Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Finmotorikk

Trinn
Miljømerking
Mål
6 Produkter
 • Sorteringsskåler i tre 1-5

  Sorteringsskåler i tre 1-5

  Art.nr: 129593
  Å forstå tall og hvordan de representeres er grunnleggende for barnets matematiske utvikling. Dette settet med fem trebrett viser tydelig hvordan tall og antall øker i størrelse og introduserer på en enkel måte begrepene addisjon og subtraksjon for barn ved hjelp av valgfrie regnemidler (steiner, kjegler, kuler osv.)
  kr 809,00
 • Skatterammer 2 stk

  Skatterammer 2 stk

  Art.nr: 135793
  2 stk/pk. Enkle rammer som du snurrer snorene, båndene eller garnet rundt for å få fantastiske farger. En morsom måte for barn å trene motoriske ferdigheter på. Det er fordelaktig å bruke naturlige materialer. Laget av FSC-tre. Mål: 25,5x18,4 cm og 18,6x11,6 mm. Fra 18 måneder.
  kr 663,00
 • Fossilsteiner 8 stk

  Fossilsteiner 8 stk

  Art.nr: 135794
  8 stk/pk. Disse realistiske fossilene i steinmateriale kan graves ned og graves opp. Børst dem rene slik arkeologer gjør, og lær mer om hva slags dyr eller plante det var. Fine til dinosaurtemaer, historie, rollespill eller å bygge utendørsverdener. Fossilene viser ammonitt, blåskjell, bregneblader, blader, kråkebolle, haitann, reker og trilobitt. Mål: 8-9 cm. Fra 2 år.
  kr 604,00
 • Sensoriske verktøy

  Sensoriske verktøy

  Art.nr: 142538
  Disse finmotoriske verktøyene er designet for små hender og bidrar til å forbedre hånd-øye-koordinasjon og finmotorikk. Med de fire redskapene kan du øve på å sikte, trakte, rotere, stampe, vri, helle eller øse. Materiale: HIPS. PVC-fri. Fra 3 år.
  kr 225,00
 • Taktile steiner på snor

  Taktile steiner på snor

  Art.nr: 118593
  16 taktile steiner til å tre på en snor. Øker konsentrasjon, fokus og motorikken. Sortere, telle og katagoriser både taktilt og visuelt. Steinene er ca 4 cm. Snoren 60 cm. Fra 2 år.
  kr 522,00
 • Sensoriske memosteiner

  Sensoriske memosteiner

  Art.nr: 135795
  Et memory hvor du matcher steinene så de passer sammen. De er laget av et steinmateriale, så de egner seg også utmerket utendørs. Inneholder 4 par. Mål: 7,5 cm. Fra 18 måneder.
  kr 555,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.