Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

FILTER

1 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Reko brettbar økologisk madrass

  Reko brettbar økologisk madrass

  Art.nr: 80464-680
  Økologisk brettbar madrass for barn 3-6 år. Vendbar barnemadrass med to ulike sider. Kjerne av punkteleastisk naturgummi, med et fastere kokoslag behandlet med naturgummi for bedre svikt. Vatteringen er av økologisk lammeull 500 g/m. Madrassen gir god ventilasjon og varmeregulering og sammen med madrasstrekket får du et godt soveklima for barn. Den faste siden anbefales opp til ca 3 år. Fra 3 år anbefales å bruke den den myke siden med punktelastisk underlag. Kjerne: 3 cm 100% naturgummi og 3 cm kokos behandlet med naturgummi. Trekket er i 100% økologisk bomull. Trekket kan vaskes i 60°. Sertifiseringer: GOLS - naturgummi, Qul - alle materialer, GOTS - Trekk og vattering. Mål: 140x55x7 cm.
  kr 3 728,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.