Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Byggeplater transparente sirkler

Art.nr: 135048
96 stk. Fargerike, gjennomsiktige sirkler som kobles sammen til fantasifulle konstruksjoner. Brukes med fordel på lysbord. Inspirasjonshefte følger med. Fra 2 år.
Din pris:
kr 452,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Byggeplater transparente sirkler

Andre kjøpte også

 • Tilbehør
  Byggeplater transparente løv

  Byggeplater transparente løv

  Art.nr: 135049
  96 stk. Fargerike, gjennomsiktige blader som kobles sammen til fantasifulle konstruksjoner. Kan med fordel brukes på lysbord. Inspirasjonshefte følger med. Fra 2 år.
  kr 452,00
 • Tilbehør
  Byggeplater transparente kvadrater

  Byggeplater transparente kvadrater

  Art.nr: 135047
  96 stk. Fargerike, gjennomsiktige firkanter som kobles sammen til fantasifulle konstruksjoner. Brukes med fordel på lysbord. Inspirasjonshefte følger med. Fra 2 år.
  kr 452,00
 • Et ekstra godt valg
  Utforske på lysende kube

  Utforske på lysende kube

  Art.nr: 130534
  Utforsk gjennomsiktighet og reflekterende bilder og former. Dette sensoriske settet passer både på den lysende kuben og på et lysbord. Inneholder mer enn 300 tilbehør og en veiledning på engelsk.
  kr 875,00
 • Et ekstra godt valg
  Transparente byggeklosser

  Transparente byggeklosser

  Art.nr: 15233
  90 stk/pk. Transparente byggeklosser i 6 farger og 4 ulike størrelser. Klossene er enkle å bygge med og forbedrer barnas motoriske ferdigheter. Kan med fordel brukes på lysbord. Leveres med oppbevaringeske. Av ABS og PP-plast. Mål på største kloss: 6,4x3,2x2,4 cm. Fra 1,5 år.
  kr 726,00
 • Et ekstra godt valg
  Fargemiksplate til lysende kube

  Fargemiksplate til lysende kube

  Art.nr: 130540
  Stiftbrett, gjennomsiktige spiker til hammermosaikk og aktivitetskort for å blande farger riktig med den sensoriske lysende kuben som base. Lyset skinner gjennom aktivitetskortet og opp gjennom stiftene og får fargene til å blande seg. Barna utforsker fargelære ved å se hvordan primærfarger blandes for å bli sekundære. Inneholder 4 brett (15x15 cm), 600 stifter (rød, gul, blå, grønn, lilla, oransje) og 12 aktivitetskort.
  kr 734,00
 • Passer til

  Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Magna-Tiles transparent byggesett 200 deler

   Magna-Tiles transparent byggesett 200 deler

   Art.nr: 15139
   Magna-Tiles er store magnetiske byggeklosser, som er morsomme å bygge med. Store og små, tre- og firkantede transparente fargede plater som drar seg til hverandre når barna bygger. Består av ulike trekanter og to ulike kvadratiske former. Av ABS-plast. Mål på kvadrat: 7,5x7,5 cm og 15x15 cm. Fra 3 år.
   kr 2 200,00
  • Et ekstra godt valg
   Sensorisk byggekuber lysende

   Sensorisk byggekuber lysende

   Art.nr: 15171
   12 stk/pk. Fantastiske byggeklosser som endrer farge når de snus fra den ene siden til den andre. Fine og kombinere med transparente klosser, for å lyse opp en iglo eller et farget vindu. Hver kube drives av 2xAA batterier (følger ikke med). Settet inneholder 4x15 cm kuber og 8x7,5 cm kuber. Av polypropen. Fra 0 år.
   kr 3 449,00
  • Et ekstra godt valg
   Regnbueklosser

   Regnbueklosser

   Art.nr: 16874
   30 stk/pk. Store, visuelle og sensoriske stimulerende klosser av FSC-merket bøk. Med vakre, runde hjørner og fargesterke innsatser. Ved å kombinere byggeklossene på ulike måter kan barna lage og oppleve forandringer i farger og mønster, samt trene romoppfattelse. Barna kan holde klossene foran øynene for å se omgivelsene i andre farger. Klossene kan også brukes til fargeblanding på et lysbord. Inneholder klosser i ulike former. Mål på minste klossen: 8x8 cm, største: 16x8 cm. Fra 3 år.
   kr 3 428,00
  • Et ekstra godt valg
   Regnbueklosser 36 stk

   Regnbueklosser 36 stk

   Art.nr: 55229
   36 stk. Store blokker med avrundede hjørner og fargerike gjennomsiktige innlegg. Ved å kombinere blokkene på forskjellige måter, kan barna oppleve endringer i farger og mønstre, samt øve sin romoppfatning. Barna kan holde blokkene for øynene for å se verden i forskjellige farger. Kan også brukes til fargeblanding og på lysbord. Inneholder 24 blokker 20x7,5 cm og 12 blokker 10x7,5 cm. Laget av gummi og polymetylmetakrylat. Fra 2 år.
   kr 3 020,00
  • Et ekstra godt valg
   Byggeklosser Lyxo klare farger

   Byggeklosser Lyxo klare farger

   Art.nr: 15153
   94 deler. Fantastiske klosser i glassklare farger i forskjellige former. Her kan man lage fantasifulle og vakre arkitekturer av lys. Kan med fordel brukes på lysbord eller sammen med speil. 14 transparente plater 14x14 cm følger med. Av akrylplast. Leveres i oppbevaringseske av tre. Fra 3 år
   kr 5 495,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.