Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Roller langsom GONGE

Art.nr: 71669
Et kult rullende hjul i flott design som trener balansen. Denne balanserullen er fylt med 2,5 kg sand, som gjør at det ruller langsommere og passer best for litt mindre barn. Alle fristes til å prøve denne. Roller gir en progressiv utfordring, både for yngre barn som bare trener på å holde balanse og for eldre som setter fart og ruller rundt uten å falle av. Kan brukes både ute og inne. Med gummilister som reduserer hastigheten og hindrer at Roller sklir. Av PP og gummi. Lengde 35,5 cm. Passer fra ca 4 år.
Din pris:
kr 1 444,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Roller langsom GONGE

Dokumenter og filer

Video

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Roller rask GONGE

  Roller rask GONGE

  Art.nr: 71666
  Et kult rullende hjul i flott design som trener balansen. Alle fristes til å prøve denne. Balanserullen gir en progressiv utfordring, både for yngre barn som bare trener på å holde balanse og for eldre som setter fart og ruller rundt uten å falle av. Kan brukes både ute og inne. Med gummilister som reduserer hastigheten og hindrer at Roller sklir. Av PP og gummi. Lengde 35,5 cm. Passer fra ca 7 år.
  kr 1 444,00
 • Et ekstra godt valg
  Balansebrett Whally

  Balansebrett Whally

  Art.nr: 75393
  Et ergonomisk balansebrett der barna får mulighet til å trene både balanse, motorikk og taktil bevissthet. Balansebrettet er inspirert av en hoppende fisk i utformingen med taktile mønster på begge sidene. Barna kan gynge både sittende og stående på brettet. Brettet kan også vendes, noe som gir barna andre utfordringer. Grovt bølgemønster på undersiden forhindrer klemrisiko. Mål: 62x39,5x17 cm Av polyeten. Maksvekt 60 kg. Fra 1,5 år.
  kr 1 030,00
 • Et ekstra godt valg
  Tumleren Ø80 cm GONGE

  Tumleren Ø80 cm GONGE

  Art.nr: 75007
  Kan brukes både ute og inne. Den er også fin til grunnleggende fysisk koordinasjonstrening for handikappede. OBS! Ingen risiko for å klemme seg! Dybde 44 cm. Fra 2-10 år. Kraftig HDPE-plast.
  kr 849,00
 • Et ekstra godt valg
  Fjærende Riverstone GONGE

  Fjærende Riverstone GONGE

  Art.nr: 71009
  Disse sviktende steinene kan brukes separat eller sammen med andre motorikksett som f.eks River Stones (74888). Sviktende Riverstone har myk base og plattform med tre sterke stålfjær som gjør det mulig å hoppe. Hopping aktiverer hele kroppen. Av PP og TPE. Fra 2 år.
  kr 614,00
 • Bodyroll

  Bodyroll

  Art.nr: 71014
  2 stk/pk. En enkel rull med nuppete overflate for massasje av hele kroppen. Kan med fordel brukes som fotrulle. Stimulerer blodsirkulasjonen og den taktile sansen. Mål 13xØ6 cm. Av PVC, uten forbudte ftalater.
  kr 359,00
 • Liknende produkter

  • Motorikkbane

   Motorikkbane

   Art.nr: 71620
   21 deler. Bygg en motorikkbane etter egne ønsker og behov. Trener barnas grovmotorikk ved å hoppe, løpe krype under og over etc. Inneholder 8 kjegler med hull høyde 40 cm. 5 lekeringer, 4 staver lengde 120 cm samt feste til staver.
   kr 1 016,00
  • Balanseline

   Balanseline

   Art.nr: 71643
   Balansering er en aktivitet som er lett å gjøre og som ikke krever mye utstyr. Balanselinen er en flat line som gir mye utfordrende balansetrening. Linen er slitesterk og lett å håndtere. Den kan festes mellom to trær og så er det bare å hoppe opp å begynne å balansere. Sperrehake med godt håndtak og lås. Rask og enkel å montere. Instruksjoner følger med. Bredde 5 cm. Bruddstyrke på 40 kN. Lengde 15 m. Vekt 3 kg.
   kr 1 201,00
  • Et ekstra godt valg
   Taktile stier og Step Stones

   Taktile stier og Step Stones

   Art.nr: 74770
   Bygg et landskap av taktile stier og steiner for å trene balansen. Enkle å sette sammen og oppbevare. Anti-skli materiale. Innhold: 8 deler med ulike høyder. Fra 2 år.
   kr 4 280,00
  • Et ekstra godt valg
   Floor surfer GONGE

   Floor surfer GONGE

   Art.nr: 71105
   Et morsomt rullebrett som kombinerer lek og utvikling av motoriske ferdigheter. Barna kan ligge eller sitte på brettet og tar seg frem ved hjelp av hendene. Floor Surfer® kombinerer funksjon, sikkerhet og design. Hjulene er beskyttet med en avrundet kant på oversiden for å minimere risikoen for klemskader. Hjulene har doble kulelager og sverter ikke av på gulvet. Maksvekt 100 kg. Mål: 56x37x14 cm. Fra 1-10 år.
   kr 1 373,00
  • Et ekstra godt valg
   River Stones GONGE

   River Stones GONGE

   Art.nr: 74888
   Trener barnas koordinasjon, balanse og evne til å bedømme avstand. Steinene er triangulære og har gummiføtter. Innhold: 3 steiner 25x25x25 cm, høyde 4,5 cm samt 3 steiner 36x36x36 cm, høyde 8,5 cm. Av polyetenplast.
   kr 736,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.