Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Norsk/Språk

Miljømerking
Varemerke
Mål
Trinn
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
247 Produkter
 • Den første pakken med Babblarna

  Den første pakken med Babblarna

  Art.nr: 123375
  Dene snakkepakken med Babblarna innenholder: Fire bøker om Babblarna (Dadda kommer på besøk, I Babblarnas hus, I Bobbos veske, Hvor er Babbas ting?), Babblarna figurer, figurpuslespill, Babblarna Lotto og en praktisk eske for å oppbevare alle produktene i. Også inkludert er en lett å følge veiledning som gir tips og ideer for hvordan materiellet brukes. En fin A3-plakat er inkludert som en ekstra bonus. En perfekt start for å komme i gang med språkspill der fantasien kan flyte fritt. PVC-fri.
  kr 2 211,00
 • YOLI Språkbrett

  YOLI Språkbrett

  Art.nr: 139051
  Språktavlen er basen for alle YOLI-spill, som består av 30 brikker som legges på språktavlen i en bestemt kategori, rekkefølge eller på annen måte. Når brikkene legges på språktavlen, reagerer brettet med en lyd eller en vibrasjon, eller avviser brikken dersom den er feil. Et interaktivt språkspill som fanger barnas interesse med vibrasjoner og lyder. Det fungerer både individuelt og i grupper. De ulike spillene lages sammen med pedagoger for å inspirere og motivere barna til å prøve ulike løsninger og bruke fantasien. Fra 3 år.
  kr 4 595,00
 • Babblarna kosedyr 6 stk

  Babblarna kosedyr 6 stk

  Art.nr: 12359
  6 stk/pk. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 26-30 cm. Fra 0 år.
  kr 1 167,00
 • Babblarna bokpakke 8 stk

  Babblarna bokpakke 8 stk

  Art.nr: 133790
  Et sett med 7 bøker fra Babblarna
  kr 1 700,00
 • Tell familien

  Tell familien

  Art.nr: 53008
  72 figurer i 6 ulike farger og størrelser til matematiske sorterings- og klassifiseringsøvelser. Be f.eks barna bruke figurene til å konstruere sin familie. Mål voksen 6 cm og barn 4,5 cm. Leveres i oppbevaringsboks med lokk. Fra 3 år.
  kr 468,00
 • Babblarna plastfigurer BD

  Babblarna plastfigurer BD

  Art.nr: 12048
  6 stk/pk. Ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo på eventyr. Her er alle seks babblarne som plastfigurer! Herlig og morsomt for lek og språktrening. Runde, myke og fargerike, Babblarna-figurene er en klar favoritt i lekehyllen eller hvorfor ikke ute i skogen. Figurene er 7-10 centimeter høye. Av PVC uten ftalater. Fra 0 år. Vi anbefaler imidlertid å bruke dem som leker, ikke til å suge eller tygge på.
  kr 329,00
 • Språkleken

  Språkleken

  Art.nr: 75191
  Trener barnet i forklaringer og å sette ord på tanker. Meningen er å skape situasjoner der de må kommunisere ved å forklare bildene foran seg. F eks: "Jeg ser etter en brun ape som har en gul ball foran seg". Opp til fire deltagere. Fra 4 år.
  kr 883,00
 • Babblarna hånddukker 6 stk

  Babblarna hånddukker 6 stk

  Art.nr: 19248
  Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo som herlige hånddukker. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
  kr 922,00
 • Plastlommer til aktivitet

  Plastlommer til aktivitet

  Art.nr: 136500
  5 stk/pk. Klare plastlommer for arbeidsark. Skriv på plastlommen med en whiteboardpenn. 5 penner med viskelær inkludert. Passer perfekt til oppgaver og aktiviteter ute eller inne. Mål: 25x35 cm.
  kr 271,00
 • Babblarna pratebøker 3 stk

  Babblarna pratebøker 3 stk

  Art.nr: 133796
  Et sett med 3 pratebøker fra Babblarna
  kr 579,00
 • Følelser i spill

  Følelser i spill

  Art.nr: 130525
  Barna øver på å uttrykke sine egne følelser, gjenkjenne en venns følelser og respektere andres følelser. Du lærer også å ta og gi komplimenter. Uttrykksformene er tegning, rytme / musikk, kroppsspråk eller prat.
  kr 1 120,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Det rimer

  Spill til Yoli språkbrett: Det rimer

  Art.nr: 139061
  I dette spillet jobber du med rim og øver på ord og lyder. Gjennom lek med rim og lyder utvikler barnet språkferdigheter på en morsom og lærerik måte. Når ord rimer, fokuserer hjernen på selve språket og de enkelte språklydene. Ord som rimer er nesten de samme, noe som skaper en bevissthet på ords forskjeller. Gjennom rim lærer barn å gjenkjenne, identifisere og skille forskjellige språklyder. I tillegg bidrar rim til å lære nye ord. Fra 3 år.
  kr 1 130,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Hvor er musen?

