Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

147579.jpg

Barn i Norge sover ute!

God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Norge er vi opptatt av at barn i barnehage helst skal sove ute i frisk luft. Lekolar er stolt av å selge den nye innovative nykommeren Syvsoveren i det norske markedet.

Målet med utvikling av soveløsningen Syvsoveren var å forenkle logistikk og håndtering av dagens soveløsninger i landets barnehager, og med det erstatte alle de ulike sovevognene. Syvsoveren er sikrere for barna og enklere for de voksne. I tillegg vennligere mot ryggen, mer praktisk, areal effektivt og en penere erstatter for dagens vognløsning i barnehagene.

Syvsoverens er en innovativ nykommer og utformingen er ikke tilfeldig. En stor del av inspirasjonen til designet kommer fra asiatiske strøk hvor lignende sovealkover benyttes i flere tiår som en naturlig del av hjemlig infrastruktur. Produktet er norskutviklet og all produksjon foregår i Norge.

IMG_5383.jpg IMG_5382.jpg 147577.jpg

Modulbasert sovesystem

Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen på skinner. To ansatte kan uten problemer utføre håndtering av barn ved senger samtidig. Barnet ligger på madrass og festes på vanlig måte med tre-punkt sele. Høyden på øverste seng er tilpasset normal arbeidshøyde, og barnet kan også selv gå opp stigen som følger med. Nederste nivå kan barna selv legge seg i sin trygge og faste plass uten hjelp av ansatte. Materialvalget i sengene er bl.a. tilrettelagt for sikker og enkel rengjøring. Madrasser tas ut med et enkelt grep, og gir dermed adkomst til sengebunn og baksiden av akrylfronten. Rammen som holder det hele sammen, er produsert i gjennomfarget sort MDF. Denne er behandlet med kjemikaliefri naturolje, og har en silkematt finish som lett å støvtørre.

Fokus på trygghet

Syvsoveren er plassbesparende og trygg, ikke minst hygienisk. Produktet er svært enkelt å vaske og desinfisere. Ved bruk av Syvsoveren forsvinner den tradisjonelle vognen og gir et ryddig, trygt og oversiktlig område. Luftingen i vår unike Syvsover er meget god med lufting front og bak, i tillegg til lufting på 10 cm bredde og 1 meter lengde under selve soveplassen. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i et egnet rom tilknyttet uteområder hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene.

Les mer på lekolar.no og for mer informasjon kontakt

Fredrik Høgberg, Lekolar AS, fredrik.hogberg@lekolar.no, + 47 48 28 70 73

 

 • Syvsoveren 3 rom

  Syvsoveren 3 rom

  Art.nr: 147577
  Utendørs soveløsning med plass for 3 barn. Modulfarger: rosa, oransje og blå. Vanntette svarte madrasser uten PVC følger med, mål: B49xL89xH4,5/8,5 cm. Alle moduler har ramme av svart MDF og dører i klar akryl. Materialer og konstruksjon oppfyller gjeldende krav og regler for tenkt bruk i barnehage. Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen ved hjelp av teleskop skinner. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i egnet «uterom» hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene. Kontakt oss for mer info! God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Skandinavia er vi i større grad opptatt av at barna skal ha muligheten til å sove ute i friskt luft. Med Syvsoveren blir det sikrere for barna, enklere for de voksne og den er en mer areal effektivt sammenlignet med å bruke vogner.
  kr 51 000,00
 • Syvsoveren 4 rom

  Syvsoveren 4 rom

  Art.nr: 147578
  Utendørs soveløsning med plass for 4 barn. Modulfarger: blå, lilla, gul og grønn. Vanntette svarte madrasser uten PVC følger med, mål: B49xL89xH4,5/8,5 cm. Alle moduler har ramme av svart MDF og dører i klar akryl. Materialer og konstruksjon oppfyller gjeldende krav og regler for tenkt bruk i barnehage. OBS! Syvsoveren 4 rom kan ikke brukes separat uten må alltid kobles sammen med artikkelnummer 147577 «Syvsoveren 3 rom». Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen ved hjelp av teleskop skinner. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i egnet «uterom» hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene. Kontakt oss for mer info! God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Skandinavia er vi i større grad opptatt av at barna skal ha muligheten til å sove ute i friskt luft. Med Syvsoveren blir det sikrere for barna, enklere for de voksne og den er en mer areal effektivt sammenlignet med å bruke vogner.
  kr 68 000,00
 • Syvsoveren 7 rom

  Syvsoveren 7 rom

  Art.nr: 147579
  Utendørs soveløsning med plass for 7 barn. Består av to moduler med 3 + 4 plasser. Modulfarger: 1 modul rosa, oransje, blå og 1 modul blå, lilla, gul og grønn. Vanntette svarte madrasser uten PVC følger med, mål: B49xL89xH4,5/8,5 cm. Alle moduler har ramme av svart MDF og dører i klar akryl. Materialer og konstruksjon oppfyller gjeldende krav og regler for tenkt bruk i barnehage. Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen ved hjelp av teleskop skinner. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i egnet «uterom» hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene. Kontakt oss for mer info! God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Skandinavia er vi i større grad opptatt av at barna skal ha muligheten til å sove ute i friskt luft. Med Syvsoveren blir det sikrere for barna, enklere for de voksne og den er en mer areal effektivt sammenlignet med å bruke vogner.
  kr 119 000,00
 • Syvsoveren 11 rom

  Syvsoveren 11 rom

  Art.nr: 147580
  Utendørs soveløsning med plass for 11 barn. Består av 3 moduler med 3+4+4 plasser. Modulfarger: 1 modul rosa, oransje, blå og 2 moduler blå, lilla, gul og grønn. Vanntette svarte madrasser uten PVC følger med, mål: B49xL89xH4,5/8,5 cm. Alle moduler har ramme av svart MDF og dører i klar akryl. Materialer og konstruksjon oppfyller gjeldende krav og regler for tenkt bruk i barnehage. Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen ved hjelp av teleskop skinner. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i egnet «uterom» hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene. Kontakt oss for mer info! God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Skandinavia er vi i større grad opptatt av at barna skal ha muligheten til å sove ute i friskt luft. Med Syvsoveren blir det sikrere for barna, enklere for de voksne og den er en mer areal effektivt sammenlignet med å bruke vogner.
  kr 187 000,00
 • Syvsoveren 15 rom

  Syvsoveren 15 rom

  Art.nr: 147581
  Utendørs soveløsning med plass for 15 barn. Består av 4 moduler med 3+4+4+4 plasser. Modulfarger: 1 modul rosa, oransje, blå og 3 moduler blå, lilla, gul og grønn. Vanntette svarte madrasser uten PVC følger med, mål: B49xL89xH4,5/8,5 cm. Alle moduler har ramme av svart MDF og dører i klar akryl. Materialer og konstruksjon oppfyller gjeldende krav og regler for tenkt bruk i barnehage. Syvsoveren er et modulbasert system med sovealkover tilpasset småbarn. Den opereres enkelt ved å skyve ut og inn sengen ved hjelp av teleskop skinner. Vi anbefaler at Syvsoveren plasseres i egnet «uterom» hvor det er god tilgang for uteluft å sirkulere rundt sengene. Kontakt oss for mer info! God søvn er viktig for et barns utvikling, og i Skandinavia er vi i større grad opptatt av at barna skal ha muligheten til å sove ute i friskt luft. Med Syvsoveren blir det sikrere for barna, enklere for de voksne og den er en mer areal effektivt sammenlignet med å bruke vogner.
  kr 255 000,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.