Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Mål
Trinn
7 Produkter
 • Transparent kompostbeholder

  Transparent kompostbeholder

  Art.nr: 53219
  Lær om nedbrytning, kompostering, livssykluser og miljø. Inneholder en klar plastkasse med tre vanntette klare rom, tre termometre og veiledning. 30,5x22x10cm, fra 4 år.
  kr 861,00
 • Havmotiv av stein

  Havmotiv av stein

  Art.nr: 140767
  8 stk/pk. Oppdag det fantastiske dyre- og plantelivet i havet med disse vakre taktile steinene. Passer veldig godt utendørs i vann, leire og jord men også fint innendørs. De er enkle å rengjøre i litt vann. Dersom det er mulighet for å være ved sjøen, kan motivene på steinene sammenlignes med det som finnes i vannet eller på stranden. Steinene kan også brukes i kreasjoner i lekeleire eller med fargestifter til kalkering. La barna oppdage et av de rikeste miljøene med et fantastisk mangfold på vår jord. Inneholder: krabbe, maneter, hummer, sjøstjerner og 3 ulike sneglehus. Mål: Ca 80 mm. Fra 2 år.
  kr 570,00
 • Mikroskop med 10 MP-kamera

  Mikroskop med 10 MP-kamera

  Art.nr: 112060
  Sett med ett høykvalitativt binokulært laboratoriemikroskop for skolen samt robust 10 MP-mikroskopkamera med USB-tilkobling. Mikroskopet har 40-1000x førstørring, 10x vidvinkelokular. 4x, 10x, 40x samt 100x objektiv. Hodet kan roteres 360°. Bevegelig objektklemme, Abbe kondensor samt LED-pære. Settet inneholder manual og støvbeskyttelse til mikroskop, kalibreringsglass, adapter for mikroskopkamera, CD-plate med programvare og driverrutiner samt USB-ledning.
  kr 20 764,00
 • Dyrecelle demo

  Dyrecelle demo

  Art.nr: 123647
  Denne todelte modellen av dyrecelle viser formen og strukturen til en typisk celle sett med et elektronmikroskop. Alle viktige organeller vises i forhøyet relieff og i farge, f.eks. kjerne, mitokondrier, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, basalmembran, kollagenfibre, golgi-apparater, mikrovilli og lysosom. Forstørrelse: ca. 10.000:1. Mål: ca. 21x11x31 cm. Vekt: ca. 800 g.
  kr 3 998,00
 • Naturmotiv av stein

  Naturmotiv av stein

  Art.nr: 140766
  8 stk/pk. Disse vakre taktile steinene viser naturens skatter som barn oppdager når de er utendørs. De egner seg best i naturen, men fungerer godt innendørs også. De kan brukes i vann, leire, jord og i lekeleire på grunn av steinmaterialet som gjør dem enkle å rengjøre. Detaljene kan både føles og ses tydelig. Inneholder: Eikenøtt, kongle, skjell, spindelvev, lønneblad, frø av lønnetre, fjær, løvetannfrø. Mål: ca 80 mm. Fra 2 år.
  kr 570,00
 • Planteceller demo

  Planteceller demo

  Art.nr: 123848
  Denne todelte plantecellemodellen viser strukturene til en typisk plantecelle sett med et elektronmikroskop. Cytoplasmaet og alle viktige organeller i plantecellen er i forhøyet relieff og vist i farger. Funksjoner inkludert i modellen: cellevegg, cellemembran, kjerne, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, ribosomer, kloroplaster, mitokondrier og diktyosomer/Golgi-apparater. Mål: 20x11,5x33 cm. Vekt: 1,461 kg.
  kr 3 999,00
 • Havlek av stein

  Havlek av stein

  Art.nr: 140776
  18 stk/pk. Steiner med motiver av virvlende bølger, vakre skjell og fasinerende koraller får barn til å fantasere om verden i havet og inspirere til leker hvor både dyr og planter har en plass. Steinene er laget av steinblanding så de egner seg utendørs i vann, leire og jord men også fine innendørs. De kan også brukes i den mer åpne leken for å sortere eller lage fine mønstre. Mål: ca 45-50 mm. Fra 2 år.
  kr 506,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.