Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Trinn
Mål
8 Produkter
 • Transparent kompostbeholder

  Transparent kompostbeholder

  Art.nr: 53219
  Lær om nedbrytning, kompostering, livssykluser og miljø. Inneholder en klar plastkasse med tre vanntette klare rom, tre termometre og veiledning. 30,5x22x10cm, fra 4 år.
  kr 913,00
 • Havlek av stein

  Havlek av stein

  Art.nr: 140776
  18 stk/pk. Steiner med motiver av virvlende bølger, vakre skjell og fasinerende koraller får barn til å fantasere om verden i havet og inspirere til leker hvor både dyr og planter har en plass. Steinene er laget av steinblanding så de egner seg utendørs i vann, leire og jord men også fine innendørs. De kan også brukes i den mer åpne leken for å sortere eller lage fine mønstre. Mål: ca 45-50 mm. Fra 2 år.
  kr 536,00
 • Naturmotiv av stein

  Naturmotiv av stein

  Art.nr: 140766
  8 stk/pk. Disse vakre taktile steinene viser naturens skatter som barn oppdager når de er utendørs. De egner seg best i naturen, men fungerer godt innendørs også. De kan brukes i vann, leire, jord og i lekeleire på grunn av steinmaterialet som gjør dem enkle å rengjøre. Detaljene kan både føles og ses tydelig. Inneholder: Eikenøtt, kongle, skjell, spindelvev, lønneblad, frø av lønnetre, fjær, løvetannfrø. Mål: ca 80 mm. Fra 2 år.
  kr 604,00
 • Mikroskop med 10 MP-kamera

  Mikroskop med 10 MP-kamera

  Art.nr: 112060
  Sett med ett høykvalitativt binokulært laboratoriemikroskop for skolen samt robust 10 MP-mikroskopkamera med USB-tilkobling. Mikroskopet har 40-1000x førstørring, 10x vidvinkelokular. 4x, 10x, 40x samt 100x objektiv. Hodet kan roteres 360°. Bevegelig objektklemme, Abbe kondensor samt LED-pære. Settet inneholder manual og støvbeskyttelse til mikroskop, kalibreringsglass, adapter for mikroskopkamera, CD-plate med programvare og driverrutiner samt USB-ledning.
  kr 22 010,00
 • Havmotiv av stein

  Havmotiv av stein

  Art.nr: 140767
  8 stk/pk. Oppdag det fantastiske dyre- og plantelivet i havet med disse vakre taktile steinene. Passer veldig godt utendørs i vann, leire og jord men også fint innendørs. De er enkle å rengjøre i litt vann. Dersom det er mulighet for å være ved sjøen, kan motivene på steinene sammenlignes med det som finnes i vannet eller på stranden. Steinene kan også brukes i kreasjoner i lekeleire eller med fargestifter til kalkering. La barna oppdage et av de rikeste miljøene med et fantastisk mangfold på vår jord. Inneholder: krabbe, maneter, hummer, sjøstjerner og 3 ulike sneglehus. Mål: Ca 80 mm. Fra 2 år.
  kr 604,00
 • Dyrecelle demo

  Dyrecelle demo

  Art.nr: 123647
  Denne todelte modellen av dyrecelle viser formen og strukturen til en typisk celle sett med et elektronmikroskop. Alle viktige organeller vises i forhøyet relieff og i farge, f.eks. kjerne, mitokondrier, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, basalmembran, kollagenfibre, golgi-apparater, mikrovilli og lysosom. Forstørrelse: ca. 10.000:1. Mål: ca. 21x11x31 cm. Vekt: ca. 800 g.
  kr 4 238,00
 • Planteceller demo

  Planteceller demo

  Art.nr: 123848
  Denne todelte plantecellemodellen viser strukturene til en typisk plantecelle sett med et elektronmikroskop. Cytoplasmaet og alle viktige organeller i plantecellen er i forhøyet relieff og vist i farger. Funksjoner inkludert i modellen: cellevegg, cellemembran, kjerne, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, ribosomer, kloroplaster, mitokondrier og diktyosomer/Golgi-apparater. Mål: 20x11,5x33 cm. Vekt: 1,461 kg.
  kr 4 239,00
 • Streptokokker

  Streptokokker

  Art.nr: 146823
  Mikroskopisk preparat av streptokokker. Fargingen er grampositiv for bedre visualisering av innholdet. Ideell i biologiundervisningen for å utforske forholdet mellom struktur og funksjon i henhold til NGSS-standarden. Leveres i en beskyttende pappeske. Mål: 25x75x1,5 mm.
  kr 62,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.