Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Med Urbans robuste utemøbler og moduler skapes tilrettelagte læringsmiljøer med utgangspunkt i barnas kunnskapstørst og nysgjerrighet. Det enkle formspråket gir fantasien fritt spillerom og utfordrer barna til å utvikle seg kreativt, sosialt og motorisk. Modulene kan enkelt kombineres og bygges sammen til utforskning, sensorisk trening eller sorterings- og kategoriseringsøvelser - i tillegg til fri lek. 

DENNE UKEN GIR VI DEG 40% PÅ VÅRT URBAN-SORTIMENT

LOGG DEG INN I NETTBUTIKKEN FOR DIREKTE TILGANG PÅ DINE RABATTERTE PRISER.

Alle priser er eks. mva, frakt og montering. Rabatten gjelder til 30. september 2023 så langt lageret rekker. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, på kampanje-/nettopriser eller på allerede utførte ordre.

 

Her finner du hele vårt sortiment (klikk på bildet)

Ukens tilbud Urban40.png

 

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.