Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Mål
Trinn
4 Produkter
 • Transparent kompostbeholder

  Transparent kompostbeholder

  Art.nr: 53219
  Lær om nedbrytning, kompostering, livssykluser og miljø. Inneholder en klar plastkasse med tre vanntette klare rom, tre termometre og veiledning. 30,5x22x10cm, fra 4 år.
  kr 861,00
 • Mikroskop med 10 MP-kamera

  Mikroskop med 10 MP-kamera

  Art.nr: 112060
  Sett med ett høykvalitativt binokulært laboratoriemikroskop for skolen samt robust 10 MP-mikroskopkamera med USB-tilkobling. Mikroskopet har 40-1000x førstørring, 10x vidvinkelokular. 4x, 10x, 40x samt 100x objektiv. Hodet kan roteres 360°. Bevegelig objektklemme, Abbe kondensor samt LED-pære. Settet inneholder manual og støvbeskyttelse til mikroskop, kalibreringsglass, adapter for mikroskopkamera, CD-plate med programvare og driverrutiner samt USB-ledning.
  kr 20 764,00
 • Dyrecelle demo

  Dyrecelle demo

  Art.nr: 123647
  Denne todelte modellen av dyrecelle viser formen og strukturen til en typisk celle sett med et elektronmikroskop. Alle viktige organeller vises i forhøyet relieff og i farge, f.eks. kjerne, mitokondrier, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, basalmembran, kollagenfibre, golgi-apparater, mikrovilli og lysosom. Forstørrelse: ca. 10.000:1. Mål: ca. 21x11x31 cm. Vekt: ca. 800 g.
  kr 3 998,00
 • Planteceller demo

  Planteceller demo

  Art.nr: 123848
  Denne todelte plantecellemodellen viser strukturene til en typisk plantecelle sett med et elektronmikroskop. Cytoplasmaet og alle viktige organeller i plantecellen er i forhøyet relieff og vist i farger. Funksjoner inkludert i modellen: cellevegg, cellemembran, kjerne, glatt endoplasmatisk retikulum, grovt endoplasmatisk retikulum, ribosomer, kloroplaster, mitokondrier og diktyosomer/Golgi-apparater. Mål: 20x11,5x33 cm. Vekt: 1,461 kg.
  kr 3 999,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.