Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Læringsmiljø utendørs

Trinn
Miljømerking
Produktserie
Mål
Farge
118 Produkter
 • Willow pilhytte medium

  Willow pilhytte medium

  Art.nr: 140965-89
  Med sitt naturlige inntrykk blir en pilehytte et koselig innslag i utemiljøet. Hytta er åpen for ulike typer lek og kan inspirere til både fantasifull rollelek, lesekrok eller som avslapping dersom du ønsker å trekke deg tilbake en stund. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 3 000,00
 • Metallofon Cavatina

  Metallofon Cavatina

  C Major Diatonic (C4-C6) Sterk, værbestandig og elastisk instrument til lekeplassen. De fargerike tangentene er arrangert som en tradisjonell xylofon eller glockenspiel med lave til høye toner som går fra venstre til høyre. Cavatina er innstilt på C-Major diatonisk skala som dekker to oktaver og gir en ren, klar lyd. Lengde 75 cm, brede 55 cm, høyde 84 cm. Vekt 30 kg.
  Pris fra:
  kr 67 300,00
 • Willow pilhytte liten

  Willow pilhytte liten

  Art.nr: 140966-89
  Med sitt naturlige inntrykk blir en pilehytte et koselig innslag i utemiljøet. Hytta er åpen for ulike typer lek og kan inspirere til både fantasifull rollelek, lesekrok eller som avslapping dersom du ønsker å trekke deg tilbake en stund. Pilen er helt ubehandlet så sjekk og skjær av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 2 800,00
 • Urban sittemodul 98x28xH29 cm

  Urban sittemodul 98x28xH29 cm

  Den rene designen og den robuste konstruksjonen gjør at disse modulene bidrar med både form og funksjon på uteplassen. Innred for samlinger, lek, undervisning eller kreativitet. Snu modulene, så blir de alt fra oppbevaringsbokser for dukkesenger.
  Pris fra:
  kr 2 600,00
 • Utendørsskilt: Insekter og småkryp

  Utendørsskilt: Insekter og småkryp

  Dette utendørs skiltet har motiver som viser 20 fotografiske bilder av insekter og smådyr som finnes i naturen. Tavlen inneholder også fakta som dyrets navn, antall bein, hvor det bor og hva det lever av. Lag morsomme aktiviteter der barna bruker bildene til å finne de tilsvarende dyrene og øve på å navngi dem riktig. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Infoavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør uteområdet mer attraktiv. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Fuglekasse med kamera

  Fuglekasse med kamera

  Art.nr: 144746
  Dette fuglehuset med kamera gir barna et spennende innblikk i fuglenes liv. Med kamera er det mulig å se og følge døgnet rundt hvordan fuglene bygger reiret sitt, lever og hvordan de ruger på egg. Det er også mulig å følge med når eggene klekkes og de små ungene titter ut, samt når de blir matet. Med en trådløs WiFi-tilkobling kan man så følge med på hva som skjer sammen via appen som lastes ned gratis til mobilen, eller på en iPad. Kameraet på 3 megapiksler er av høy kvalitet og holdes sikkert på plass fra reiret via en gjennomsiktig luke under taket. Kameraet holdes oppladet via et høyeffektivt solcellepanel (IP66) som lader opp sitt eget batteri på solfylte dager. Kan også lades via USB. Ved å aktivere push-varsling får du best tid til å følge de forskjellige fugleaktivitetene. Den innebygde mikrofonen gjør det også mulig å høre de naturlige fuglelydene. Fuglehus med kameraer som vi tilbyr er anbefalt av flere forskjellige dyrelivsorganisasjoner og British Trust of Ornithology. Fuglehus laget av sedertre som naturlig inneholder olje og ikke trenger å behandles. Mål på fuglehus: 19x22x34cm
  kr 4 850,00
 • Urban lekehus 120x160 cm

