Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med telefonsystemet vårt for øyeblikket og jobber med å løse det. Send oss gjerne henvendelser på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no. Takk for forståelsen!

Stressballer 3 stk

Art.nr: 59105
Ballene har tre ulike motstandsnivåer. Gir en fin taktil stimulering og trener hånd- og fingermuskulaturen. Mål: Ø5 cm. Anbefales fra 5 år.
Din pris:
kr 246,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Stressballer 3 stk
 • Diameter: 5 cm

Andre kjøpte også

 • Tilbehør
  Fotmassasjerull

  Fotmassasjerull

  Art.nr: 117962
  Ergonomisk designet rulle som gir full kontakt med fotsålene og stimulerer blodsirkulasjonen i kroppen. Kan også brukes til å stimulere muskler i armer og hender. Av EVA og PP. Lengde 17cm, ø 7cm.
  kr 241,00
 • Tilbehør
  Massasjeballer

  Massasjeballer

  Art.nr: 117965
  3 stk/pk. Settet inneholder 3 myke baller i forskjellige fasthet: myk (gul), medium (rød) og solid (svart). Ø5 cm. Av TPR.
  kr 170,00
 • Tilbehør
  Taktil ståmatte massasje

  Taktil ståmatte massasje

  Art.nr: 59116
  Denne taktile ståmatten gir trykk på spesifikke deler av føttene og gir stimulanse og energi til hele kroppen. Med bare noen minutter på massasjematten øker blodsirkulasjonen og energinivået samtidig som smerte og stress avtar. Massasjematten kan enkelt brukes både stående og sittende eller for å lage taktile stier og aktiviteter. Matten kan enkelt rulles sammen for oppbevaring. Av EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  kr 781,00
 • Et ekstra godt valg
  Kooshball Ø7 cm

  Kooshball Ø7 cm

  Art.nr: 72061
  Herlig kooshball som gir taktil stimulans og har en beroligende og avstressende effekt på barna. Ø7 cm, 45 g. Av syntetisk gummi. Fra 3 år.
  kr 45,00
 • Anti-stressball Ø6 cm

  Anti-stressball Ø6 cm

  Art.nr: 59124
  Anti-stressball har en fantastisk gripefølelse og tilpasser seg lett etter hånden. Vekten i ballen skaper en stimulerende og avstressende følelse, samtidig som blodsirkulasjonen til hånd, fingre og underarm øker. Et enkelt avstressende verktøy. Av PVC, uten forbudte ftalater og fylt med metallsand. Mål: Ø6 cm.
  kr 251,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Tangle Relax

   Tangle Relax

   Art.nr: 58120
   Hjelper barna å fokusere og konsentrere seg samt trener hånd. og fingermuskulaturen. Vri, snu og snurre. En taktil overflate med små knotter som stimulerer den sensoriske sansen. Ø3,6 cm. Lengde 18 cm. Av ABS og TPR.
   kr 184,00
  • Rastløse fingre, lite sett

   Rastløse fingre, lite sett

   Art.nr: 130630
   19 deler. For barn som trenger å ta på noe for og være i stand til å konsentrere seg. Inneholder: 3 forskjellige tangles, 3 stressballer, 1 kooshballer og 12 følelseshåndterende steiner. Legg alt i en kurv og gjør det tilgjengelig for alle i klasserommet.
   kr 1 112,00
  • Ståbrett Gymba

   Ståbrett Gymba

   Lagersalg -50%! Ordinær pris 3253,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
   Pris fra:
   kr 1 627,00
  • Et ekstra godt valg
   Taktil nuppeball

   Taktil nuppeball

   Art.nr: 130364
   En beroligende stressball som passer perfekt i hånden. Den er fylt med små, myke og fargerike gelékuler som beveger seg når du klemmer den. Overflaten er gjennomsiktig slik at du kan se innholdet og det er myke pigger for en ekstra taktil opplevelse.
   kr 42,00
  • Et ekstra godt valg
   Knaball 10 stk

   Knaball 10 stk

   Art.nr: 123271
   Klem sammen knaballen og på noen sekunder er den tilbake til sin fulle størrelse. I hendene på barn har ballen en beroligende og avstressende effekt og hjelper når de skal konsentrere seg. Ballen passer også fint til håndøvelser og styrker musklene i hender og underarmer. Ø 7 cm, vekt 27 g. Av polyuretanskum.
   kr 373,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.