Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Rollelek

Rollelek gir barn mulighet til å bruke fantasien, bearbeide sine egne erfaringer og imitere voksenlivet. Barna har en fantastisk evne til å leve seg inn i rolleleken. Utkledningstøy i kombinasjon med enkle rekvisitter kan forvandle det minste barnet til en stor skuespiller.
Trinn
Miljømerking
Varemerke
Mål
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
28 Produkter
 • Babblarna hånddukker 6 stk

  Babblarna hånddukker 6 stk

  Art.nr: 19248
  Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo som herlige hånddukker. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 977,00
 • Babblarna fingerdukker

  Babblarna fingerdukker

  Art.nr: 112170
  6 stk/pk. Lek og la fantasien flyte med disse nydelige, små vennene. Innehodler: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo. Størrelse: 8-10 cm.
  kr 313,00
 • Familier i verden

  Familier i verden

  Art.nr: 118769
  Inneholder 24 trefigurer som kan træs på en snor. Barn kan sette sammen sin egen familie og leke med karakterene som også kan stå. Utvikler også finmotorikk. 24 trefigurer med trykk på begge sidene (mål 11 cm høye, 1,5 cm tykke) og 6 snorer i forskjellige farger.
  kr 753,00
 • Eventyrlek av stein

  Eventyrlek av stein

  Art.nr: 140777
  18 stk/pk. Helt nydelige steiner med motiver av magiske regnbuer, glitrende stjerner og sopphatter. Disse figursteinene oppmuntrer til fantasifull lek med mange ulike temaer, gir muligheter for språktrening og bygging av eventyrverdener. De er laget av en steinblanding så de fungerer veldig bra utendørs i vann, leire og jord, men også gode innendørs og i forskjellige sorteringsleker eller skaper forskjellige mønstre. Mål: Ca 45-50 mm. Fra 2 år.
  kr 536,00
 • Lekemat kaker med tall

  Lekemat kaker med tall

  Art.nr: 53238
  En pedagogisk kakeboks fylt med 10 kaker som er nummerert fra 1-10 på den ene siden og tilsvarende antall fargeglade prikker på den andre siden. Tren på tall og antall samtidig som du leker og har det morsomt. Mål på kake Ø5 cm. Fra 2 år.
  kr 458,00
 • Skoglek av stein

  Skoglek av stein

  Art.nr: 140774
  18 stk/pk. I leken med disse fantastiske steinene lager barna eventyr om naturen der de bruker bladene, konglene og trebitene. Kan også med fordel brukes til sortering, til å lage en god skogssuppe eller kanskje som skogens penger. Mål: Ca 45-50 mm. Fra 2 år.
  kr 536,00
 • Hånddukker familie

  Hånddukker familie

  Art.nr: 112352
  6 stk/pk. 3 generasjoner; mor, far, sønn, datter, bestemor og bestefar.
  kr 881,00
 • Miniverden fantasi

  Miniverden fantasi

  Art.nr: 144290
  27 deler. Skap et eventyrmiljø som oppmuntrer til fantasifull lek med mange forskjellige temaer. Bygg sopp og regnbuer rundt stubben og la karakterer du kjenner igjen fra eventyrene flytte inn. Legg til leire og jord for realistisk lek. Laget av stein og harpiksblanding som gjør dem egnet både innendørs og utendørs. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 220,00
 • Fingerdukker bondegård 4 stk

  Fingerdukker bondegård 4 stk

  Art.nr: 118777
  Herlige fingerdukker av høy kvalitet. Fingerdukker oppmuntrer til lek og prat og inspirerer til spennende eventyr. Kombiner gjerne flere dukker for å lage en mer levende historie. Inneholder en ape, sjiraff, løve og en elefant. Den ene er søtere enn den andre. Laget av mykt fleecemateriale. Mål: 9 cm.
  kr 331,00
 • Havlek av stein

  Havlek av stein

  Art.nr: 140776
  18 stk/pk. Steiner med motiver av virvlende bølger, vakre skjell og fasinerende koraller får barn til å fantasere om verden i havet og inspirere til leker hvor både dyr og planter har en plass. Steinene er laget av steinblanding så de egner seg utendørs i vann, leire og jord men også fine innendørs. De kan også brukes i den mer åpne leken for å sortere eller lage fine mønstre. Mål: ca 45-50 mm. Fra 2 år.
  kr 536,00
 • Babblarna hånddukke Bobbo

  Babblarna hånddukke Bobbo

  Art.nr: 19263
  Bobbo som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Babblarna hånddukke Bibbi

  Babblarna hånddukke Bibbi

  Art.nr: 19262
  Bibbi som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Vanndyr av stein

  Vanndyr av stein

  Art.nr: 140769
  8 stk/pk. Fortell historier fra havet med disse fine dyresteinene. De inspirerer til samtale og nysgjerrighet ved å skape en eventyrverden med havet i fokus. De er laget av steinblanding som gjør dem egnet utendørs i vann, gjørme og jord. Inneholder: blåhval, klovnefisk, delfin, blekksprut, hvithai, sjøhest, hai og skilpadde. Mål: Ca 89 mm. Fra 2 år.
  kr 536,00
 • Babblarna hånddukke Babba

  Babblarna hånddukke Babba

  Art.nr: 19261
  Babba som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Babblarna hånddukke Doddo

  Babblarna hånddukke Doddo

  Art.nr: 19266
  Doddo som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Babblarna hånddukke Diddi

  Babblarna hånddukke Diddi

  Art.nr: 19265
  Diddi som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Babblarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Babblarna Dadda hånddukke

  Babblarna Dadda hånddukke

  Art.nr: 19264
  Dadda som hånddukke. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Babblarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 235,00
 • Miniverden havet

  Miniverden havet

  Art.nr: 144292
  27 deler. Dykk ned til undervannsgrotten og lek med sjødyrene. Tilsett vann og sand for realistisk utforskning. Laget av stein og harpiksblanding som kan brukes både innendørs og utendørs. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 1 220,00
 • Havmotiv av stein

  Havmotiv av stein

  Art.nr: 140767
  8 stk/pk. Oppdag det fantastiske dyre- og plantelivet i havet med disse vakre taktile steinene. Passer veldig godt utendørs i vann, leire og jord men også fint innendørs. De er enkle å rengjøre i litt vann. Dersom det er mulighet for å være ved sjøen, kan motivene på steinene sammenlignes med det som finnes i vannet eller på stranden. Steinene kan også brukes i kreasjoner i lekeleire eller med fargestifter til kalkering. La barna oppdage et av de rikeste miljøene med et fantastisk mangfold på vår jord. Inneholder: krabbe, maneter, hummer, sjøstjerner og 3 ulike sneglehus. Mål: Ca 80 mm. Fra 2 år.
  kr 604,00
 • Lekestener løv 12 stk

  Lekestener løv 12 stk

  Art.nr: 144509
  12 stk/pk. Still dem opp for å lage innbydende rekvisitter i skogen eller gjem dem i en boks med ekte blader som barna kan finne og beskrive. Gni motivet gjennom et stykke papir med kritt eller stemple i leire. Skap en stimulerende sanseopplevelse, som også kan berike ordforrådet. Det inngår blader fra følgende trær: eple, bøk, kirsebær, lønn, eik og sølvbjørk. Laget av en slitesterk blanding av stein og harpiks. Omtrentlig høyde 55-85 mm. Passer både innendørs og utendørs. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 790,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.