Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med telefonsystemet vårt for øyeblikket og jobber med å løse det. Send oss gjerne henvendelser på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no. Takk for forståelsen!

2022_Inclusion_Banner utan text.jpg

Alle barn i skole og barnehage har rett til et inkluderende læringsmiljø

Vi er alle unike på hver vår måte! I et inkluderende læringsmiljø skal alle barn og elever oppleve sosial tilhørighet og ha en naturlig plass i fellesskapet. Man skal føle seg trygg og betydningsfull, bli respektert og akseptert, samtidig som opplæringen er tilpasset evner og behov slik at man lærer og utvikler seg både menneskelig og faglig. Inkludering er viktig for faglig og sosial læring, og med gode og riktige forutsetninger kan skoler og barnehager tilby alle barn omsorg som stimulerer utvikling og læring.

Vi har her samlet en del inkluderende produkter, tips og kostnadsfrie spill som kan være med på å fremme et inkluderende læringsmiljø. Med verdistyrte tips og materiell blir alle sett og akseptert.

Känslobingo_header_1200x400.jpg

Snakk om følelser med vårt bingospill

Å snakke om følelser sammen er ikke alltid så lett - hverken sine egne eller andres. Derfor er det viktig å starte tidlig med å øve på dette, allerede i skole og barnehage. Å snakke om følelser øker selvinnsikt, omtanke for andre og fellesskapsfølelsen. Vi har laget et morsomt bingospill som hjelper barn å sette ord på følelser samt opplevelsen som de skaper. Her kan du kostnadsfritt laste ned vårt bingospill.

Header_kompisbingo_1200x400.jpg

Spill Vennskapsbingo 

Å bygge vennskap er viktig for barn både i barnehage og skole. Følelsen av felleskap og det å være interessert i hverandre, skaper verdifullt grunnlag for voksenlivet. Barna trener på å snakke, lytte, tenke og uttrykke seg. Å få mulighet til å snakke om seg selv styrker selvtillit og egenverdi. I dette spillet stiller man ulike spørsmål til hverandre, og nye og spennende sider oppdages hos hverandre. Her kan du kostnadsfritt laste ned Vennskapsbingo.

 • Bildekort - mangfold

  Bildekort - mangfold

  Art.nr: 135941
  34 kort. Oppdag ulike måter å leve på i hverdagen på forskjellige steder i verden. Bildene viser hvordan man går til skolen, får vann, leker, reiser og mye mer. Bruk som et memory eller bare snakk om bildene for å få en dypere innsikt i hvor forskjellige de er. Å forstå forskjellene våre er det første skrittet til å respektere hverandre. 34 kort, mål: 9x9 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 335,00
 • Oppdag verdens kontinenter

  Oppdag verdens kontinenter

  Art.nr: 135940
  42 kort og en terning. Enkelt assosiasjonsspill hvor du reiser mellom kontinentene og lærer hvor de er, forskjeller i landskap, tradisjoner og kulturer. Hvert kontinent har en spesiell farge slik at det er enkelt å koble de riktige kortene til kontinentene. Å forstå verden er det første skrittet for å lære å respektere den. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 366,00
 • Oppdag historie med tidslinjen

  Oppdag historie med tidslinjen

  Art.nr: 135934
  44 deler. Et assosieringsspill hvor du legger riktig hendelseskort til riktig tidsalder. Fine illustrasjoner som på en enkel måte lærer oss om menneskehetens store utviklingsstadier fra steinalder til i dag. Mål på kort: 9x9 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 496,00
 • Et ekstra godt valg
  Memory Ulike kulturer

  Memory Ulike kulturer

  Art.nr: 130495
  Bilder av mennesker med ulike opphav, bakgrunn, alder, kjønn, hårfarge osv. 34 kort. Mål: 9x9 cm. Fra 3 år.
  kr 542,00
 • Fokus mangfold, stort sett

  Fokus mangfold, stort sett

  Art.nr: 135042
  En stor pakke med leker for å leke og snakke på en inkluderende måte om hva som gjør oss forskjellige og likeverdige med mål om å få økt forståelse for hverandre. Vi er faktisk både like og ulike og det er fantastisk på mange måter. Fra 3 år.
  kr 5 994,00
 • Et ekstra godt valg
  Vennskapshjerter 16 stk

  Vennskapshjerter 16 stk

  Art.nr: 135791
  16 stk/pk. Uimotståelige hjerter i 8 vakre farger. De er perfekte å bruke som "takk" eller "beklager" i løpet av dagen for barna. Laget av steinmateriale. Mål 4 cm. Fra 2 år.
  kr 543,00
 • Kunskapstavlan® Alle er vi forskjellige, plakat 30x40 cm

