Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Trinn
Miljømerking
Mål
Farge
Material
9 Produkter
 • Stol Loop Subtract Cerise

  Stol Loop Subtract Cerise

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Devide cerise utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Fraction Mørkgrønn

  Stol Loop Fraction Mørkgrønn

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Fraction mørk grønn utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Algebra Lysgrønn

  Stol Loop Algebra Lysgrønn

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2Algebra lys grønn utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Value Lysblå

  Stol Loop Value Lysblå

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Value lys blå utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Arithmetic grå

  Stol Loop Arithmetic grå

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Arithmetics grå utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Multiply Mørkrød

  Stol Loop Multiply Mørkrød

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 PMultiply mørk rød utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Divide Oransje

  Stol Loop Divide Oransje

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Subtract oransje utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Positive Lysgrå

  Stol Loop Positive Lysgrå

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2 Positive Lys grå utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Stol Loop Calculus Mørkblå

  Stol Loop Calculus Mørkblå

  En klassisk designet snurrestol med tiltfunksjon som passer fint på konteret og i resepsjonen. Stolen er kledd i X2Calculus mørk blå utvendig og du kan velge farge innvendig for å gi stolen en personlig fargekombinasjon. Velg farge på sete i stoff X2, se fargekart. Ben i børstet stål.
  Pris fra:
  kr 19 162,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.