Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Kitronik Air Quality and Environmental Board for micro:bit

Art.nr: 133840
Kitroniks Air Quality Board for micro:bit gir elevene muligheten til å samle kvalitetsdata fra luften som deretter kan lagres på et minnekort eller overføres til en datamaskin for analyse. Perfekt for klasserommet gjennom korte eller lange eksperimenter gjennom året. Se datablad for ytterligere spesifikasjoner.
Din pris:
kr 636,00

På lager

Produktfakta

  • Tittel: Kitronik Air Quality and Environmental Board for micro:bit
  • Lengde: 6,85 cm
  • Bredde: 4,8 cm
  • Høyde: 2,85 cm

Dokumenter og filer

Video

Andre kjøpte også

  • Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

    Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

    Art.nr: 133841
    Kitronik LAB: bit for micro:bit er spesielt designet for klasserommet og tilbyr elevene å lære om programmering på en oppmuntrende og aktiv måte. Selve programmeringen kjøres gjennom MakeCode-blokkeditoren og standardvalg er tilgjengelige som gjør den egnet for elever i alderen 7-10 år. Krever 1 micro:bit, USB-kabel og 3 AA-batterier, alt kjøpes separat. Se PDF for mer informasjon.
    kr 720,00
  • Kitronik 3V Vertical Submersible Water Pump

    Kitronik 3V Vertical Submersible Water Pump

    Art.nr: 133846
    Denne 3 V vannpumpen er en utmerket løsning for små eksperimenter som gjelder innendørs vanning. Pumpen drives av en stille likestrømsmotor og må være helt nedsenket under bruk siden den bare pumper vann og ikke luft. Kompatibel med microbit: bit V2 (ikke inkludert). Merk også at pumpen ikke leveres med slange men denne selges separat. Se PDF for mer informasjon.
    kr 41,00
  • Micro:bit Automation

    Micro:bit Automation

    Art.nr: 114145
    Leveres ferdig montert og klar til bruk. Sett mikro: bit i holderen. Koder deretter mikro: bit-automatisering med blokkbasert kode via Microsoft MakeCode-editor. Koble ekstra trykknapper til inngangene og / eller bruk de innebygde knappene på micro: bit for å kontrollere tilkoblede enheter. For fullstendig informasjon, klikk på PDF-filen.
    kr 258,00
  • Innspillingsbare klyper

    Innspillingsbare klyper

    Art.nr: 20205
    Spill inn et spørsmål eller en kort historie ved hjelp av disse fargerike og solide plastklypene. Kan bukes både inn og ute, men må oppbevares inne. 10 sekunders innspillingstid pr. lydklype. Av ABS-plast. Batterier følger med og kan byttes ut ved behov. 6 farger/pk. Fra 3 år.
    kr 2 300,00
  • Cricut EasyPress 3

    Cricut EasyPress 3

    Art.nr: 139508
    Den perfekte pressen for varmeoverføringsprosjekter. Kombiner hastigheten til en varmepresse, enkelheten til et strykejern og fleksibiliteten fra Cricut Heat-appen. Send enkelt tid og temperaturinnstillinger via Bluetooth. Isolert sikkerhetsbase og automatisk avstengning. Et perfekt supplement til Cricut-skjæremaskinen. Pakken inkluderer Cricut EasyPress og sikkerhetsbase.
    kr 5 851,00
  • Liknende produkter

    • littleBits Kodesett

      littleBits Kodesett

      Art.nr: 56865
      littleBits Code Kit introduserer enkel programmering gjennom spill og oppfinnelser. Elektroniske byggeklosser programmeres med grafisk blokkprogrammering. Man trenger ingen direkte forkunnskaper for å komme i gang. Elevene får enkle trinn for trinn-instruksjoner i littleBits app. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 16 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, oppladbart batteri, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
      kr 2 435,00
    • littleBits STEAM skolesett

      littleBits STEAM skolesett

      Art.nr: 56864
      Til littleBits STEAM Student Set behøves det ingen datamaskin eller nettbrett - elevene kan bygge oppfinnelsene direkte med de elektroniske byggeklossene. Ved å engasjere elevene i oppfinnelsebasert læring, utvikler de evner som problemløsing, kreativ tenking og samarbeid. Det følger med en oppfinnelsesguide og på web finnes det flere tips og ideer. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 19 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, 9V batteri og kabel, hjul, skruer, skrutrekker, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
      kr 6 058,00
    • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

      BBC micro:bit V2 - Starter Kit

      Art.nr: 123565
      Startsett som inneholder alt du trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 AAA-batterier.
      kr 491,00
    • Bit:bot XL

      Bit:bot XL

      Art.nr: 133180
      En tohjuls robot som er ferdigbygd og styrt med micro:bit (ikke inkludert). Roboten har en rekke funksjoner som kan styres, f.eks. LED på begge sider, sensorer som kan male fargen på underlaget (linjesensor) og en summer for lydsignaler.
      kr 705,00
    • littleBits RVR Topper

      littleBits RVR Topper

      Art.nr: 130883
      Et sett som integrerer enkel programmering gjennom RVR med littleBits designevne. Utforsk STEAM-basert læring gjennom Sphero Edu og littleBits Classroom med lærerplaner, aktiviteter og utfordringer.
      kr 1 867,00
    Glemt passord?

    Vil du bli kunde hos oss?

    Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

    Registrere meg

    Tilbakestil passord

    Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.