Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi følger løpende utviklingen av koronaviruset og tar alle helsemyndighetenes forholdsregler. Lekolar er i drift og vareleveringer går som normalt. Dere når oss på telefon og mail: 33 72 98 00 | bestilling@lekolar.no | post@lekolar.no. Vi gleder oss til å høre fra deg, og inntil det så følg anbefalinger hva gjelder forebygging av smitte og ta godt vare på hverandre❤

Grippies magnetbygg bølger

Art.nr: 15682
20 deler. Taktile og gripevennlige magnetiske deler som er myke og enkle for små hender. Bølgeformasjoner og væsker i klossene girt en beroligende effekt. Barna får mulighet til å oppdage magnetiske prinsipper, sensoriske egenskaper og fargegjenkjenning gjennom flere byggeaktiviteter. Av ABS og TPR. Fra 18 mnd.
Din pris:
kr 1 149,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Grippies magnetbygg bølger
 • Antal deler: 20

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Samfunnsborgere

  LEGO® Education Samfunnsborgere

  Art.nr: 45022
  256 deler. I dette LEGO-settet finnes personene som lager liv i byen. La barna utforske hvilke yrker og roller som finnes i en by for at den skal fungere. Inneholder 21 figurer og passende tilbehør. Fra 4 år.
  kr 650,00
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Brannstasjon

  BRIO Brannstasjon

  Art.nr: 11155
  Et perfekt leke for barn som drømmer om å slukke branner og redde liv. På brannstasjonen må man være klar til utrykning. Når alarmen går, ta sklien ned til brannbilen som står klar til å kjøre. Inneholder bl a 2 brannbiler og 2 brannmenn. Totalt 12 deler. 2 stk batteri LR44 følger med. Av ABS, PP og TPR-plast. Mål: 27x18x23,6 cm. Fra 3 år.
  kr 640,00
 • Et ekstra godt valg
  Grippies magnetbyggesett

  Grippies magnetbyggesett

  Art.nr: 15036
  30 deler. Taktile og gripevennlige magnetiske deler som er myke og enkle for små hender. Byggestavene har en unik design som gir en morsom, sikker og utforskende opplevelse for yngre barn og kombinerer taktil utforskning, magnetisk lek og en introduksjon til de grunnleggende prinsippene til teknikk og geometri. Sett magnetstavene sammen eller kombiner de med metallkulene for å lage kreative konstruksjoner. Av ABS og TPR. Fra 18 mnd.
  kr 948,00
 • Et ekstra godt valg
  Grippies magnetbygg vindu

  Grippies magnetbygg vindu

  Art.nr: 15027
  24 deler. Taktile og gripevennlige magnetiske deler som er myke og enkle for små hender. Barna får mulighet til å oppdage magnetiske prinsipper, lysets egenskaper og fargegjenkjenning. Av ABS og TPR. Fra 18 mnd.
  kr 948,00
 • Et ekstra godt valg
  Grippies magnetbygg shaker

  Grippies magnetbygg shaker

  Art.nr: 15028
  30 deler. Taktile og gripevennlige magnetiske deler som er myke og enkle for små hender. Sett magnetstavene sammen eller kombiner de med metallkulene for å skape en unik sensorisk byggeopplevelse. De yngre barna lna se og lytte på de sensoriske perlenes bevegelse i magnetstavenes vindu. Barna får mulighet til å øve på finmotorikk og tekniske evner. Av ABS og TPR. Fra 18 mnd.
  kr 948,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Magnet klassesett

   Magnet klassesett

   Art.nr: 15206
   96 deler. La barna utforske former og magnetisme gjennom morsom og lærerik byggelek. Settet inneholder 36 kvadrater og 60 trekanter i 4 ulike farger. Mål på kvadrat 6x6 cm, og trekanter 5,5x5,5 cm. Av ABS-plast. Fra 3 år.
   kr 1 624,00
  • Et ekstra godt valg
   Magna-Tiles transparent byggesett 200 deler

   Magna-Tiles transparent byggesett 200 deler

   Art.nr: 15139
   Magna-Tiles er store magnetiske byggeplater, som er morsomme å bygge med. Store og små, tre- og firkantede transparente fargede plater som drar seg til hverandre når barna bygger. Består av ulike trekanter og to ulike kvadratiske former. Av ABS-plast. Mål på kvadrat: 7,5x7,5 cm og 15x15 cm. Fra 3 år.
   kr 2 750,00
  • Et ekstra godt valg
   Polydron Magnet ekstra former

   Polydron Magnet ekstra former

   Art.nr: 15177
   Ekstra deler til det magnetiske byggesettet. Inneholder kvadrater, trekanter og pentagoner. 48 deler. Fra 3 år.
   kr 1 207,00
  • Et ekstra godt valg
   Magna-Tiles transparent byggesett 100 deler

   Magna-Tiles transparent byggesett 100 deler

   Art.nr: 15138
   Magna-Tiles er store magnetiske byggeplater, som er morsomme å bygge med. Store og små, tre- og firkantede, transparente, fargede plater med magnet som drar seg til hverandre når barna bygger. 100 deler hvorav tre ulike trekanter og to ulike kvadratiske former. Av ABS-plast. Mål på kvadrat: 7,5x7,5 cm og 15x15 cm. Fra 3 år.
   kr 1 786,00
  • Et ekstra godt valg
   Polydron Magnetsett Sfære 72 deler

   Polydron Magnetsett Sfære 72 deler

   Art.nr: 15176
   Polydrons fantastiske magnetiske byggeklosser med buede deler som gjør det mulig å bygge sfæriske former. Inneholder sylindre, kvadrater, trekanter og rektangler. Settet kan kombinerers med 15175 og gir da et stort sett med uendelige byggemuligheter. Byggeforslag følger med. 72 deler. Fra 3 år.
   kr 2 110,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.