Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Trerør

Art.nr: 122892
12 stk/pk. Stable, sortere, rulle eller klassifiser disse rørene. Rørene finnes i fire forskjellige farger og i ulike størrelser, noe som gjør dem ideelle til sorteringsøvelser og andre kreative aktiviteter. Det største måler Ø9 cm og det minste Ø3,8 cm. Fra 3 år.
Din pris:
kr 1 214,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: Trerør
 • Antal deler: 12

Andre kjøpte også

 • Rørvik lounge sittebenk

  Rørvik lounge sittebenk

  Skap en hyggelig møteplass i utemiljøet der møteplassen også kan fungere som et læringsmiljø. Å ha en permanent møteplass i skolegården gjør det enklere å flytte læringen utendørs. Kombiner våre sittemoduler i ulike formasjoner, og møteplassen kan tilpasses etter behov og ønsker. De nivådelte sitteplassene skaper gode forutsetninger for å sitte på ulike måter og på ulike nivåer. Høyden på benken gjør at den også er ideell som ståbord. Stativet til trinnkrakken kan leveres lakkert i åtte forskjellige farger eller bare varmgalvanisert. Det lakkerte understellet er først varmgalvanisert. Treverk av oljet furu. Vi anbefaler behandling med vannbasert treolje før utendørs bruk. Gjenta behandlingen ved behov. Velg mellom nedgravd eller overflatemontering.
  Pris fra:
  kr 6 300,00
 • Trefigurer mennesker

  Trefigurer mennesker

  Art.nr: 130317
  10 stk/pk. Trefigurer i forskjellige former og størrelser laget av naturlig bøketre. La barna lære om likheter og forskjeller, eller kompletter byggeleken. Inkluderer bomullspose for enkel oppbevaring. Mål: 65-78 mm. Fra 18 måneder.
  kr 436,00
 • Plater til arkitektklosser

  Plater til arkitektklosser

  Art.nr: 118992
  Naturlige paneler i fire former som utvider regnbuens arkitektursett. Bygg lenger og bredere, eller legg lokk og baser til formene for sortering og gruppering. Av bøk. Fra 1 år.
  kr 1 007,00
 • Arkitektklosser halvsirkler

  Arkitektklosser halvsirkler

  Art.nr: 15025
  Et sett med byggeklosser i 7 ulike størrelser og farger. Perfekt til konstruksjon og fantasifull lek, bygge tårn, bruke matematisk logikk for å sortere størrelser. Høyde 1,9-7,3 cm. Lengde på største klossen 15 cm. Av bøk. Fra 1 år.
  kr 588,00
 • Arkitektklosser regnbue

  Arkitektklosser regnbue

  Art.nr: 15016
  Et sett med 28 ulike former i 7 ulike størrelser og farger. Trekanter, rektangler og halvsirkler. Perfekt til konstruksjon og fantasifull lek, bygge tårn, bruke matematisk logikk for å sortere former og størrelser. Av bøk. Fra 1 år.
  kr 2 180,00
 • Liknende produkter

  • Kaplastaver 1000 stk

   Kaplastaver 1000 stk

   Art.nr: 15916
   Alle byggestavene er identiske. Holder til mange timers kreativ konstruksjon. Lengde 12 cm. 2 byggeveiledninger. Fra 3 år. Leveres i treboks med lokk og hjul. Av PEFC-merket bjørk.
   kr 4 180,00
  • Regnbueklosser

   Regnbueklosser

   Art.nr: 16874
   30 stk/pk. Store, visuelle og sensoriske stimulerende klosser av FSC-merket bøk. Med vakre, runde hjørner og fargesterke innsatser. Ved å kombinere byggeklossene på ulike måter kan barna lage og oppleve forandringer i farger og mønster, samt trene romoppfattelse. Barna kan holde klossene foran øynene for å se omgivelsene i andre farger. Klossene kan også brukes til fargeblanding på et lysbord. Inneholder klosser i ulike former. Mål på minste klossen: 8x8 cm, største: 16x8 cm. Fra 3 år.
   kr 3 634,00
  • Regnbueklosser 36 stk

   Regnbueklosser 36 stk

   Art.nr: 55229
   36 stk. Store blokker med avrundede hjørner og fargerike gjennomsiktige innlegg. Ved å kombinere blokkene på forskjellige måter, kan barna oppleve endringer i farger og mønstre, samt øve sin romoppfatning. Barna kan holde blokkene for øynene for å se verden i forskjellige farger. Kan også brukes til fargeblanding og på lysbord. Inneholder 24 blokker 20x7,5 cm og 12 blokker 10x7,5 cm. Laget av gummi og polymetylmetakrylat. Fra 2 år.
   kr 3 201,00
  • Kaplastaver 200 stk

   Kaplastaver 200 stk

   Art.nr: 10709
   200 Kapla byggestaver i oppbevaringsboks med lokk. Byggeidèer følger med. Stavene er 12 cm lange. Av PEFC-merket bjørk. Fra 3 år.
   kr 900,00
  • Treskatter supersett

   Treskatter supersett

   Art.nr: 129944
   420 stk/pk. Et sjenerøst sett med glatte treformer inspirert av naturen. Hver form finnes i flere nyanser av 7 farger. Øv på å telle, sortere og designe mønstre eller bruke som et supplement til byggesleken. Innhold: 30 stk x 14 forskjellige former (10 i hver fargenyanse). Settet inneholder en bomullspose for enkel oppbevaring. Størrelse per form: 35-40 mm. Fra 3 år.
   kr 3 870,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.