Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

FILTER

13 Produkter
 • Ståmatte Balanse

  Ståmatte Balanse

  Art.nr: 59126
  Øker elevenes bevegelsesmuligheter i løpet av dagen i ulike læremiljøer. Balansematten er myk og tilpasser seg barnas føtter. Ståmattens mykhet gjør at man synker ned i matten og får en mer dynamisk og ubalansert ståposisjon. Ved bruk aktiveres små muskler i føttene, noe som bidrar til økt balanse og koordinasjon. Balansematten er kledd med avtagbart trekk som kan vaskes i maskin. Mål: 46x46x6 cm.
  kr 1 516,00
 • Ståmatte m/knotter

  Ståmatte m/knotter

  Art.nr: 28709
  Antrasittgrå gulvmatte for arbeidsplassen med knotter på oversiden som gir utmerket avlastning ved stående arbeid. De store knottene gir god komfort og øker blodsirkulasjonen. Rengjøres med fuktig klut. Mål: 60x45 cm.
  kr 1 281,00
 • Taktil ståmatte massasje

  Taktil ståmatte massasje

  Art.nr: 59116
  Denne taktile ståmatten gir trykk på spesifikke deler av føttene og gir stimulanse og energi til hele kroppen. Med bare noen minutter på massasjematten øker blodsirkulasjonen og energinivået samtidig som smerte og stress avtar. Massasjematten kan enkelt brukes både stående og sittende eller for å lage taktile stier og aktiviteter. Matten kan enkelt rulles sammen for oppbevaring. Av EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  kr 699,00
 • Ståbrett Gymba

  Ståbrett Gymba

  Gymba er utviklet for å hjelpe deg med å stå riktig og arbeide. Brettets elastisitet tillater en mengde bevegelser noe som gjør at du kan ha en aktiv bevegelse i kroppen. Du trener balanse og den indre muskulaturen i mage og rygg samtidig som blodsirkulasjonen øker. Mål: 46,5x30,5x5,5 cm. Vekt 1,5 kg. Rengjøring emd fuktig klut og rengjøringsmiddel. Laget av økologisk komposittmateriale av PP og cellulose.
  Pris fra:
  kr 3 143,00
 • Musematte

  Musematte

  Art.nr: 77094
  Antrasittgrå musematte med opphøyd gelepute (26mm) som gir en mer avslappet arbeidsvinkel for håndleddet. Størrelse 26x23 cm.
  kr 234,00
 • Balanseball Design

  Balanseball Design

  Kroppen har godt av varierende arbeidsstillinger og en balanseball bidrar til aktiv sitting i løpet av dagen. Passer fint i ulike læresituasjoner i klasserommet eller i arbeidsrommet. Det kraftige trekket gir økt komfort og er mykt å sitte på. Tyngden i bunnen gjør at ballen holder seg på plass når den ikke er i bruk. Det fine trekket i filt fungerer også som lysabsorbent. Ball av PVC, uten forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe følger med.
  Pris fra:
  kr 2 236,00
 • Håndleddstøtte

  Håndleddstøtte

  Art.nr: 28712
  Enkel og komfortabel håndleddstøtte. Inneholder en unik, medisinsk utformet gele som både motvirker trykkpunkter og beholder kroppens egen temperatur. Kledd med mykt, hudvennlig og slitesterkt trekk som er lett å rengjøre med fuktig klut. Underside av antisklimateriale holder håndleddstøtten på plass. Mål: 48x7 cm, 2 cm tykk.
  kr 486,00
 • StandUp matte

  StandUp matte

  StandUp er en myk og ergonomisk matte som gir god komfort ved stående arbeid. Overside av slitesterk nålfilt i polypropen som tåler smuss. Underside i myk vinyl som holder matten på plass. Matten har hull til oppheng. Kompletter med StandUp krok 28707 for enkelt å henge bort matten ved behov. Matten kan børstes av, støvsuges og rengjøres med fuktig klut med mild såpe. Mål: 77x53 cm, 16 mm tykk.
  Pris fra:
  kr 2 050,00
 • Underarmsstøtte fast

  Underarmsstøtte fast

  Art.nr: 28711
  Fast underarmstøtte som er stabil og ergonomisk utformet for effektiv avlastning av hele underarmen samt øker arbeidsdybden på smale bordplater. Passer alle bordplater. Monteres raskt og enkelt uten verktøy. Kan også monteres på borplate med bue samt diagonalt i 90° innerhjørne.
  kr 1 824,00
 • Håndleddstøtte gele

  Håndleddstøtte gele

  Art.nr: 28713
  Moteriktig design som lar håndleddet hvile på tastaturet. Unik patent og grundig formulert gel, som hindrer tretthet i håndleddet og opprettholder kroppstemperaturen. Fin og glatt skinn-lignende stoff. Hygienisk, fordi det kan vaskes. Mål: 48.2 x 71 x 2 cm.
  kr 431,00
 • StandUp krok

  StandUp krok

  Art.nr: 28707
  Krok til StandUp matte gjør det enkelt å henge opp matten når den ikke er i bruk. Kroken skal ikke festes men henges på bordkanten eller hyllekanten. Kroken er av metall.
  kr 217,00
 • Ståmatte Design rund

  Ståmatte Design rund

  Ståmatte Design er en fin og ergonomisk ståmatte som avlaster kroppen ved stående arbeid og fordeler belastningen mellom føttene. Kroppen har godt av varierende arbeidsstillinger og en ståmatte øker blodsirkulasjonen og forbrenningen samt minsker trykk på rygg og føtter. Slitesterkt filtmateriale med oppheng i lær. Mål: Ø67x2 cm.
  Pris fra:
  kr 1 894,00
 • Balanseball Design lær

  Balanseball Design lær

  Art.nr: 118115
  En sitteball bidrar til en aktiv sittestilling i løpet av dagen. Egnet for bruk i både klasserom og arbeidsrom. Det robuste trekket gir økt komfort og er mykt og behagelig å sitte på. Vekten i bunn holder balanseballen på plass når den ikke er i bruk. Trekk i svart kunstskinn. Ball av polyester, PU og PVC uten forbudte ftalater. Mål: ø 65 cm. Håndpumpe inkludert.
  kr 2 987,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.