  Urban lekehus 120x160 cm

  Et stilig og moderne hus som skaper et rom i utemiljøet med gode avslapningsmuligheter for å kunne trekke seg tilbake en stund, men som fungerer like godt som en sosial møteplass. Huset har en åpen utforming som gir trygghet, da det er lett for både barna og lærerne å ha oversikt over hva som skjer i utemiljøet. Leveres umontert, men med sider og tak ferdigmontert. Laget av solid, FSC-merket furu. Mål: 120x160cm. Løsning for nedgravd markforankring eller overflatemontering velges som tilvalg.
  Pris fra:
  kr 26 000,00
 • Utendørsskilt: Fugler

  Utendørsskilt: Fugler

  Dette utendørsskiltet har motiver som viser 22 fotografiske bilder av fugler som finnes i naturen. Tavlen inneholder også fakta som dyrets navn, vingespenn, kullstørrelse og hvor det bor. Barna kan bruke sansene til å lytte til fuglesangen og ved hjelp av bildene finne den tilsvarende fuglen og øve på å navngi den riktig. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Infotavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør gården mer attraktiv. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Urban plantebord 120x40xH40 cm

  Urban plantebord 120x40xH40 cm

  Et allsidig plantebord i robust konstruksjon som er en perfekt hjelp når barna skal plante planter. Det robuste bordet har også en praktisk oppbevaringshylle under. Bordet fungerer også perfekt til å samles rundt, øve på samarbeid, figurlek, eller som arbeidsbenk, laboratoriestasjon, snekkerbenk m.m. Leveres ferdig montert. Monteringsløsning for bakkeforankring følger med.
  Pris fra:
  kr 3 800,00
 • Urban sensorisk kube

  Urban sensorisk kube

  Den åpne formen på denne hulen muliggjør flere ulike bruksområder for rollespill, opptreden, samlingssted, kosekrok osv. Når lyset brytes gjennom det fargede pleksiglasset, skapes fantastiske stimulerende sanseopplevelser. Det er også et halvgjennomsiktig tilfluktssted hvis du ønsker å trekke deg tilbake en stund, men likevel ha god oversikt over gårdenhagen. Plexiglassvinduene gir også god beskyttelse mot kjølig vind. Leveres ferdig montert. Løsning for nedgravd markforankring inkludert.
  Pris fra:
  kr 27 700,00
 • Urban stor kube 140x140 cm

  Urban stor kube 140x140 cm

  Denne store kuben er åpen for tolkning. Et teppe forvandler kuben til et lite hus og tyll til et eventyrlig sansemiljø. Sammen med andre moduler i serien danner den scenografier for fantasifull lek, eller som et tilfluktssted dersom noen ønsker å trekke seg tilbake en stund, men likevel ha god oversikt over hagen. En solskjerm for å beskytte mot solens stråler kan kjøpes og festes enkelt som tak, se varenr 139120. Leveres ferdig montert. Monteringsløsning for nedgraving følger med.
  Pris fra:
  kr 7 300,00
 • Urban kube 98x98xH98 cm

  Urban kube 98x98xH98 cm

  Denne kuben er bokstavelig talt åpen for tolkning. Et teppe gjør kuben til et lite hus, flere danner et rekkehus. Sammen med andre moduler i serien kan det være hva som helst fra lastebil til grotte, eller en spennende sensorisk plass i utemiljøet. Bakkefundament inkludert.
  Pris fra:
  kr 6 900,00
 • Utendørsskilt: Kan du finne?

  Utendørsskilt: Kan du finne?

