Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Saga lekeskjerm bondegård

Art.nr: 143088
Lekeskjermer i støydempende filt. Brukes til scenografi, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. En huskombinasjon fra en bondegård med 4 skjermer, 4 føtter og 6 hengsler. Dette inkluderer også en hane, en høne og tre kyllinger som kan monteres på lekeskjermene. Skjermene er tofargede, den ene siden er alltid lysegrå. Føtter følger samme fargekombinasjon som fargevalg. Hengsler er lysegrå. Mål på skjermer: B58xH70 cm. Minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
Pris fra:
kr 2 985,00

Merker og symboler

Produktfakta

 • Tittel: Saga lekeskjerm bondegård
 • Miljømerking: Oeko-Tex
 • Materiale: Polyester
 • Bredde: 58 cm
 • Høyde: 70 cm
 • Tykkelse: 1 cm
 • Farge:

Andre kjøpte også

 • Saga lekeskjerm slott

  Saga lekeskjerm slott

  Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. 5 skjermer med 10 enkle føtter og 2 doble føtter, forskjellige fester som kan brukes til forskjellige kombinasjoner. 8 stk treveisfester, 18 stk 90-gradersfester, 10 stk 135-gradersfester og 2 stk 4-veisfester er inkludert. Føtter og fester følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Festene er for å stabilisere skjermen. Mål på skjermer: B81xH100 cm, B112xH46 og B58xH50 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
  Pris fra:
  kr 5 150,00
 • Sensorisk lysende sett

  Sensorisk lysende sett

  Art.nr: 136119
  35 deler. Et lysende sensorisk sett med flere ting som lyser i forskjellige farger. Bruk stativet til pinner og baller eller bygg med klossene. Fra 1 år.
  kr 8 469,00
 • Saga lekeskjerm fjell

  Saga lekeskjerm fjell

  Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. Skjermene er tofarget, den ene siden er alltid lys grå. 2 skjermer med 6 enkele føtter og 4 doble føtter. De doble føttene gjør det enkelt å justere i dybden. Føtter følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Mål på skjermene: B91xH100 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
  Pris fra:
  kr 2 149,00
 • Saga bordskjerm stor

  Saga bordskjerm stor

  Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det er behov for privatliv i en større gruppe. Den hjelper deg med å fokusere på en oppgave ved å skape din egen stille plass i rommet. Skjermen består av tre deler som enkelt kan vinkles til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer da som lydabsorbent. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt laget av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
  Pris fra:
  kr 1 030,00
 • Saga bordskjerm liten

  Saga bordskjerm liten

  Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det er behov for privatliv i en større gruppe. Den hjelper deg med å fokusere på en oppgave ved å skape din egen stille plass i rommet. Skjermen består av tre deler som enkelt kan vinkles til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer da som lydabsorbent. Mål: 50x35x35 cm. Materiale: Syntetisk filt laget av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
  Pris fra:
  kr 952,00
 • Liknende produkter

  • Saga lekeskjerm skog

   Saga lekeskjerm skog

   Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. En kombinasjon av skog med 4 skjermer, 4 føtter og 6 hengsler. Den inkluderer også en fugl og et ekorn som kan settes på en lekeskjerm. Skjermene er tofarget, den ene siden er alltid lys grå. Føtter følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Hengslene er lysegrå. Mål pr skjerm: B58xH70 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
   Pris fra:
   kr 3 526,00
  • Saga lekeskjerm hus

   Saga lekeskjerm hus

   Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. 3 skjermer med 9 føtter og forskjellige fester som kan brukes til forskjellige kombinasjoner. Skjermene er tofarget, den ene siden er alltid lys grå. 3 stk 3-veisfester, 9 stk 90-gradersfester og 9 stk 135-gradersfester er inkludert. Føtter og parenteser følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Brakettene er for å stabilisere skjermen. Mål på skjermene: B92xH100 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
   Pris fra:
   kr 4 166,00
  • Saga lekeskjerm by

   Saga lekeskjerm by

   Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. En kombinasjon av by / hus med 4 skjermer, 4 føtter og 6 hengsler. Skjermene er tofarget, den ene siden er alltid lys grå. Føtter følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Hengslene er lysegrå. Mål på skjermer: B58xH70 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
   Pris fra:
   kr 2 735,00
  • Lekeskjerm Play

   Lekeskjerm Play

   Sett med 4 skjermer med 4 føtter. Laget av støydempende filt. Skjermens mål: b58xh78 cm. Vekt 4 skjermer 3,2 kg.
   Pris fra:
   kr 6 950,00
  • Saga lekeskjerm bølge/høyde

   Saga lekeskjerm bølge/høyde

   Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. Finnes i 4 forskjellige farger, den ene siden er alltid lys grå. 4 skjermer med 8 føtter og 4 fester. Føtter og fester følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Festene er for å stabilisere skjermen. Mål på skjermer: B58xH46 og B58xH58 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbar.
   Pris fra:
   kr 2 280,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.