Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

ABC-spill (A-Z)

Art.nr: 136923
Øv på bokstaver på en leken måte som lett kan tilpasses barnets alder. Match store bokstaver med små bokstaver, se etter ord blant fargerike bilder eller sett sammen dine egne ord. Inneholder 72 kort, hvorav 58 bokstavkort (A-Z), 10 illustrasjoner, 2 kort med spilletips og to blanke kort hvor du kan skrive bokstaver du mangler.
Din pris:
kr 234,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: ABC-spill (A-Z)
 • Miljømerking: Inneholder FCS-merket materiale

Andre kjøpte også

 • Innspillingsbare klyper

  Innspillingsbare klyper

  Art.nr: 20205
  Spill inn et spørsmål eller en kort historie ved hjelp av disse fargerike og solide plastklypene. Kan bukes både inn og ute, men må oppbevares inne. 10 sekunders innspillingstid pr. lydklype. Av ABS-plast. Batterier følger med og kan byttes ut ved behov. 6 farger/pk. Fra 3 år.
  kr 2 300,00
 • Kortspill ABC

  Kortspill ABC

  Art.nr: 18106
  Med denne kortstokken kan du lære de små og de store bokstavene ved hjelp av memospill, tallbingo og ordjakt.
  kr 261,00
 • Alfabetkort

  Alfabetkort

  Art.nr: 55136
  Nordiske bokstaver trykt på kraftig papp som kan lamineres for bedre holdbarhet. Da dette er et nordisk produkt vil noen av bokstavene har flere bokstavbilder i tillegg til de norske. Mål: 16x21 cm. Av FSC-merket papir.
  kr 422,00
 • Bokstavkort

  Bokstavkort

  Art.nr: 141240
  48 stk. Hvert bokstavkort viser en bokstav og et barn som står i en bokstavposisjon. Lag bokstaver med kroppen. Konsonanter og vokaler er fargekodet. Engelsk alfabet. Mål: 23,5x21 cm.
  kr 694,00
 • Forberedende lesing roulette

  Forberedende lesing roulette

  Art.nr: 130494
  Sving pilen og se etter bilder som begynner med eller inneholder bokstaven eller fonemet. Du kan også se etter riktig antall stavelser. Med de fine bildene blir det lettere å dele ordene i stavelser eller identifisere fonemer og bokstaver. Å få en god fonologisk bevissthet skaper grunnlag for å lære å lese. Inneholder 3 roterende hjul og 80 bildekort.
  kr 398,00
 • Liknende produkter

  • Løkokassett mini

   Løkokassett mini

   Art.nr: 58176
   Brett med 12 selvrettende brikker. Brukes sammen med Mini Løko-heftene. Mini-Løko er et individuelt og selvkontrollerende helpemiddel for barn. Miniløko er tilpasset første del av barneskolen. Det øver, repeterer og befester innlærte kunnskaper på en variert og lærerik måte. Elevene arbeider selvstendig eller to og to, og retter feil med en gang.
   kr 488,00
  • LEGO® Education Bokstaver

   LEGO® Education Bokstaver

   Art.nr: 110212
   130 deler. DUPLO-klosser med trykte versaler. Barna får mulighet til å trene finmotorikk, gjenkjenning av bokstaver og bygge enkle ord. Engelsk alfabet A-Z. 4 inspirasjonskort følger med. Fra 3 år.
   kr 2 671,00
  • Erteposer med bokstaver

   Erteposer med bokstaver

   Art.nr: 70040
   29 stk/pk. Fargeglade erteposer med trykte nordiske bokstaver som innbyr til mange muligheter for lek og læring. Av nylon, fylt med plastpellets av polypropen. Mål 10x10 cm. Fra 3 år.
   kr 782,00
  • Alfabetperler hvite

   Alfabetperler hvite

   Art.nr: 40292
   600 stk/pk. Kubeformede bokstavperler. Hvite med svarte bokstaver. Inneholder hele det nordiske alfabetet. Bokstavene er nedsenket i perle, noe som gjør at fargen holder lenger. Mål: 6,5 mm. Hulldiameter 3,5 mm. Av PS. Fra 3 år.
   kr 234,00
  • Alfabetkort

   Alfabetkort

   Art.nr: 55136
   Nordiske bokstaver trykt på kraftig papp som kan lamineres for bedre holdbarhet. Da dette er et nordisk produkt vil noen av bokstavene har flere bokstavbilder i tillegg til de norske. Mål: 16x21 cm. Av FSC-merket papir.
   kr 422,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.