  Dette utendørsskiltet har motiver som viser 22 bilder av smådyr og insekter som finnes i naturen. Lag ulike morsomme aktiviteter der barna ved hjelp av tavlen må finne de tilsvarende dyrene og øve på å navngi dem riktig. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Ved å bruke naturen og dens materialer, vekkes barnas nysgjerrighet på nærmiljøet. Panelet egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør gården mer attraktiv. Skiltet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Urban staffeli plexi

  Urban staffeli plexi

  Et solid staffeli med stor arbeidsflate som gir forutsetninger for å skape utendørs. Staffeliet kan plasseres slik at det øker romsligheten i utemiljøet og fungerer som en skjermvegg. Staffeliet har en stabil base og er utstyrt med solide håndtak på sidene som forenkler flytting. Det er mulig å male direkte på plexiglasset med vaskbar maling eller fargestifter. Robuste 12 mm plexiglass vinduer. Leveres ferdig montert.
  Pris fra:
  kr 6 800,00
 • Utendørsskilt: Dyr i skogen

  Utendørsskilt: Dyr i skogen

  Dette utendørsskiltet har motiver som viser 16 fotografiske bilder av dyr som lever i skogen. Tavlen inneholder også fakta som dyrets navn, både på norsk og latin, samt hva de hovedsakelig lever av. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Infotavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør gården mer attraktiv. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Utendørsskilt: Trær

  Utendørsskilt: Trær

  Dette utendørsskiltet har motiver som viser 16 bilder av trær som vokser i naturen. Tavlens vakre illustrasjoner gir en god forståelse av trærnes utseende, og grafikken viser også trærnes navn og hann- og hunnblomster, slik at barna kan lære mer om trærnes reproduksjon og utbredelse. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Barna kan bruke sansene til å kjenne på bladene og stammene og ved hjelp av maleriene prøve å finne de tilsvarende trærne i naturen og øve på å navngi dem riktig. Tavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør gården mer innbydende. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Urban dyrkeramme til sansehage, kvadratisk

  Urban dyrkeramme til sansehage, kvadratisk

  Skap et frodig og oppdelt nærmiljø med disse allsidige dyrkerammene som bidrar med både form og funksjon til hagen. Du kan også velge å fylle rammene med forskjellige materialer som bark, kongler, sand, stein og bruke dem som sansebokser. Å oppleve sansene forsterkes i utemiljøet, der løst naturmateriale stimulerer til en undersøkende måte å jobbe på. Kombiner gjerne flere rammer med hverandre med mellomrom for et variert utemiljø
  Pris fra:
  kr 2 400,00
 • Urban sittemodul 120x50xH40 cm

  Urban sittemodul 120x50xH40 cm

  Den rene og robuste konstruksjonen gjør at disse modulene bidrar med både form og funksjon til gården. Møbler for sammenkomster, lek, undervisning eller skapende. Snu modulene og de blir til alt fra oppbevaringsbokser til dukkesenger. Leveres ferdig montert.
  Pris fra:
  kr 3 800,00
 • Willow gjerde 100xH40 cm

  Willow gjerde 100xH40 cm

  Art.nr: 140969-89
  3 stk/pk. En stilig avgrenser i flettet pil som gir mulighet for å lage rom i rommet i utemiljøet. Å lage ulike soner kan ha en positiv innvirkning på barn, da det blir tydelig hva som forventes av dem og hvilke aktiviteter som tilbys. Avdelerne settes fast i bakken og er fleksible og enkle å flytte for enkelt å skape variasjon i utemiljøet ditt. Pilen gir et naturlig uttrykk og føyer seg fint inn i utemiljøet. Pilen er helt ubehandlet så det bør sjekkes og skjæres av eventuelle utstikkende kvister jevnlig. For lengre holdbarhet anbefaler vi at produktet tas inn om vinteren.
  kr 570,00
 • Klokkespill speil vegghengt

  Klokkespill speil vegghengt

  Art.nr: 100107
  C Major Pentatonic (C4 - C6) Vårt vakre klokkespill reflekterer lys og gir et moderne utttykk på lekeplassen. De høypolerte stålrørene kan monteres på nesten alle overflater med universelle monteringsbeslag. Lengde 132 cm, bredde 13 cm, høyde 109 cm. Vekt 18 kg.
  kr 50 500,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.