113 Produkter
 • Willow pilhytte stor

  Willow pilhytte stor

  Art.nr: 140965-89
  Med sitt naturlige inntrykk blir en pilehytte et koselig innslag i utemiljøet. Hytta er åpen for ulike typer lek og kan inspirere til både fantasifull rollelek, lesekrok eller som avslapping dersom du ønsker å trekke deg tilbake en stund. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 3 000,00
 • Klokkespill speil vegghengt

  Klokkespill speil vegghengt

  Art.nr: 100107
  C Major Pentatonic (C4 - C6) Vårt vakre klokkespill reflekterer lys og gir et moderne utttykk på lekeplassen. De høypolerte stålrørene kan monteres på nesten alle overflater med universelle monteringsbeslag. Lengde 132 cm, bredde 13 cm, høyde 109 cm. Vekt 18 kg.
  kr 50 500,00
 • Urban stor kube 140x140 cm

  Urban stor kube 140x140 cm

  Rabatt -40%! Ordinær pris 8100,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  Pris fra:
  kr 4 860,00
 • Congas par S

  Congas par S

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 22 600,00
 • Urban plantebord 120x40xH40 cm

  Urban plantebord 120x40xH40 cm

  Et allsidig plantebord i robust konstruksjon som er en perfekt hjelp når barna skal plante planter. Det robuste bordet har også en praktisk oppbevaringshylle under. Bordet fungerer også perfekt til å samles rundt, øve på samarbeid, figurlek, eller som arbeidsbenk, laboratoriestasjon, snekkerbenk m.m. Leveres ferdig montert. Monteringsløsning for bakkeforankring følger med.
  Pris fra:
  kr 2 520,00
 • Urban sittemodul 120x50xH40 cm

  Urban sittemodul 120x50xH40 cm

  Rabatt -40%! Ordinær pris 4200,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  Pris fra:
  kr 2 520,00
 • Utendørstavle: Insekter og småkryp

  Utendørstavle: Insekter og småkryp

  Dette utendørs skiltet har motiver som viser 20 fotografiske bilder av insekter og smådyr som finnes i naturen. Tavlen inneholder også fakta som dyrets navn, antall bein, hvor det bor og hva det lever av. Lag morsomme aktiviteter der barna bruker bildene til å finne de tilsvarende dyrene og øve på å navngi dem riktig. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Infoavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør uteområdet mer attraktiv. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Urban sittemodul 98x28xH29 cm

  Urban sittemodul 98x28xH29 cm

  Den rene designen og den robuste konstruksjonen gjør at disse modulene bidrar med både form og funksjon på uteplassen. Innred for samlinger, lek, undervisning eller kreativitet. Snu modulene, så blir de alt fra oppbevaringsbokser for dukkesenger.
  Pris fra:
  kr 1 740,00
 • Urban sensorisk kube

  Urban sensorisk kube

  Rabatt -40%! Ordinær pris 30700,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  Pris fra:
  kr 18 420,00
 • Urban blomsterkasse 100x40

  Urban blomsterkasse 100x40

  Skap et frodig nærmiljø med disse funksjonelle voksekassene som også kan brukes som romdelere. En stilig og robust konstruksjon som gjør at de bidrar med både form og funksjon til gården. Ved å dyrke sammen med barna utvikler barna forståelse for prosessen og deres deltakelse i bærekraftig utvikling. Kombiner gjerne ulike høyder med hverandre for å skape en variert topografi i utemiljøet. Vær forsiktig så du ikke plasserer dyrkekassene ved siden av gjerder eller innhegninger i barnehagen, da de kan fungere som klatreutstyr. Leveres ferdig montert.
  Pris fra:
  kr 1 380,00
 • Urban staffeli plexi

  Urban staffeli plexi

  Rabatt -40%! Ordinær pris 7500,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  Pris fra:
  kr 4 500,00
 • Urban sittemodul 29x29xH31,5cm

  Urban sittemodul 29x29xH31,5cm

  Den rene designen og den robuste konstruksjonen gjør at disse modulene bidrar med både form og funksjon på uteplassen. Innred for samlinger, lek, undervisning eller kreativitet. Snu modulene, så blir de alt fra oppbevaringsbokser for dukkesenger.
  Pris fra:
  kr 600,00
 • Willow skjermvegg av pil 300xH120 cm

