Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puslespill & spill, geografi

Miljømerking
Varemerke
Mål
Trinn
 • Barneskole 1.-7. klasse 1
 • Barneskole 1.-7. klasse
 • Ungdomsskole 8.-10. klasse
 • Videregående og høyskoler
 • Spesialundervisning
 • SFO
 • Tøm filter
12 Produkter
 • Oppdag verdens kontinenter

  Oppdag verdens kontinenter

  Art.nr: 135940
  42 kort og en terning. Enkelt assosiasjonsspill hvor du reiser mellom kontinentene og lærer hvor de er, forskjeller i landskap, tradisjoner og kulturer. Hvert kontinent har en spesiell farge slik at det er enkelt å koble de riktige kortene til kontinentene. Å forstå verden er det første skrittet for å lære å respektere den. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 407,00
 • Domino Insekter

  Domino Insekter

  Art.nr: 135943
  28 kort og 15 markører. En fantastisk domino hvor insektenes vakre verden vises i store fine bilder. Kan spilles med insektfamilier eller med antall. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Bildekort - mangfold

  Bildekort - mangfold

  Art.nr: 135941
  34 kort. Oppdag ulike måter å leve på i hverdagen på forskjellige steder i verden. Bildene viser hvordan man går til skolen, får vann, leker, reiser og mye mer. Bruk som et memory eller bare snakk om bildene for å få en dypere innsikt i hvor forskjellige de er. Å forstå forskjellene våre er det første skrittet til å respektere hverandre. 34 kort, mål: 9x9 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Verdens religioner

  Verdens religioner

  Art.nr: 141567
  Et flott assosieringsspill for å oppdage og lære om forskjellige religioner. Det gir mulighet til å utvikle kunnskap basert på verdier for å løse konflikter. Det bidrar til å skape en kultur med fred, mangfold, inkludering og gjensidig respekt i tidlig alder. Spillet viser følgende religioner: buddhisme, kristendom, hinduisme, islam og jødedom. Kast terningene og lær mer om dem. Inneholder 5 religionskort samt 30 bildekort og 2 terninger. Laget av FSC-merket materiale. Fra 3 år.
  kr 482,00
 • Domino naturen

  Domino naturen

  Art.nr: 135942
  42 deler. Et vakkert dominospill med store brikker som viser naturens underverker. Mål: 13x6,5 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Bærekraftig

  Bærekraftig

  Art.nr: 141571
  Et spill hvor du lærer bærekraftige vaner for å redusere forbruket av jordens ressurser som vann og energi og for å redusere avfall, emballasje, klær eller ting som vi har i hverdagen. Observer og klassifiser med klare bilder hvordan det skal resirkuleres. Laget av FSC-merket materiale. Fra 3 år.
  kr 482,00
 • Memory sosial inkludering

  Memory sosial inkludering

  Art.nr: 141569
  36 stk. Et fantastisk memory som viser mangfold og sosial inkludering på sitt beste! Oppdag mangfold på skolen, barnehagen, hjemme eller i livet som helhet og tenk på verdien av respekt, toleranse, samarbeid, integrering, solidaritet. Laget av FSC-merket materiale. Fra 3 år.
  kr 419,00
 • Puslespill ballerina

  Puslespill ballerina

  Art.nr: 129184
  24 brikker. Rammepuslespill der menneskers ulikheter vises og åpner opp for diskusjoner om alle menneskers likeverd. Av papp.
  kr 254,00
 • Puslespill globus 3D 540 brikker

  Puslespill globus 3D 540 brikker

  Art.nr: 121928
  540 brikker. 3D-puslespill i form av en klode. Brikkene kan enkelt klikkes sammen med puslespillets Easy Click-teknologi og deretter sitte stabilt, men kan tas fra hverandre igjen. Tall på baksiden av puslespillbitene gjør det lettere når du leter etter riktig brikke. Med stativet kan puslespillet brukes som en vanlig jordklode. 10-99 år.
  kr 994,00
 • Domino utrydningstruede dyr

  Domino utrydningstruede dyr

  Art.nr: 135945
  28 kort og 15 markører. Et domino med utrolige bilder som viser våre utrydningstruede dyr. Kan spilles med dyret eller tallene på baksiden. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Vår bærekraftige verden

  Vår bærekraftige verden

  Art.nr: 135937
  34 deler. Et assosiasjonsspill hvor du lærer hvordan du med små endringer i hverdagen kan bidra til et bedre miljø. Mål: 9x9 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Domino dyr

  Domino dyr

  Art.nr: 135944
  28 kort og 15 markører. Herlige bilder hvor du spiller domino med dyr eller tall. Oppdag de forskjellige delene av dyrene (horn, fotspor, pels / fjær / skjell, tenner, poter/hover/klør, øyne og rumpe/haler). Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 373,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.