  Spill til Yoli språkbrett: Hvor er musen?

  Art.nr: 139058
  I dette spillet øver du på plasseringer og preposisjoner. Det pedagogiske fokuset i dette spillet er å øve på plassering og preposisjoner. Takket være motiver med mus plassert på forskjellige steder, vil barnet få mulighet til å øve på sin forståelse av forskjellige plasseringer og videre øve på den språklige begrepsdannelsen i dialog med en voksen. Det er også viktig å ha tålmodighet og se nøye etter når man skal finne den vågale, lille musen. Fra 3 år.
  kr 1 130,00
 • Babblarna bokpakke 4 stk

  Babblarna bokpakke 4 stk

  Art.nr: 133791
  Et sett med 4 bøker fra Babblarna
  kr 781,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Hvor er dyrene?

  Spill til Yoli språkbrett: Hvor er dyrene?

  Art.nr: 139057
  I dette spillet kan du lære mer om hvor i naturen du kan møte forskjellige nordiske dyr. Det vil være naturlig å starte med å legge ned en stedsbrikke og finne dyrene som passer. Men man kan også kombinere brikker på flere måter, f.eks. starte med et dyr og finne andre dyr som lever på samme sted, og dermed skape flere variasjoner av spillet. Fra 3 år.
  kr 1 130,00
 • Babblarna figurpuslespill

  Babblarna figurpuslespill

  Art.nr: 16767
  Formpuslespillet består av de 6 Babblerne Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo. Når du løfter puslebikkene står navnet deres i bunnen av puslespillet. 6 brikker. 1-3 år. Mål: 30x21 cm.
  kr 293,00
 • Babblarna bowling

  Babblarna bowling

  Art.nr: 125026
  Babblarna liker å bowle! Dette morsomme settet har 6 myke kjegler i de ulike babblarna med tygde i bunnen for økt stabilitet, samt bowlingkule med hull til små fingre. Settes opp i ulike formasjoner og forsøk å velte så mange som mulig.Høyde på kjegle 20 cm. Anbefalt alder fra 2 år. Godkjent og CE-merket ihht EN71.
  kr 656,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Fargejakt

  Spill til Yoli språkbrett: Fargejakt

  Art.nr: 139059
  I dette spillet øver du på fargekunnskap og -gjenkjennelse. Det pedagogiske målet med dette spillet er at barnet skal øve på kunnskapen om fargene. Gjennom lek får barnet mulighet til å øve på språkferdigheter på en morsom og lærerik måte. I tillegg, som en del av spillet, kan man styrke barnets kommunikative ferdigheter og utvide barnets begrepsverden ved å snakke om de mange morsomme motivene som er på brikkene. Fra 3 år.
  kr 1 130,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Finn formene

  Spill til Yoli språkbrett: Finn formene

  Art.nr: 139060
  I dette spillet trenes gjenkjennelsen av ulike geometriske figurer. Spillet tar for seg barnas begynnende matematiske oppmerksomhet, når de jobber med former og figurer. Gjennom lek vekkes barns nysgjerrighet på matematikk i verden. De presenteres for klassiske geometriske former som firkanter og sirkler, samt størrelsesforhold mellom figurene. Samtidig aktiveres fantasien når barn må forestille seg motivene som separate figurer, og gir dem et innblikk i hvordan vår verden er satt sammen av former. Fra 3 år.
  kr 1 130,00
 • Innspillingsbare knapper utendørs 6 stk

  Innspillingsbare knapper utendørs 6 stk

  Art.nr: 113008
  Seks holdbare store innspillingsknapper for utendørs bruk. 30 sekunders opptakstid med sterk lydgjengivelse for å bli hørt i et støyende utemiljø. Platene kan festes på veggen og er vannavstøtende, men vi anbefaler at de oppbevares innendørnår de ikke er i bruk. Drives med 3 AAA-batterier som kjøpes separat.
  kr 2 835,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.