  Kunskapstavlan® Alle er vi forskjellige, plakat 30x40 cm

  Art.nr: 136820
  Hensikten med plakaten er å gi barnet tidlig forståelse og innsikt i at vi alle faktisk er forskjellige, men like mye verdt. Vi ønsker at plakaten skal hjelpe barn og voksne sammen til å utfordre, synliggjøre og endre de usynlige reglene som skaper utenforskap. Vi er alle med på å skape dem – da har vi også muligheten til å endre dem. La oss sammen med barna lage en norm som sier: Vi er alle forskjellige! Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Laget i Sverige på et svanemerket trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat.
  kr 419,00
 • Kunskapstavlan® Alle er vi forskjellige, plakat 50x70 cm

  Kunskapstavlan® Alle er vi forskjellige, plakat 50x70 cm

  Art.nr: 136821
  Hensikten med plakaten er å gi barnet tidlig forståelse og innsikt i at vi alle faktisk er forskjellige, men like mye verdt. Vi ønsker at plakaten skal hjelpe barn og voksne sammen til å utfordre, synliggjøre og endre de usynlige reglene som skaper utenforskap. Vi er alle med på å skape dem – da har vi også muligheten til å endre dem. La oss sammen med barna lage en norm som sier: Vi er alle forskjellige! Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Laget i Sverige på et svanemerket trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat.
  kr 524,00
 • Kunskapstavlan® Plakat En god venn 30x40 cm

  Kunskapstavlan® Plakat En god venn 30x40 cm

  Art.nr: 135573
  Hvordan være en god venn, utviklet i samarbeid med Friends. Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Plakaten er signert med et håndpreget segl, som gjør hvert eksemplar unikt. Laget i Sverige hos et Svanen sertifisert trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat. Mål 30x40 cm.
  kr 323,00
 • Kunskapstavlan® Plakat En god venn 50x70 cm

  Kunskapstavlan® Plakat En god venn 50x70 cm

  Art.nr: 135574
  Hvordan være en god venn, utviklet i samarbeid med Friends. Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Plakaten er signert med et håndpreget segl, som gjør hvert eksemplar unikt. Laget i Sverige hos et Svanen sertifisert trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat. Mål 50x70 cm.
  kr 431,00
 • Kunskapstavlan® Vennediplom A4

  Kunskapstavlan® Vennediplom A4

  Art.nr: 135582
  Diplomet som bekrefter at jeg er en god venn. Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Plakaten er signert med et håndpreget segl, som gjør hvert eksemplar unikt. Laget i Sverige hos Svanen sertifisert trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat. Størrelse A4.
  kr 247,00
 • Kunskapstavlan® Plakat Jeg er 30x40 cm

  Kunskapstavlan® Plakat Jeg er 30x40 cm

  Art.nr: 135578
  Plakaten formidler de positive egenskapene som gjør deg til en god venn. Produsert på et miljøvennlig matt 200 g premium papir. Papiret er aldersbestandig og merket med EU Ecolabel og FSC. Plakaten er signert med et håndpreget segl, som gjør hvert eksemplar unikt. Laget i Sverige hos Svanen sertifisert trykkeri. Ramme eller plakatoppheng kjøpes separat. Mål 30x40 cm.
  kr 323,00
 • Kunskapstavlan® Ramme i eik 30x40 cm

  Kunskapstavlan® Ramme i eik 30x40 cm

  Art.nr: 135584
  Stilig, ubehandlet og solid ramme i eik med krystallklart pleksiglass. Leveres med opphengsanordning for både stående og liggende plassering. Mål: 30x40 cm, profilmål: 1,4x1,4x2,2 cm.
  kr 237,00
 • Kunskapstavlan® Plakatoppheng i eik 31 cm

  Kunskapstavlan® Plakatoppheng i eik 31 cm

  Art.nr: 135587
  Trendy plakatoppheng i ubehandlet eik og stropper i vegansk skinn for oppheng. Magneter i listene for rask og enkel montering av plakaten. Tilbehør for montering direkte på vegg medfølger. Mål: 31 cm, profilmål: 2x0,6x2 cm
  kr 215,00
 • Kunskapstavlan® Plakatoppheng i eik 51 cm

  Kunskapstavlan® Plakatoppheng i eik 51 cm

  Art.nr: 135588
  Trendy plakatoppheng i ubehandlet eik og stropper i vegansk skinn for oppheng. Magneter i listene for rask og enkel montering av plakaten. Tilbehør for montering direkte på vegg medfølger. Mål: 51 cm, profilmål: 2x0,6x2 cm
  kr 247,00
 • Kunskapstavlan® Ramme i eik 50x70 cm

