Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Skole & SFO

Skole & SFO

Skape med is

Tipsnummer 1242 Vanskelighetsgrad: Lett
Fyll vann i kopper og kar av plast i ulike størrelser. Sett de i fryser over natten. (For klarere is, bruk kokt vann som er avkjølt.) Løsne isklumpene med varmt vann og legg de på et brett/tallerken med høye kanter, gjerne utendørs i solen. Begynn med å helle litt husholdningssalt på isen. Vent og se hvordan saltet først danner raviner langs kantene. Dryss litt mer salt på ulike steder slik at det oppstår hulrom og tunneler i isen. Det krever noe tid og tålmodighet. Drypp deretter flytende akvarellmaling blandet med vann (bruk varmt vann hvis dere er utendørs i kaldt vær) i tunnelene og på overflaten for å få frem effekten. La barna ta bilder og lag en utstilling.
kr 590,00

I settet inngår:

Akvarellmaling flytende 10x30 ml

Art.nr 76334
Innhold: sitrongul, rød, cerise, rødfiolett, blå, ...
kr 516,00

Sprøyteflaske 250 ml

Art.nr 53702
Av polyeten.
kr 74,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.