Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

 • Fuglekasse med kamera

  Fuglekasse med kamera

  Art.nr: 144746
  Dette fuglehuset med kamera gir barna et spennende innblikk i fuglenes liv. Med kamera er det mulig å se og følge døgnet rundt hvordan fuglene bygger reiret sitt, lever og hvordan de ruger på egg. Det er også mulig å følge med når eggene klekkes og de små ungene titter ut, samt når de blir matet. Med en trådløs WiFi-tilkobling kan man så følge med på hva som skjer sammen via appen som lastes ned gratis til mobilen, eller på en iPad. Kameraet på 3 megapiksler er av høy kvalitet og holdes sikkert på plass fra reiret via en gjennomsiktig luke under taket. Kameraet holdes oppladet via et høyeffektivt solcellepanel (IP66) som lader opp sitt eget batteri på solfylte dager. Kan også lades via USB. Ved å aktivere push-varsling får du best tid til å følge de forskjellige fugleaktivitetene. Den innebygde mikrofonen gjør det også mulig å høre de naturlige fuglelydene. Fuglehus med kameraer som vi tilbyr er anbefalt av flere forskjellige dyrelivsorganisasjoner og British Trust of Ornithology. Fuglehus laget av sedertre som naturlig inneholder olje og ikke trenger å behandles. Mål på fuglehus: 19x22x34cm
  kr 4 850,00
 • Nectar Fuglekasse

  Nectar Fuglekasse

  Art.nr: 140320
  Ved å plassere fuglekasser rundt omkring kan barna holde øye med hvem som flytter inn og det er en spennende måte å følge med på det som skjer i naturen. Et høykvalitets fuglehus laget av slitesterkt, solid FSC-sertifisert tre som er behandlet med 2 lag luktfri linolje. Fuglehuset har et inngangshull på 3,3 cm og er spesialdesignet for spurver, spurver, fluesnappere og andre småfugler. Dreneringshull i bunnen hjelper til med å frigjøre vann fra reiret. Frontpanelet kan åpnes. Fugler er territorielle dyr og plasserer derfor reirkassene 10 m fra hverandre og helst ikke sørvendt, da det lett kan bli for varmt om sommeren. En ekstra plate som beskytter inngangshullet er inkludert. Leveres ferdig montert med rustfrie skruer. Mål: 34x15x15 cm.
  kr 360,00
 • Nectar Fuglebrett

  Nectar Fuglebrett

  Art.nr: 140321
  Ved å mate våre vinterfugler bevares bestanden og vi opprettholder balansen i naturen som fuglene skaper. Plasser gjerne et fuglebrett utenfor vinduet og snakk om trekkfugler og lær barna å kjenne igjen de ulike artene. Et foringsbrett av høy kvalitet laget av slitesterkt, solid FSC-sertifisert tre som er behandlet med 2 lag luktfri linolje. Fuglebrettet er spesialdesignet for kjøttmeis, blåmeis, dompap, grønnfink, grønnspurv, hakkespett og andre sangfugler. Leveres ferdig montert med rustfrie skruer og med metallvinkelbeslag til montering på stolpe (ikke inkludert) eller vinduskarm. Mål: 24,5x32x30 cm.
  kr 310,00
 • Fugler i hagen - plakat

  Fugler i hagen - plakat

  Art.nr: 53579
  Plansje som viser 32 av de vanligste fuglene i Europa og Nord-Amerika. Mål 70x100 cm. Flerspråklig.
  kr 247,00

 • Bokfink

  Bokfink

  Art.nr: 114596
  Virkelighetstro fugl i plysj. Når man trykker på den hermer den fuglens kvitring. Mål: 13-16 cm.
  kr 150,00
 • Gråspurv

  Gråspurv

  Art.nr: 114598
  Virkelighetstro fugl i plysj. Når man trykker på den hermer den fuglens kvitring. Mål: 13-16 cm.
  kr 150,00
 • Blåmeis

  Blåmeis

  Art.nr: 114601
  Virkelighetstro fugl i plysj. Når man trykker på den hermer den fuglens kvitring. Mål: 13-16 cm.
  kr 150,00
 • Kjøttmeis

  Kjøttmeis

  Art.nr: 114604
  Virkelighetstro fugl i plysj. Når man trykker på den hermer den fuglens kvitring. Mål: 13-16 cm.
  kr 150,00
 • Utendørsskilt: Fugler

  Utendørsskilt: Fugler

  Dette utendørsskiltet har motiver som viser 22 fotografiske bilder av fugler som finnes i naturen. Tavlen inneholder også fakta som dyrets navn, vingespenn, kullstørrelse og hvor det bor. Barna kan bruke sansene til å lytte til fuglesangen og ved hjelp av bildene finne den tilsvarende fuglen og øve på å navngi den riktig. Å finne steder i utemiljøet hvor det er utveksling mellom teori og praksis skaper gode forutsetninger for læring. Infotavlen egner seg til å henge på vegger, gjerder, i utendørs klasserom og tiltrekker seg læring samtidig som den gjør gården mer attraktiv. Panelet er meget robust og grafikken er trykt på en UV-bestandig 3 mm tykk aluminiumsplate. Leveres med forhåndsborede hull for enkel montering.
  Pris fra:
  kr 4 600,00
 • Sensoriske fugler av stein

  Sensoriske fugler av stein

  Art.nr: 146550
  8 stk/pk. Realistiske steinfugler som er perfekte for utendørs og innendørs fugletitting. Detaljene til fuglene kan både føles og ses. De kan settes opp som gjør at de passer godt inn i spillet også. Kan skylles rent under vann. La barna utvikle ordforrådet og sammenligne de forskjellige fuglene. Lag et rede for dem og sjekk om du ser noen levende i trærne. Inneholder: svarttrost, blåmeis, bokfink, spurv, due, rødstrupe, spurv og stær. Mål: 7-9 cm. Fra 2 år.
  kr 499,00
 • Rovfugler - plakat

  Rovfugler - plakat

  Art.nr: 53562
  Plansje som viser 29 av de vanligste rovfuglene og uglene i Europa. Fuglenesvirkelige størrelse er angitt. Mål 70x100 cm. Flerspråklig.
  kr 247,00
 • Kikkert 3x

  Kikkert 3x

  Art.nr: 53830
  1 stk/pk. En enkel kikkert i kraftig konstruksjon. Ikke regulerbar. Leveres i assorterte farger. Mål: 12x8 cm. Fra 6 år.
  kr 104,00
 • Kikkert 8x21

  Kikkert 8x21

  Art.nr: 56916
  Enkel kikkert som forstørrer 8x21. Fra 6 år.
  kr 650,00
 • Svarttrost

  Svarttrost

  Art.nr: 114597
  Virkelighetstro fugl i plysj. Når man trykker på den hermer den fuglens kvitring. Mål: 13-16 cm.
  kr 150,00
 • Dompap

  Dompap

  Art.nr: 115276
  Virkelighetstro fugl som kan kvitre.
  kr 150,00
 • Hakkespett stor

  Hakkespett stor

  Art.nr: 115275
  Virkelighetstro fugl som kan kvitre.
  kr 150,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.