  Kunskapstavlan® Ramme i eik 50x70 cm

  Art.nr: 135585
  Stilig, ubehandlet og solid ramme i eik med krystallklart pleksiglass. Leveres med opphengsanordning for både stående og liggende plassering. Mål: 50x70 cm, profilmål: 1,4x1,4x2,2 cm.
  kr 388,00
 • Kunskapstavlan® Ramme i eik A4

  Kunskapstavlan® Ramme i eik A4

  Art.nr: 135586
  Stilig, ubehandlet og solid ramme i eik med krystallklart pleksiglass. Leveres med opphengsanordning for både stående og liggende plassering. Mål: A4, profilmål: 1,4x1,4x2,2 cm.
  kr 193,00

PEDAGOGISKE OG INKLUDERENDE TIPS & IDÉER

 • Følelsesbingo

  Følelsesbingo

  Tipsnummer 9502
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Kjenner du igjen følelsen?
 • Vennskapsbingo

  Vennskapsbingo

  Tipsnummer 9503
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Bli kjent med vennene dine!
 • En vegg av omtanke og fellesskap

  En vegg av omtanke og fellesskap

  Tipsnummer 4121
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Samarbeid og fellesskap
 • Samlingstre

  Samlingstre

  Tipsnummer 8001
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Under samlingen henger barnet opp sitt eget blad, ...
 • Hjertevegg av rørperler.

  Hjertevegg av rørperler.

  Tipsnummer 4114
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  En vegg av kjærlighet
 • En vegg av rørperler

  En vegg av rørperler

  Tipsnummer 4115
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Lag en fin vegg sammen
 • Et hjerte av hender

  Et hjerte av hender

  Tipsnummer 4112
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Alle barns rett til å være ulike
 • Vennskapsramme

  Vennskapsramme

  Tipsnummer 4103
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Fortell hva som er bra med vennen din
 • Alle barns rettigheter

  Alle barns rettigheter

  Tipsnummer 4109
  Vanskelighetsgrad: Lett
  En tolkning av barnekonvensjonen
 • Hjerteformet solfanger

  Hjerteformet solfanger

  Tipsnummer 4123
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Fang solen i hjertene
 • En sol av hender

  En sol av hender

  Tipsnummer 4099
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Alle barn har samme rettigheterer og er like mye v...
 • Kjærlighetskort

  Kjærlighetskort

  Tipsnummer 4116
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Laget med omtanke
 • Perlehjerte

  Perlehjerte

  Tipsnummer 4120
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Hjerter på bordet
 • Fargeglad blomst

  Fargeglad blomst

  Tipsnummer 4098
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Vi vinnes alle i ulike farger og former. Og vi er ...
 • Håndblomst

  Håndblomst

  Tipsnummer 9191
  Vanskelighetsgrad: Lett
  En blomst laget av hender.
 • Vindspill/uro

  Vindspill/uro

  Tipsnummer 4092
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Bevegelse i vinden
 • Håndhane

  Håndhane

  Tipsnummer 2442
  Lag påskepynt med barnas hender
 • Vennskapsarmbånd

  Vennskapsarmbånd

  Tipsnummer 4024
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Armbånd med ulike budskap.
 • Vi er alle ulike

  Vi er alle ulike

  Tipsnummer 9188
  Se så ulike vi alle er.
 • Flagg

  Flagg

  Tipsnummer 4088
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Heia heia
 • Håndkrans

  Håndkrans

  Tipsnummer 1238
  Vanskelighetsgrad: Lett
  En krans av hender.
 • Hei på alle språk

  Hei på alle språk

  Tipsnummer 9194
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Hva heter Hei på ulike språk?
 • Flaggvimpler

  Flaggvimpler

  Tipsnummer 9193
  All verdens flagg på rad og rekke.
 • Vimpler

  Vimpler

  Tipsnummer 8022
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Fargeglade vimpler med bilder av alle barna skaper...
 • Verdens-vimpler

  Verdens-vimpler

  Tipsnummer 4015
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Verdensflagg på rad og rekke.
 • Lykkekaker

  Lykkekaker

  Tipsnummer 3002
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Hva står det i din lykkekake?
 • Samarbeid med ballong

  Samarbeid med ballong

  Tipsnummer 9181
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Hvor lenge kan ballongen holdes i luften?
 • Familiegirlander

  Familiegirlander

  Tipsnummer 8005
  Vanskelighetsgrad: Lett
  La barna klippe ut sine familiemedlemmer i ulike f...
 • Familieteater

  Familieteater

  Tipsnummer 8004
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  La barna leke og improvisere et familieteater. Det...
 • Regn med oss

  Regn med oss

  Tipsnummer 8002
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Lag en figur for hvert barn i gruppen.
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.