  Willow skjermvegg av pil 300xH120 cm

  Art.nr: 141237-89
  En vindbeskyttelse som også blir en skjermvegg til å dekorere utemiljøet med, eller skjule mindre flatterende områder i utemiljøet. Skjermveggen monteres enkelt med ståltråd, eller vanlige buntebånd/strips mot gjerder, rekkverk, nett eller lignende. Pilen er helt ubehandlet så det bør sjekkes og skjæres av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 900,00
 • Willow blomsterkasse 79x79x30 cm

  Willow blomsterkasse 79x79x30 cm

  Art.nr: 140968-89
  Å plante i potter er en enkel måte å skape grønne soner i utemiljøet. Denne solide utekrukken har innslag av flettet pil på sidene og passer med sitt naturlige uttrykk godt utendørs. Ved å sette en mindre potte oppå (140967) får du også en fin nivåforskjell i plantingen. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 980,00
 • Urban kube 98x98xH98 cm

  Urban kube 98x98xH98 cm

  Denne kuben er bokstavelig talt åpen for tolkning. Et teppe gjør kuben til et lite hus, flere danner et rekkehus. Sammen med andre moduler i serien kan det være hva som helst fra lastebil til grotte, eller en spennende sensorisk plass i utemiljøet. Bakkefundament inkludert.
  Pris fra:
  kr 3 000,00
 • Dryppvanningssystem GreenLine®

  Dryppvanningssystem GreenLine®

  Art.nr: 139903
  Å dyrke er en perfekt pedagogisk aktivitet innen bærekraftsarbeid. Med dette systemet forenkles hverdagen og stresset ved at plantene dør på varme sommerdager. Systemet drives av solenergi og justerer vanningen etter værforholdene. Ta vare på det dyrebare regnvannet og koble regntønnen til vanningsanlegget for å få en liten syklus som ordner seg selv. Fleksibel og enkel å bygge ut for å vanne alt fra dyrking i potter, dyrkingskasser, pallekanter og frilandsbed. Skulle vannet gå tom, slår systemet seg av automatisk. Inkluderer 30m slange med 24 dryppdyser og T-koblinger, solcelledrevet IDC-enhet med integrert pumpe.
  kr 2 500,00
 • Urban scenemodul triangel 50x50x70cm

  Urban scenemodul triangel 50x50x70cm

  Scenemodulene er tilgjengelige i tre forskjellige design som sammen kan danne en rekke plasser for fantasielek, forestillinger og bevegelse. Barna kan sitte på modulene ved samling, utforske dem eller lage noe på dem.
  Pris fra:
  kr 1 380,00
 • Willow gjerde 100xH40 cm

  Willow gjerde 100xH40 cm

  Art.nr: 140969-89
  3 stk/pk. En stilig avgrenser i flettet pil som gir mulighet for å lage rom i rommet i utemiljøet. Å lage ulike soner kan ha en positiv innvirkning på barn, da det blir tydelig hva som forventes av dem og hvilke aktiviteter som tilbys. Avdelerne settes fast i bakken og er fleksible og enkle å flytte for enkelt å skape variasjon i utemiljøet ditt. Pilen gir et naturlig uttrykk og føyer seg fint inn i utemiljøet. Pilen er helt ubehandlet så det bør sjekkes og skjæres av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 570,00
 • Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Art.nr: 140967-89
  Å plante i potter er en enkel måte å skape grønne soner i utemiljøet. Denne solide utekrukken har innslag av flettet pil på sidene og passer med sitt naturlige uttrykk godt utendørs. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 520,00
 • Willow pilhytte liten

  Willow pilhytte liten

  Art.nr: 140966-89
  Med sitt naturlige inntrykk blir en pilehytte et koselig innslag i utemiljøet. Hytta er åpen for ulike typer lek og kan inspirere til både fantasifull rollelek, lesekrok eller som avslapping dersom du ønsker å trekke deg tilbake en stund. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 2 800,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.