Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Stoler & krakker

Ergonomiske møbler i skolen og førskolen er en forutsetning for å skape et behagelig og sunt læringsmiljø for både elever og pedagoger. Før du velger stoler kan det være greit å tenke på hvordan de skal brukes. Da er valg av farge og funksjon mye enklere både i skole og barnehage.
Miljømerking
Produktserie
Mål
Farge
Material
7 Produkter
 • Stol Joy-S

  Stol Joy-S

  Stabelbar stol laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maks antall stoler som kan stables: 7 stk.
  Pris fra:
  kr 1 158,00
 • Barstol Joy-S sh 75 cm

  Barstol Joy-S sh 75 cm

  Stabelbar barkrakk laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 4.
  Pris fra:
  kr 1 546,00
 • Klappstol Smart

  Klappstol Smart

  Klappstolen Smart er perfekt til arrangementer, foredrag eller som en fleksibel ekstrastol. Smart kan brukes både innendørs og utendørs da den er vanntett og UV-behandlet. Sete og rygg i slitesterk polypropylenplast. Stativ i pulverlakkert stål. Vogn for lagring og transport finnes på art nr 138614.
  Pris fra:
  kr 634,00
 • Transportvogn for klappstol Smart

  Transportvogn for klappstol Smart

  Art.nr: 138614
  En fleksibel vogn for oppbevaring og flytting av sammenleggbare Smartstoler ( art nr. 138613). Galvanisert stål. Plass til 50 stoler. Fire hjul, hvorav to har bremser.
  kr 6 230,00
 • Stol Mono

  Stol Mono

  Stabelbar stol i polypropylen, ergonomisk utformet med flexfunksjon. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maks antall stoler som kan stables: 5. Sertifisert i henhold til Blauer Engel. Setepute er tilgjengelig som tilbehør, art nr 142797
  Pris fra:
  kr 2 938,00
 • Barstol Joy-S sh 65 cm

  Barstol Joy-S sh 65 cm

  Stabelbar barkrakk laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 4 stk.
  Pris fra:
  kr 1 546,00
 • Plaststol Ego-Rock

  Plaststol Ego-Rock

  Art.nr: 138085-97
  Stabelbar stol med base laget av glassfiberforsterket polypropylen og rygg av polykarbonat. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 10 stk.
  kr 1 795,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.