Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Varemerke
Mål
Trinn
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
2 Produkter
 • Pluffle sensorisk lekeskum

  Pluffle sensorisk lekeskum

  Art.nr: 142536
  Sensorisk lekeskum i to farger i en supermyk, luftig tekstur som gir en følelse av ro og avslapning. Se den magiske smelteeffekten ved å la den renne gjennom hendene. Hypnotiserende for øynene og stimulerende for sansene. Hell, rull, grav og utvikler viktige finmotoriske ferdigheter. Et dypt brett og to verktøy er inkludert. Playfoam Pluffle er giftfri, glutenfri og nøttefri og tørker aldri ut. Verktøy og brett i ABS. PVC-fri. Fra 3 år.
  kr 765,00
 • Sensorisk sand- og vannlekebord

  Sensorisk sand- og vannlekebord

  Art.nr: 142768
  Dette lysende bordet kan settes til én farge eller skifte mellom 16 forskjellige nyanser. Brukes alene eller i samarbeid. Robust bord som er lett å flytte. Barn strekker seg ned til bunnen som lar dem leke og utforske gjørme, maling og vann. Etter 8 timers lading kan aktivitetsbordet lyse i 5-10 timer avhengig av lysprogrammet. Styres med fjernkontroll. Energiklasse A+, kapslingsklasse IP65. Mål: H50 og Ø75 cm, dybde aktivitetsflate 15 cm. Materiale: PE. PVC-fri. Brukes under oppsyn av voksne.
  kr 5 851,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.