Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Vi er i feriemodus :)
I uke 28-30 har vi telefontid alle hverdager fra kl.0900-1500. Nettbutikken er alltid åpen, og du kan også sende mail til bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no. så kontakter vi dere så fort vi kan.
 
I UKENE 27-30 HAR VI ET SPESIALTILBUD* - 50% PÅ FORMINGSMATERIELL

*Siden det er er spesialtilbud vil det være manuell håndtering og produktene er derfor ikke ferdig nedpriset i nettbutikken.
Alle våre priser er eks. mva/frakt/montering. Rabatten gjelder til 31. juli 2021 så langt lageret rekker. Rabatten gjelder ikke på andre kampanjepriser, nettoprisede produkter eller allerede utførte ordre. Ønsker du å benytte tilbudet kontakt kundeservice på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no. Husk å merke bestillingen med koden FERIETILBUD.

 

Klikk på bildet for å se sortimentet: 

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.