Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

40% PÅ SAND-/VANNLEK, WILLOW LEKEHYTTER & TRE-/METALLSLØYD

114450_092383.jpg Lekolar_aug231255.jpg 134814_136848.jpg 140968-89_169995.jpg

Det er ofte i uteleken at barna virkelig bruker fantasien. Den uendelige leken pågår mens årstidene sakte skifter rundt dem. I samme takt utvikles også samspillet, skaperevnen og motorikken. Ved å bygge veier, grave groper og danne små landsbyer, får barna jobbe med å kommunisere med hverandre og bruke fantasien. Sjekk ut Dantoys nyeste svanemerkede produkter av bioplast, eller produktene som er laget av plast som kommer fra garn, trål og tauverk fra fiskeindustrien (les om prosessen her).

Willow-serien består av hytter og gjerder i flettet pil. Det naturlige designet inspirerer til fantasi, rollelek, eventyr og eldgamle tradisjoner. Med et naturlig lys når sollyset filtreres inn i fletteverket, samtidig som det gir pedagogene oversikt og barna en trygg ramme rundt seg. Pil er et raskt voksende naturmateriale dyrket under kontrollerte forhold.

Sløyd er matte, fysikk og teknikk i praksis. De abstrakte resonnementene forvandles plutselig til noe konkret med lukten av tre eller metall. Sløyden gir også gode muligheter for å planlegge, måle og evaluere resultatet. Utforsk vårt brede utvalg for å skape i ulike teknikker og materialer.

NÅ HAR VI 40% PÅ SAND-/VANNLEK, WILLOW-SERIEN & TRE-/METALLSLØYD

Rabatten gjelder til 01.06.24 så langt lageret rekker og kan ikke kombineres med andre rabatter, på kampanje-/nettopriser, avtalepriser eller på allerede utførte ordre. Mva og frakt tilkommer. LOGG DEG INN I NETTBUTIKKEN FOR DIREKTE TILGANG PÅ DINE RABATTERTE PRISER.


Klikk for å se sortimentet:

> SANDLEK

> VANNLEK

> WILLOW

> TRE- & METALLSLØYD

140965-89_169977.jpg 146488b.jpg 146486b.jpg

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.