Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Miljøer for lystbetont læring

VI VIL GI ALLE BARN MULIGHETEN TIL Å BLOMSTRE

Måten vi planlegger dagens skoler og barnehager på, former morgendagens barn og ungdom. Ja – faktisk hele vår felles fremtid. Det er en fantastisk utfordring og et stort ansvar. Og derfor henvender vi oss til deg. Vi i Lekolar ønsker at alle barn skal få muligheten til å blomstre.

Vi har to overbevisninger som driver oss: At man lærer mer i et miljø man trives i, og at man lærer raskere om man har det morsomt. For å vekke lysten til å lære tilbyr vi produkter og helhetsløsninger som gir skoler og barnehager de beste forut- setninger for å drive og videreutvikle sin virksomhet.

 

 

VI KAN GJØRE TING BEDRE – SAMMEN

 Med din kompetanse og våre erfaringer fra skole- og barnehage- sektoren kan vi skape miljøer der hvert enkelt barn får muligheten til å blomstre. Gjennom nesten 40 års kontinuerlig kontakt med skoler og barnehager har vi skaffet oss en dyp innsikt i de hverdagslige behovene som både barn og pedagoger gir uttrykk for. Det gjelder alt fra hvordan man skaper behagelige lydmiljøer og egnede steder for tørking av votter, til hvordan man oppfyller de pedagogiske målene i læreplanene.

 

Når vi utvikler vårt sortiment, ser vi derfor ikke bare på produktene enkeltvis, men også på hvilke sammenhenger de skal opptre og brukes i. På den måten kan vi utvikle helhetlige løsninger som du kan bruke til å oppfylle ulike behov – både store og små.

 

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.