Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Trinn
Mål
31 Produkter
 • littleBits STEAM skolesett

  littleBits STEAM skolesett

  Art.nr: 56864
  Til littleBits STEAM Student Set behøves det ingen datamaskin eller nettbrett - elevene kan bygge oppfinnelsene direkte med de elektroniske byggeklossene. Ved å engasjere elevene i oppfinnelsebasert læring, utvikler de evner som problemløsing, kreativ tenking og samarbeid. Det følger med en oppfinnelsesguide og på web finnes det flere tips og ideer. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 19 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, 9V batteri og kabel, hjul, skruer, skrutrekker, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 6 058,00
 • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 56903
  Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
  kr 350,00
 • littleBits Kodesett

  littleBits Kodesett

  Art.nr: 56865
  littleBits Code Kit introduserer enkel programmering gjennom spill og oppfinnelser. Elektroniske byggeklosser programmeres med grafisk blokkprogrammering. Man trenger ingen direkte forkunnskaper for å komme i gang. Elevene får enkle trinn for trinn-instruksjoner i littleBits app. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 16 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, oppladbart batteri, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 2 435,00
 • ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  Art.nr: 134323
  Utvidelsespakke for micro:bit. 6 forskjellige programmeringsøvelser: trafikklys, bil, katapult, vindusvisker, temperaturstyrt vifte og smart lys. Programmeringsinstruksjoner og øvelser er inkludert. Vær oppmerksom på at micro:bit og batterier kjøpes separat.
  kr 554,00
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Art.nr: 56675
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 1097,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 549,00
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Art.nr: 56676
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 1097,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 549,00
 • Transformator

  Transformator

  Art.nr: 53707
  Med 180 cm ledning. Universal adapter 100-240V, 5W.
  kr 1 396,00
 • Mand Labs magic of LED Kit

  Mand Labs magic of LED Kit

  Art.nr: 141723
  Magic of LED-kit introduserer yngre barn for elektronikk gjennom prosjekt med lysdioder, summer, transistorer og kondensatorer. Alder: 6+.
  kr 690,00
 • Kitronik :MOVE matte, linjefølging og aktivitetskart - A1 størrelse

  Kitronik :MOVE matte, linjefølging og aktivitetskart - A1 størrelse

  Art.nr: 133853
  Matte med utfordringer på begge sider. Tilbehør til :MOVE Motor Buggy og :MOVE Mini. Kan brukes som et trafikkprosjekt i klasserommet ved å legge til lyd- og lyssignaler eller la elevene programmere robotene til å følge forhåndstrykte linjer. Se PDF for mer informasjon.
  kr 60,00
 • Mini 360 Degree Continuous Rotation Servo FS90R

  Mini 360 Degree Continuous Rotation Servo FS90R

  Art.nr: 134285
  Servomotor 360 grader med multifunksjonsservo i mikrostørrelse er ideell for bruk med mikrokontrollersystemer som f.eks. mikro: bit. Den lille størrelsen gjør den ekstra nyttig i radiostyrte modeller og mindre robotprosjekter. 360 graders kontinuerlig rotasjonsservo som passer for de fleste bruksområder. Utmerket for nybegynnere innen programmering. Vennligst se PDF-en for mer informasjon.
  kr 148,00
 • TOTEM Tortoise

  TOTEM Tortoise

  Art.nr: 56677
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 1097,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 549,00
 • MakeKit Air:bit 2

  MakeKit Air:bit 2

  Art.nr: 141515
  Air:bit kombinerer brukervennligheten til en micro:bit med spenningen ved å bygge og fly en drone. Dronen kan tilpasses flere bruksområder, er fullt reparerbar og tåler mange krasj. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Krever 1 Micro:bit. Hvis du vil bruke fjernkontrollfunksjonen, trenger du en ekstra Micro:bit. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år.
  kr 2 226,00
 • MakeKit Bubbel:bit

  MakeKit Bubbel:bit

  Art.nr: 141518
  Bubble:bit gir en praktisk og morsom introduksjon til automatisering. Bygg og programmer roboten som gir lys, bølger og blåser såpebobler. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Krever 1 Micro:bit. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år
  kr 741,00
 • MakeKit Bubbel:bit Class Kit 10x

  MakeKit Bubbel:bit Class Kit 10x

  Art.nr: 141523
  Bubble:bit gir en praktisk og morsom introduksjon til automatisering og morgendagens teknologi. Bygg og programmer roboten som gir lys, bølger og blåser såpebobler. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Innhold: 10 Bubble:bit, hurtiglader for flere batterier, ekstra propeller og motorer. Anbefalt antall Micro:bit: 10. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år.
  kr 7 409,00
 • Kitronik Solar Powered Buggy

