Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Karusellbanner vennskap og inkludering 1200x200.png

Vennskap & inkludering

I et inkluderende læringsmiljø skal alle barn og elever oppleve sosial til-hørighet og ha en naturlig plass i fellesskapet. Man skal føle seg trygg og betydningsfull, bli respektert og akseptert. Vi håper at magasinet kan fungere som inspirasjon for å sette litt ekstra fokus på dette ved skolestart, men også gjennom hele skoleåret.

Oppleggene i dette magasinet er ment som inspirasjon og tips til deg som er lærer. Her kan du plukke aktiviteter som passer formålet og elevgruppen for å jobbe for et trygt og godt læringsmiljø.

Det å legge til rette for at mange kan leke med mange, kan fungere som et forebyggende tiltak mot opplevelsen av utestengelse og mobbing. Som lærer har du en viktig rolle og stor mulighet til å gjøre en forandring for barna. Engasjer deg gjerne i den fysiske aktiviteten og bryt opp i etablerte grupper.

Visste du at vi har en nettside for lærere?
I en travel hverdag vil vi gjerne hjelpe med å frigjøre tid for dere lærere, og vi har en egen nettside som hele tiden oppdateres hele tiden med engasjerende undervisningsopplegg knyttet til LK20. Her finnes ferdige opplegg og aktiviteter som passer deres årshjul! Klikk på bildet under og sjekk den ut:

ressurser.JPG

Ønsker du mer informasjon om siden, kurs eller noe annet vi kan være behjelpelig med, kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller info@lekolar.no.
Vi gleder oss til å høre fra dere!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.