Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".


Skolen ønsket ulike typer bord til formålet, og møbler som kunne tilpasses den enkelte elevens størrelse og behov. For å raskt kunne endre læringsmiljøer og parallelt kunne jobbe i ulike grupperinger, var det også behov for flyttbare lærerbord og stoler, flere tavler og whiteboards i rommet for både formidling og dokumentasjon, samt møbler som skjermet de ulike gruppene. I norskundervisningen jobber de mye med rollespill og fremføringer, derfor var det behov for fleksible og praktiske scenemøbler.


Som elevbord valgte vi bordene Fay og Day i bjørk, som passer perfekt sammen med bord 12:38 som skolen hadde fra før. Fay og Day kan brukes både som individuelle arbeidsplasser, men kan også settes sammen i grupper. Bordet er stabilt, fleksibelt og lett som gjør det enkelt å flytte etter behov, det er også stablebart som frigjør gulvplass raskt når det trengs. I tillegg til elevbordene har vi brukt hev- og senkbare bordet Kløver. Her kan elevene jobbe sammen både stående eller som vist her på krakk Upis som kan justeres i høyden.


Elevstolene heter Karoline og er svanemerket. Produsert i resirkulert plast i to varianter. Den ene varianten har hjul og gasslift, og den andre stolen er stablebar med C-understell. Med disse to variantene er det enkelt å tilpasse stolen til elevens ulike størrelser. I tillegg til elevstoler har vi også innredet med andre sittemøbler. Blant annet den hev og senkbare krakken Upis, polstrede sittepuffer Volt og Volt Flower i resirkulert stoff, krakk Multi med fotstøtte i ulike høyder og Sofa Snake, også i resirkulert stoff X2.


Som en del av norskundervisningen jobber de mye med fremføring og skuespill, derfor var scenetrappen på hjul en god og fleksibel løsning som kan brukes både som sitteplass, oppbevaring og bygges om til scenetrapp på noen sekunder.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.