  Kitronik Solar Powered Buggy

  Art.nr: 142513
  Vis hvordan du kan utnytte solens energi for å produsere kraft på en enkel måte med denne buggyen. Enkel konstruksjon som fungerer i direkte sollys alternativt med halogenpære som simulerer solskinn. Innhold: 1 solarmotor med lav treghet, 1820 RPM, 2 bakhjul, 2 trinser, 1 monteringsklips, 1 stk 3V 100mA polykrystallinsk solcelle, 2 dybler og 1 chassis. Krever loddebolt, loddetinn og sandpapir, medfølger ikke.
  kr 345,00
 • Raspberry Pi startsett

  Raspberry Pi startsett

  Art.nr: 145154
  Inneholder datakort, elektriske komponenter og lærerveiledningen "Adventures with Raspberry Pi". Steg-for-steg-instruksjoner om hvordan du starter, laster ned oppdateringer og kobler til elektronikk gjør det enkelt å lære det grunnleggende og se hvor interessant det er å la en datamaskin styre elektroniske konstruksjoner. Koble til TV, tastatur, mus og strømforsyning, og du er klar til å sette i gang. Innhold av elektriske komponenter: 800 pt eksperimentkort (switching deck), 16x2 3,3 V LCD-skjerm (med kontaktpinner), 10 KΩ trimmbart potensiometer, 12 mm trykknapp, 5 mm LED, 10 KΩ motstand, 330 Ω motstand, GPIO Raspberry Leaf, 20-pinners hannkontakt og 10-pinners hannkontakt.
  kr 1 470,00
 • MakeKit Hover:bit 2 Class Kit 10x

  MakeKit Hover:bit 2 Class Kit 10x

  Art.nr: 141522
  Bygg, programmer, sveve og utvikle! Kraftige dronemotorer fyller en luftpute som driver fartøyet fremover i opptil 30 km/t. Klasseromssettene inkluderer instruksjoner for bruk av papp og annet materiale for å designe dine egne fjernkontrollkjøretøyer. Hover:bit V2 bruker den innebygde gyroen som antispinn, noe som gir en jevnere driftsopplevelse. Bygg roboten fra bunnen av og lær om elektronikk, fysikk og design. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Innhold: 10 Hover:bits, hurtiglader for flere batterier, ekstra propeller og motorer. Anbefalt antall Micro:bit: 20. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år.
  kr 14 829,00
 • MakeKit Wheel:bit Class Kit 10x

  MakeKit Wheel:bit Class Kit 10x

  Art.nr: 141524
  Bygg, programmer, rull og utvik! Wheel:bit er et byggesett som består av en enkel trehjuls robotbil som kan programmeres uten noen spesiell erfaring. Kjøretøyet kan enkelt gjøres om til en tegnemaskin, ved å feste en penn foran, eller en fotballspillende robot. Wheel:bit kan kjøres autonomt, eller fjernstyres av en annen micro:bit. En grunnleggende innføring i f.eks. programmering, geometri og fysikk. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Innhold: 10 Wheel:bit, hurtiglader for flere batterier, ekstra propeller og motorer. Anbefalt antall Micro:bits: 10. Hvis du ønsker å bruke fjernkontrollfunksjonen, kreves det 20. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år.
  kr 7 409,00
 • ElecFreaks micro:bit Smart Home Kit

  ElecFreaks micro:bit Smart Home Kit

  Art.nr: 134326
  Elecfreaks Smart Home Kit for micro:bit fokuserer på programmering av en rekke funksjoner i hjemmemiljøet. Med hjelpemidler som sensorer for støt, temperatur, lyd og lys, ulike motorer og servostyring og LED-skjerm kan barn og elever programmere micro:bit for å betjene funksjoner i hjemmet som f.eks. persienner, vifter eller vannpumper etc. Programmeringsspråket er Makecode. Vær oppmerksom på at micro:bit og batterier ikke følger med, men kjøpes separat
  kr 734,00
 • MakeKit Hover:bit 2

  MakeKit Hover:bit 2

  Art.nr: 141517
  Kraftige dronemotorer fyller en luftpute som driver fartøyet fremover i opptil 30 km/t. Hover:bit V2 bruker den innebygde gyroen som antispinn, noe som gir en jevnere tur. Bygg roboten fra bunnen av og lær om elektronikk, fysikk og design. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller last ned et ferdig program. Krever 1 Micro:bit. Hvis du vil bruke fjernkontrollfunksjonen, trenger du en ekstra Micro:bit. NB! Ikke inkludert, kjøpes separat. Fra 11 år.
  kr 1 293,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.