Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Husker du den svimlende følelsen? De første vinglete meterne av total lykke og frihet. Den voksne slapp taket og hele verden åpnet seg, akkurat der på gårdsplassen. Syklene i barnehage og SFO skal tåle all slags vind og vær, og antakelig en og annen krasj.

DENNE UKEN GIR VI DEG 40% PÅ SYKLER.

Priser er eks. mva/frakt/montering. Rabatten gjelder til 4. desember 2021 så langt lageret rekker, og kan ikke kombineres med andre rabatter, på kampanje-/nettopriser eller på allerede utførte ordre. Ønsker du å benytte tilbudet kontakt kundeservice på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no. Husk å merke bestillingen med koden SYKLER.

Klikk på bildet for å se sortiment:

Ukens tilbud sykler 1080x1080.jpg

 

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.