Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Stille utelek

Morsom utelek uten støy!

Å leke ute reduserer ikke bare lydnivået, det gir også mer plass til bevegelse. Samtidig øker det konsentrasjonsevnen og viljen til å lære nye ting. Vi vet alle at bevegelse følges av gledesfylte rop – og det er akkurat slik det skal være, så lenge man ikke forstyrrer alle andre i leken. Da er det bra om det man leker med, lager litt mindre lyd.

Oppøving av balanse, grovmotorikk og koordinasjonsevne kan med fordel skje utendørs. Ikke minst på grunn av lydnivået, men også for å skåne skolens eller barnehagens innredning.

Løping og hopping er utrolig morsomme aktiviteter som i tillegg trener opp musklene og koordinasjonsevnen. Dessuten er konsentrasjonsevnen forbedret til man skal inn igjen å lære mer.

FULL FART MED BALANSERT STØY!

 • Et ekstra godt valg
  Tumleren Ø80 cm GONGE

  Tumleren Ø80 cm GONGE

  Art.nr: 75007
  Kan brukes både ute og inne. Den er også fin til grunnleggende fysisk koordinasjonstrening for handikappede. OBS! Ingen risiko for å klemme seg! Dybde 44 cm. Fra 2-10 år. Kraftig HDPE-plast.
  kr 773,00
 • Balansesett

  Balansesett

  Art.nr: 72142
  23 deler. Et komplett sett for å trene balanse, koordinasjon og motorikk. Inneholder: 1 moonhopper, 1 hoppeball Ø50 cm, 3 hoppetau, 3 par gåklosser, 4 erteposer, 4 hoppesekker, 6 aktivitetsringer og 1 praktisk oppbevaringspose. Innholdet kan variere. Fra 3 år.
  kr 1 171,00
 • Et ekstra godt valg
  Hender og føtter for gulv

  Hender og føtter for gulv

  Art.nr: 74934
  24 stk/pk. 6 par hender og 6 par føtter. Legges på gulvet for å trene balansen eller leke. Av TPE.
  kr 690,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.