Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Skole & SFO

Skole & SFO

Skape med is

Tipsnummer 1242 Vanskelighetsgrad: Lett
Fyll vann i kopper og kar av plast i ulike størrelser. Sett de i fryser over natten. (For klarere is, bruk kokt vann som er avkjølt.) Løsne isklumpene med varmt vann og legg de på et brett/tallerken med høye kanter, gjerne utendørs i solen. Begynn med å helle litt husholdningssalt på isen. Vent og se hvordan saltet først danner raviner langs kantene. Dryss litt mer salt på ulike steder slik at det oppstår hulrom og tunneler i isen. Det krever noe tid og tålmodighet. Drypp deretter flytende akvarellmaling blandet med vann (bruk varmt vann hvis dere er utendørs i kaldt vær) i tunnelene og på overflaten for å få frem effekten. La barna ta bilder og lag en utstilling.
kr 557,00

I settet inngår:

Akvarellmaling flytende 10x30 ml

Art.nr 76334
Innhold: sitrongul, rød, cerise, rødfiolett, blå, ...
kr 487,00

Sprøyteflaske 250 ml

Art.nr 53702
Av polyeten.
kr 70,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.