Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Læringsmiljøer tilpasset elevene

Vi har alle opplevd å havne i miljøer der vi ikke passer inn. Følelsen kommer ofte umiddelbart, og vi snur i døren. Den valgmuligheten har ikke alle. Mange elever må leve med den ubehagelige følelsen hele tiden. Kanskje i flere år. 
Behovene kan være fysiske, sensoriske, kognitive, språklige eller utviklingsmessige. Og behovene er ofte usynlige.

I et inkluderende læringsmiljø opplever elevene en skole som har tilpasset seg deres behov, og ikke motsatt. Studentene føler seg inkludert og involvert, og kan utvikle seg ut fra egne forutsetninger og behov. Dette krever ikke bare inkluderende pedagogikk, men også et fysisk læringsmiljø som er planlagt, gjennomtenkt og åpent. Ofte oppleves det at løsninger som kreves for elever med spesielle behov, har positiv effekt også på de andre elevene.

 

SAMSPILL

Explore
Explore er et modulbasert samlingssted som består av bokser og skuffer. Explore definerer rommet og innbyr til både læring, avkobling og trivsel. Explore kan enkelt gjøres om til en scene for presentasjoner eller forestillinger.

Snake
Snake er en serie rette og buede sofamoduler som gjør det enkelt å møblere for ulike læringssituasjoner. Velg blant moduler med høy og lav rygg, eller uten rygg. Sofaløsningen vist på bildet har stoff Synergy 82415i fargen -35 Regard, -697 Append, samt treben som tilvalg.

GEO
Med det myke og stilrene modulsystemet Geo skaper du inspirerende møte- og arbeidsplasser. For flere, for to eller for individuell konsentrasjon. Modulene kan raskt bygges om og kombiner gjerne med bordet i samme serie.

Kløver
Tanken med
Kløverbordets design er at det skal inspirere til å tenke mer kreativt. Bordets organiske former er en kontrast til det lineære, og gjør at rommet oppleves spennende og annerledes. Designen åpner opp for friere sitteplasser og arbeidsområder. Den smarte gasspatronen gjør bordet hev- og senkbart – helt uten elektriske ledninger. Bord Kløver 81854 har standardutførelse med sølvlakkert understell, bordet på bildet har spesialbestilt svart understell, kontakt kundeservice for mer informasjon.

UTFØRENDE


Garderoben er ofte et område med stort potensiale. Sett inn en sofa som skillevegg og innred enkelt en arbeidsplass som gir rom for flere aktiviteter. 
Walter skohylle 82041Knagglist Wilma 83404-96bord Fay 82523Stol Karoline 82758-96. Vi har valgt svarte ben på stolen på bildet, kontakt kundeservice for mer informasjon

Shelter
Shelters design er både lukket og åpen på samme tid, og er fleksibel om man vil jobbe alene, to og to eller i grupper på flere.
Shelter 110243, benk 110250, bildet viser Shelter i spesialutførelse med linoleum Pistachio og sittepuff Geo.

STILLE REFLEKSJON

Casita
Alle mennesker har en introvert side. Men noen av oss har større behov enn andre for å være for seg selv en stund. Litt på sidelinjen, men likevel midt i det hele. Modulsystemet Casita gjør dette enklere – i et ekstrovert miljø med med løsninger som gjør det mulig å trekkes seg litt unna for egen konsentrasjon. Casitamodulene på bildet har spesialbestilte farger, laminat Capri samt linoleum Olive og Pistachio.

Enkel
Enkle gulvskjermer skaper etterlengtede steder for individuell konsentrasjon eller restitusjon. På bildet ser vi Enkel skjermvegg med stoff Fiji, art.nr. 81593-11 Petrol og med stoff Cara, art.nr. 83103-42 Calculus, -87 Algebra, -90 Ratio.

Fixa
Skap små krypinn med Fixa oppbevaringsmoduler. Fleksibelt, praktisk og lekkert. Stamme Fixa 38469-609, dører med gripehull 38492-609 og madrass i stoff Synergy -35 Regard.


INNHENTENDE

Vario
Så enkelt skaper du en ergonomisk smart studieplass som er passe atskilt. Den taktile massasjematten som du kan stå eller sitte på, øker blodsirkulasjonen og demper stresset. Det hev- og senkbare bordet heter VarioVario med faset bordkant fås med hvitt stativ, art.nr. 81606 som standard, svart er spesialbestilling. 

Fay
Elevbordsserien Fay er utviklet for at møbleringen raskt og enkelt skal kunne tilpasses ulike læringssituasjoner. Stålunderstellet kan kobles sammen med andre bord i serien.

Karoline
Vår nye elevstol Karoline er helt unik. Den er produsert i 100% fargesortert returplast med riktig ergonomi. Tilpasset elever med høyde 146-188 cm og gir en komfortabel og ergonomisk riktig sittestilling. EN 1729 sertifisert i størrelse 5 og 6. 

 

INKLUDERENDE TEKSTILER

I 2019 arrangerte Lekolar en designkonkurranse med temaet «mønster for inkludering». Konkurransen var forbeholdt designstudenter i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Bidragene som kom inn, ble vurdert ut fra designens helhetlige kunstneriske uttrykk, med særlig fokus på estetikk og evne til å kommunisere begrepet «inkludering».

Vinnerne i designkonkurransen.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.