Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

ABC-spill (A-Z)

Art.nr: 136923
Øv på bokstaver på en leken måte som lett kan tilpasses barnets alder. Match store bokstaver med små bokstaver, se etter ord blant fargerike bilder eller sett sammen dine egne ord. Inneholder 72 kort, hvorav 58 bokstavkort (A-Z), 10 illustrasjoner, 2 kort med spilletips og to blanke kort hvor du kan skrive bokstaver du mangler.
Din pris:
kr 221,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: ABC-spill (A-Z)
 • Miljømerking: Inneholder FCS-merket materiale

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Kortspill ABC

  Kortspill ABC

  Art.nr: 18106
  Med denne kortstokken kan du lære de små og de store bokstavene ved hjelp av memospill, tallbingo og ordjakt.
  kr 246,00
 • Et ekstra godt valg
  Forberedende lesing roulette

  Forberedende lesing roulette

  Art.nr: 130494
  Sving pilen og se etter bilder som begynner med eller inneholder bokstaven eller fonemet. Du kan også se etter riktig antall stavelser. Med de fine bildene blir det lettere å dele ordene i stavelser eller identifisere fonemer og bokstaver. Å få en god fonologisk bevissthet skaper grunnlag for å lære å lese. Inneholder 3 roterende hjul og 80 bildekort.
  kr 375,00
 • Et ekstra godt valg
  Kortspill Kategorier

  Kortspill Kategorier

  Art.nr: 50222
  Språkutviklende kort der barna skal samle 6 kort i samme kategori. Inneholder 8 ulike kategorier f eks klær, verktøy, på kjøkkenet, på skolen, på badet. Inneholder 48 kort 12x8 cm. Passer fra 4 år.
  kr 250,00
 • Et ekstra godt valg
  Språkspill Bla Bla Bla

  Språkspill Bla Bla Bla

  Art.nr: 50212
  Et morsomt og språkutviklende spill som kan spilles i ulike varianter. 1: Assosier bildekortet på hånden med dommerens kort. Hvis dommerens kort er en ku kan spilleren assosiere til melk, husdyr eller bondegård. 2: Lag historie. Dommeren velger et kort og spilleren 2 kort. Lag en historie som inneholder alle tre kortene. 3: Selvinnsikt. Spilleren velger et av kortene han har som best forteller noe om spilleren. Dommeren gjetter hvllke kort som hører sammen med hvilken spiller, og forklarer sitt svar. Spillet inneholder 240 bildekort, 7x10 cm og 1 terning. 3-5 spillere. fra 7 år.
  kr 422,00
 • Et ekstra godt valg
  Magnetisk bokstavtrening - gemene

  Magnetisk bokstavtrening - gemene

  Art.nr: 50408
  Her får barna en morsom og unik måte lære seg å skrive sine første bokstaver. Ved å følge linjene med den magnetiske pennen trenes korrekt skriveretning. Det kan være vanskelig å endre på skriveteknikk i etterkant og fint å lære riktig fra start. Når man drar pennen over bokstaven fylles disse av metallkulene og ved å dra fingeren over bokstaven går kulene tilbake og produktet kan brukes om og om igjen. Gemene alfabet med bokstavene fra a-z. Av ABS-plast. Fra 3 år.
  kr 733,00
 • Liknende produkter

  • Løkokassett mini

   Løkokassett mini

   Art.nr: 58176
   Brett med 12 selvrettende brikker. Brukes sammen med Mini Løko-heftene. Mini-Løko er et individuelt og selvkontrollerende helpemiddel for barn. Miniløko er tilpasset første del av barneskolen. Det øver, repeterer og befester innlærte kunnskaper på en variert og lærerik måte. Elevene arbeider selvstendig eller to og to, og retter feil med en gang.
   kr 460,00
  • Et ekstra godt valg
   Alfabetperler hvite

   Alfabetperler hvite

   Art.nr: 40292
   600 stk/pk. Kubeformede bokstavperler. Hvite med svarte bokstaver. Inneholder hele det nordiske alfabetet. Bokstavene er nedsenket i perle, noe som gjør at fargen holder lenger. Mål: 6,5 mm. Hulldiameter 3,5 mm. Av PS. Fra 3 år.
   kr 221,00
  • Et ekstra godt valg
   Erteposer med bokstaver

   Erteposer med bokstaver

   Art.nr: 70040
   29 stk/pk. Fargeglade erteposer med trykte nordiske bokstaver som innbyr til mange muligheter for lek og læring. Av nylon, fylt med plastpellets av polypropen. Mål 10x10 cm. Fra 3 år.
   kr 738,00
  • Et ekstra godt valg
   LEGO® Education Bokstaver

   LEGO® Education Bokstaver

   Art.nr: 110212
   130 deler. DUPLO-klosser med trykte versaler. Barna får mulighet til å trene finmotorikk, gjenkjenning av bokstaver og bygge enkle ord. Engelsk alfabet A-Z. 4 inspirasjonskort følger med. Fra 3 år.
   kr 2 520,00
  • Et ekstra godt valg
   Alfabetkort

   Alfabetkort

   Art.nr: 55136
   Nordiske bokstaver trykt på kraftig papp som kan lamineres for bedre holdbarhet. Da dette er et nordisk produkt vil noen av bokstavene har flere bokstavbilder i tillegg til de nroske. Mål: 16x21 cm. Av FSC-merket papir.
   kr 398,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.