Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Miljømerking
Mål
Farge
Material
Trinn
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
4 Produkter
 • Møbelstoff Debut

  Møbelstoff Debut

  Laget av restmateriale fra møbelstoffet Rami. Resultatet blir en stilig blanding mellom det rå og det elegante, det off-white og de sobre fargene. Sammen skaper materialene en dynamisk struktur der rami tar over ved siden av den litt mer dempede ullblandingen. På avstand oppfattes det som ensfarget, men når man kommer nærmere kommer de melerte egenskapene til stoffet til syne. Innhold: 78% ull, 10% viskose, 12% ramie. Vekt 480 g/m². Renses eller tørkes av med en fuktig klut, må ikke vaskes i vann.
  Pris fra:
  kr 1 737,00
 • Møbelstoff Mingel

  Møbelstoff Mingel

  Mingel er et møbelstoff laget av 100 % Trevira CS. Chenille-stoff i moderne dype farger tilbyr et bredt spekter av bruksområder. Fargenes glans og skimmer er inspirert av naturens toner og nyanser for å kunne samhandle med hverandre som navnet tilsier. Trevira-materialet er naturlig flammehemmende da det er laget av permanent flammehemmende fibre. Vekt 447 g/m². Bredde 140 cm. Tåler vask i 60°C.
  Pris fra:
  kr 1 331,00
 • Møbelstoff Be On

  Møbelstoff Be On

  Be On er et sterkt mønsterkonsept av slitesterke møbelstoffer med tidløse striper, nostalgisk farget av denimmote gjennom generasjoner. Den beherskede fargeskalaen beveger seg i åtte forskjellige toner, fra svart blå farger til off white og behagelig lyseblå dongeri som enkelt kan kombineres for å produsere spennende effekter når en diagonal møter en annen. Innhold: 92-93% Ull, 7-8% Polyamid. Vekt 330-390 g/m². Renses eller tørkes av med en fuktig klut, må ikke vaskes i vann.
  Pris fra:
  kr 1 279,00
 • Møbelstoff Step

  Møbelstoff Step

  Step er et møbelstoff laget for å passe inn i alle mulige rom og sammenhenger. Enten det er et moderne minimalistisk design, en klassisk og elegant stil eller en bohemsk atmosfære, vil Step la deg ta neste skritt mot din visjon. Den nøye utvalgte fargepaletten byr på alt fra dype jordfarger til mer fargerike elementer fra skog og natur. Innhold: 75% ull og 25% viskose. Vekt 413 g/m². Renses eller tørkes av med en fuktig klut, må ikke vaskes i vann.
  Pris fra:
  kr 1 102,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.