Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

LEKOLARS BÆREKRAFTSRAPPORT
– konkrete resultater på vårt ansvar for miljø og mennesker

I Lekolar tar vi miljøutfordringer, kvalitet og produktsikkerhet på største alvor. Det er den vesentligste årsak til at vi er der vi er i dag – Nordens ledende leverandør av produkter, møbler, inventar og lekeplassutstyr til skoler og barnehager. Det er mye vi er stolte av, men det finnes også ting som vi skal forbedre. Dette vil vi gjerne dele med dere.

Vi har utarbeidet en bærekraftsrapport hvor vi forteller om vårt arbeid med å skape barnevenlige miljøer som belaster miljøet minimalt. Hos Lekolar nøyer vi oss ikke bare med å se på materialene i produktene, og hvordan de fremstilles. Vi forsøker å tenke et skritt videre. Vårt arbeid med livssyklusanalyser er ét eksempel. I rapporten setter vi tall på vår totale miljøpåvirkning og deler konkrete resultater og utfordringer med dere. På bakgrunn av dette forteller vi, hva vi vil fokusere mer på neste år for å blir enda bedre. Her kan du bl.a. lese om hele produktutviklingsprosessen, hvor mange treprodukter som er FSC-merket i forhold til tidligere samt få tips til hva du selv kan gjøre for å skape et trygt og sikkert miljø som er fritt for giftstoffer.Bærekraftsrapport_mockup.jpg

Les hele rapporten her

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.