Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

LEKEAPPARATER

LEKEAPPARATER

Konkurranse-aktiviteter utendørs

Tipsnummer 9468 Vanskelighetsgrad: Lett

Beskrivelse

  1. Sky is the limit – er det snø ute kan lagene konkurrere om hvem som bygger det høyeste tårnet på en gitt tid. Om det er snøfritt kan man bruke klosser, LEGO eller bøtter/baljer. Når tiden er ute måler man hvilket tårn som er høyest.
  2. Hopprenn (krever snø) – lagene skal lage en bakke så fort som mulig og deretter la skihopperen (art.nr.73110) hoppe så langt som mulig. Den som hopper lengst vinner.
  3. Snøskuffe-race (krever snø) – snøskuffing krever teknikk! På kortest mulig tid skal man ved hjelp av en eller flere snøskuffer skuffe så mange bandyballer man klarer inn i oppmerket område. Det er bare lov med en ball om gangen. Laget med flest baller i mål vinner. Aktiviteten kan også gjøres som en stafett eller tremannslag alt etter som hvor mange som deltar.
  4. Begravde skatter (krever snø og forberedelser) – lærer/pedagog gjemmer på forhånd gjenstander i en snøhaug. Hvor mange gjenstander klarer laget å finne på en gitt tid? Gjenstandene kan også ha ulik poengsum.
  5. Skiskyting – bruk samarbeidsskiene og jobb sammen to og to, eller gåklosser hvis man skal delta alene. I en stafett skal lagene ta seg frem til et punkt hvor man kaster medbrakt ball på en kjegle e.l. Et kast pr omgang. Fortsett til alle har fått kastet 1-3 ganger hver, alt etter hvor mange som er med på lagene. Laget som velter flest kjegler vinner.
  6. Frisbee-golf – legg ut rockeringer på et stort område. Lagene skal kaste frisbee og prøve å treffe ringene. Har man ringer med ulik størrelse kan de ha ulik poengsum. Flest poeng vinner.
  7. Stigen – hvert lag får en stige. På en gitt tid skal stigen fylles med gjenstander – spader, pinner, vanter osv. Med nummererte trinn skal man legge en ting i første trinn, to ting i andre trinn, tre ting i 3 trinn osv. Det er ikke lov til å ha samme gjenstand i rutene, man kan f.eks ikke legge steiner i alle trinnene. Når tiden er ute teller man opp gjenstander, og de med flest godkjente gjenstander vinner.
  8. Ishockeymål – straffekonkurranse med bandykøller/baller – enten med målvakt, eller et stykke unna et åpent mål. Flest treff vinner!
  9. Curling – mål opp en lang bane. Hvert lag har sitt skateboard. Skyv fra ved start og prøv å komme så nær målet som mulig.
  10. Slalomstafett – hvert lag får en skje og en bandyball. Balanser ballen på skjeen mens man løper sikk-sakk mellom kjeglene før man gir skjeen videre til nestemann. Mister man ballen, må man starte på nytt. Første laget i mål vinner.
Passer til 20 barn
kr 8 140,00

I settet inngår:

Skihopper

Art.nr 73110
Konkurrer om hvem som kommer lengst med sin skihop...
kr 108,00

Lekeringer 60 cm Lekeringer Ø60 cm

Art.nr 75004
5 stk/pk. 5 lekeringer av kraftig ABS-plast. Ø60 c...
kr 286,00

Frisbee

Art.nr 75281
2 stk/pk. Disc av resirkulert PP. Ø22,5 cm. Fra 3 ...
kr 84,00

Markeringskjegle 23 cm gul

Art.nr 71982
4 stk/pk. Kan stables og brukes både ute og inne. ...
kr 72,00

Skateboard

Art.nr 122639
Et slitesterkt skateboard med ekstra forsterkning ...
kr 935,00

Innebandyballer fargede 10 stk

Art.nr 140589
10 stk/pk. Klassisk innebandyball som passer fint ...
kr 117,00

Målebånd 10 m Målebånd 10m

Art.nr 75011
Robust 10-meters målebånd. Av holdbar ABS-plast.
kr 231,00

Snøskuffe

Art.nr 73112
Spade med kraftig skaft av aluminium. Mål: 71x26 c...
kr 156,00

Dantoy gåklosser Gåklosser

Art.nr 71102
1 par/pk. For trening av balanse og koordinering. ...
kr 86,00

Reaksjonsball 4 stk Reaksjonsball

Art.nr 71392
4 stk/pk. Denne 6-kantede ballen er utmerket for å...
kr 162,00

STIGA Innebandymål sammenleggbart Innebandymål STIGA sammenleggbart

Art.nr 71487
Ferdigmontert innebandymål. Sammeleggbart for enke...
kr 928,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.