Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Trinn
Mål
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
4 Produkter
 • Sanserør med fisk H28 cm

  Sanserør med fisk H28 cm

  Art.nr: 136683
  Boblerør som passer fint i sanserom eller andre kreative læringsmiljøer. Fremmer visuell og kommunikativ utvikling. Mål: 10,4x28 cm.
  kr 356,00
 • Mørketelt

  Mørketelt

  Art.nr: 118668
  Et fleksibelt, stort mørketelt som er enkelt å sette opp og ta ned. Ideell for å skape et sensorisk mørkt rom for å utforske lysende objekter eller skape et rolig sted med dempet belysning. Åpne helt ned slik at du enkelt kan komme inn og ut, selv med rullestol. Mål 120x120x180 cm.
  kr 2 970,00
 • Rammekuber

  Rammekuber

  Art.nr: 137138
  12 stk 100 cm stenger, 12 stk 50 cm stenger, 16 stk vinklede koblinger, samlet i stoffpose. Sett disse byggestengene sammen på ulike måter og få varierende konstruksjoner som med fordel brukes sammen med en projektor for å få skyggeeffekter. Bygg to rammekuber og lys på den med barneprojektoren for å skape mønster og skygger på veggen. Legg til annet materiale som henger eller gir andre spennende effekter. Draper stoffer, fest fargede gjennomsiktige ark for å se hvordan fargene blandes. Her er det mange muligheter for å bygge opp et lite sanserom helt basert på barnas fantasi. Fra 3 år.
  kr 2 258,00
 • Lysende kanin

  Lysende kanin

  Art.nr: 143110
  Stemningsfull lysende kanin som egner seg både innendørs og utendørs. Skifter farge automatisk eller når aktivt valgt med den medfølgende fjernkontrollen. Oppladbar med USB-kabel. Full lading tar 4-6 timer og den lyser deretter i 6-12 timer. Mål: 21x16x13 cm. Laget av PE, ABS.
  kr 599,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.