Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Nyheten SPIKE™ Essential passer for deg som jobber med programmering, algoritmisk tenkning, Makerspace og STEAM – undervisning i småskolen og på mellomtrinnet.

SPIKE™ Essential er LEGOS nyeste undervisningsverktøy rettet mot elever i begynneropplæring og mot mellomtrinnet, som gir elevene kompetanse til å jobbe videre med den mer avanserte LEGO® Education SPIKE™ Prime fra mellomtrinnet og på ungdomsskolen.

Vekk interessen for naturvitenskap og programmering for de yngste elevene gjennom morsom problemløsning, og legg til rette for at de utvikler strategier for algoritmisk og kritisk tenkning.

Som en del av LEGO® læringssystemet engasjerer SPIKE™ Essential elevene i praktiske undersøkelser av naturvitenskapelige begreper og styrker samtidig deres lese- og skriveferdigheter, matematikkforståelse og sosiale og følelsesmessige utvikling. I undervisningsoppleggene, som er basert på LK20, bruker man temaer fra hverdagen, minifigurene med ulik personlighet som barna kan relatere til og velkjente LEGO elementer for å løse problemer gjennom storytelling.

Undervisningsoppleggene bygger videre på hverandre, og vil derfor gi en naturlig progresjon med stillaslæring for elevene. 

LEGO® læringssystemet gjør det lettere å gjennomføre naturvitenskaplig læring på klasse- og skolenivå. Det intuitive, inkluderende og tilpasningsvennlige systemet møter elevene der er. Med dette forskningsbaserte læringssystem blir abstrakte konsepter forståelige, og etter hvert som elevene beveger seg fra enkle undersøkelser til håndtering av stadig mer komplekse utfordringer fra den virkelige verden. Aktiviteter, der elevene skal bygge, lage prototyper og fortelle historier, skaper multimodale opplevelser, som hjelper de med å lære naturvitenskaplige begreper raskere og på et dypere nivå.

Her kan du lese mer om innholdet i SPIKE Essential.

Ønsker du å vite mer, kontakt vår LEGO-sertifiserte pedagog Kine Caspersen på tlf. 402 47 282 eller mail kine.caspersen@lekolar.no

  • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

    LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

    Art.nr: 131852
    SPIKE Essential er et undervisningsverktøy som passer perfekt for å starte med programmering på småskolen. Du kan velge mellom enklere Ikonbasert programmering og Scratch ordbasert blokkoding. Settet består av 449 deler. Enkel maskinvare - inkludert en intelligent hub med to porter, to små motorer, et lyspanel og en fargesensor - gir elevenes kreasjoner liv. Settet inneholder også et fargerikt utvalg av LEGO klosser, reservedeler og en holdbar oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett for å lette byggeprosessen. SPIKE Essential er en del av LEGO Learning System og tilbyr ferdige undervisningsopplegg på 45 minutter i mange ulike fag. Vi tilbyr også evalueringsmatriser og videoer for å støtte lærere. Fra 6 år.
    kr 3 350,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.